Flormar

• 71 509
  • 593
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Норе, виж снимките в скрития текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
На този от първата снимка само се виждат ясно двата цвята и той ми харесва.

# 436
sisi_91, мерси !   bouquet

# 437
Наистина, а зеленият хич го няма. Първият е красив, кой номер се пада?

# 438
  • Стара Загора
DC06 е. Но като гледам снимки в интернет... много зависи какво е осветлението, на доста снимки не си личат двата цвята.

# 439
Пробвах първия - много жълтее, нищо преливащо. Въобще не съм очарована. И адски нетраен. Не си заслужава покупката.

# 440
Много са красиви тези лакове на Флормар. Мисля да ги изпробвам  bouquet

# 441
Във Фантастико има някаква промоция - три дуохромни лака за 10 лв. Имаше единични сенки, и от четворките също - около 4 лв бяха.

# 442
А колко струват тези лакове на Флормар 2 в 1 или там както се казват, защото бяха сложени в панера при обикновените им лакове в ДМ- пишеше 1.99 newsm78

# 443
# 444
  • Стара Загора
А колко струват тези лакове на Флормар 2 в 1 или там както се казват, защото бяха сложени в панера при обикновените им лакове в ДМ- пишеше 1.99 newsm78

В един панер са заедно с другите, но не струват толкова. Мисля че бяха 4,90лв.

# 445
  • на последния етаж
Във Фантастико има някаква промоция - три дуохромни лака за 10 лв. Имаше единични сенки, и от четворките също - около 4 лв бяха.
Не съм виждала сенки досега там (или не съм обръщала внимание).  Thinking
В кое Фантастико? И те също ли са в панер?

# 446
В Люлин 1, на стелаж са.

# 447
  • София
Момичета, аз имам една молба. Ох, то е трудно и не знам и откъде да почна, но нега е така. Много ми харесва ружът на Флормар p115, но като сенки за очи Grinning смисъл такъв - виждала съм го само на снимки и съм го търсила на доста места, но никога не го е имало. Такива цветове точно като контуриращото и като кораловото много ми харесват да се ползват за сенки, това дали е вредно? За съжаление аз съм доста червендалеста да го кажа и нямам абсолютно никаква нужда от руж, дори се чудя как да залича обикновено червенината...и така. Другото нещо, купих си сенки номер 008, защото на снимки на една от вас изглеждата индигово лилаво. Но в действителност се оказаха нещо между розово и бордо или нещо такова, пак са хубави, но не е точно каквото исках. Все пък съм доволна. Ползвам и техни лакове - не са лоши за цената си. Та най-голямата ми молба е всъщност да напишете места, на които се среща разнообразие от техните блестящи сенки /тъй като ползвам предимно такива/ и на този руж /който съм набелязала уви като сенки Grinning, бих се развала да прочета, че има и други като вас които ползват понякога продукти не по предназначение/. Ако знаете някакви магазини в Горна Баня, Красно село /макар, че там знам 2 парфюмерии и този руж го нямаше както и сенките уви/, може също около Петте кюшета, Руски паметник /проверих в търговския център там но нямаха нищо на Флормар/ или нещо в Гео Милев /там при колелото на автобусите/. Някъде около тези места би било идеално. Като краен вариант около женски пазар или халите.

П.П. Знам, че не е тук темата най-вероятно но ще помоля в същите региони да кажете и магазинчета за козметика, където се срещат сенки на Moda-I-Shine /за които също съм чела доста положителни мнение/

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 23:47 от topsi91

# 448
  • София
Записвам се да следя темата и да споделя, че и аз не немирам продукти на марката, само лакове.

# 449
topsi91, за разнообразие не знам (все пак в този тип квартални магазинчета зареждат каквото си искат), но например в магазина на Петте кьошета, на спирката на трамваите, има разни неща на Флормар. Там си бях намерила прословутата сянка 14, когато всички от форума бяха луднали и я бяха изкупили от всякъде Wink Още едно подобно магазинче, в което също намирам разни неща е малко над SSC, някъде в началото на ул. Цветна градина. Малко и незабележимо е. Извинявай, че не мога да те ориентирам точно, но не знам номер.
За сенки на Мода не знам, не съм се заглеждала, но ми се струва, че в едното от тези имаше.

Общи условия

Активация на акаунт