Flormar

• 71 513
  • 593
  •   1
Отговори
# 420
В The Mall няма.

# 421
  • София
и около хотел плиска няма, развалиха всички малки магазинчета козметични в бизост.

# 422
и около хотел плиска няма, развалиха всички малки магазинчета козметични в бизост.
Най-близо има на Окръжна болница.

Иначе, обикаляйки из магазинчетата дадени по-назад в темата, намерих каквото ми трябваше.
Благодаря на всички. Hug

# 423
Отдавна харесвам лаковете на Флормар и са много трайни при мен,но откакто чета блогът  на Адри си накупих  пудра,молив,сенки ,червила  и определено ставам фен на марката.Всичко ми харесва:flutter:

Скрит текст:
Имам бронзиращата пудра BR01 /използвана е няколко пъти,при интерес ще пратя реални снимки/,но ми се иска да я разменя за BR02  Flutter Ако някой има BR02 и съответно иска да я размени нека ми пише на лични

# 424
И аз да се похваля с нови придобивки на Флормар- още едни сенки Р045 и пудра. Днес докато си избера пудрата преживях направо ужас, цветовете им са много трудни....отне ми доста време докато намеря "моята", че да ми пасне. Искам да ви попитам дали само аз съм карък и съм със странна кожа или наистина цветовете им са много странни?  newsm12 Имам предвид, че е трудно да се намери нужният цвят, той или е твърде тъмен и розов, или е твърде светъл и жълт?  newsm53

# 425
Момичета, искам да споделя и моя опит с тази марка лакове- купих си доста на брой цветове, наистина изглеждат много наситено, съвсем течни са, със срок на годност до 2017г. Сложих си база, и един тънък слой лак. Чаках да изсъхне няколко минути, при допир пак лепнеше. Суших със сешоара още 1- 2 минути и нанесох втори тънък слой. Пак чаках известно време, пак лепне, пак със сешоара, а лака още си стоеше съвсем мек. Опитах да рисувам с тези лакове с друга тънка четка, и при нанасяне на топ лака, напълно се размазаха. Разочарована съм, не знам какво да правя, изсушител на капки не помогна.

# 426
  • София
О, аз сутринта имах същата драма. ooooh!
Обикновено се лакирам рано сутрин, и всички лакове ми съхнат много бързо, само не е на Флормар Naughty. Жалко е, защото шишенцето е пълно и ми се свиди да го хвърлям Rolling Eyes. А, не ги ползвам, защото бавно съхнат и е омагьосан кръг.
Но наистина, това със сухненето им е основен проблем. Иначе хубави цветове, трайност, но са мъка, просто техните лакове. ooooh!

# 427
  • София
При мен си съхнат като всички други лакове. Суша ги със Seche или China Glaze топ.

# 428
  • София
Момичета, искам да споделя и моя опит с тази марка лакове- купих си доста на брой цветове, наистина изглеждат много наситено, съвсем течни са, със срок на годност до 2017г. Сложих си база, и един тънък слой лак. Чаках да изсъхне няколко минути, при допир пак лепнеше. Суших със сешоара още 1- 2 минути и нанесох втори тънък слой. Пак чаках известно време, пак лепне, пак със сешоара, а лака още си стоеше съвсем мек. Опитах да рисувам с тези лакове с друга тънка четка, и при нанасяне на топ лака, напълно се размазаха. Разочарована съм, не знам какво да правя, изсушител на капки не помогна.

ами то топлото на сешоара не им помага да съхнат по - бързо. точно обратното.

при мен съхнат за половин час напълно без топ лак. с топ лак бързосъхнещ доста по - малко.

# 429
Суших с бутона за студен въздух- само на вентилатор; тънък слой топ лак разнесох по- трудно и лака стана като надраскан от четката, а с по- дебел слой топ лак, лака отдолу сякаш се размекна и ужаса стана още по- голям. Доскоро ползвах по- скъпи лакове и сигурно съм свикнала с тях и сега не мога да се сработя с тези.

# 430
  • София
ами не знам, поне в лаковата тема никой не суши с нещо повече от изсушител или топ лак.
както и не знам някой да суши между пластовете.

Аз нанасям основа, изчаквам малко да дръпне (15секунди са достатъчни).
първи, втори слой един след друг. изчаквам около минута. топ лак. и съм готова.
от топ лака зависи за колко време ще е сухо.
Щом ползваш "скъпи лакове" - CND топа за блясък съхне за 15 мин.
от евтините топа на Констанс Карол съхне за 5-6 мин.

# 431
  • Стара Загора
Използвали ли сте новите лакове на Flormar Duo 2X Chrome? Заслужават ли си? Видях ги в DM на цена 4.60лв. (май).
Скрит текст:

# 432
  • София
Аз си взех от тези дуохроми втория и четвъртия. Вторият седи много бозаво на ноктите и го подарих. Червеникавият обаче е много хубав.
На мен четките на флормарските лакове са ми много неудобни. Със съхненето нямам проблеми, но аз използвам Сеш и сигурно и с латекс да се лакирам, пак за 10 минути ще е сух  Laughing

# 433
А какво точно им е дуохромното на тези лакове?  newsm78 Защото аз втори цвят не виждам, или двуцеветно-прелято или ?  newsm78

# 434
Само петият ми се вижда дуохром, и пак не ми харесва. Момичетата в лаковата тема май също не останаха очаровани... 

Общи условия

Активация на акаунт