Flormar

• 71 467
  • 593
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Опитът ми с Флормар се заключава с проби на техни единични сенки и лакове.
Единични, защото от години се научих да "не харесвам" и да не се хвърлям на палитри. Naughty
Страхотни сенки за нищо пари! Hug
Аз имах тъмно лилавите и тези цвят шампанско. В последствие ги подарих, защото, естествено, бях се обзавела вече с други. Simple Smile
Лаковете им са ми вечен фаворит! Винаги имат цвят с който да ме изненадат и впечатлят. Сега като се сетя последните им вариация на тема "синьо" и се усмихвам вътрешно на изобретателността им.
Без да ви дразня, ама тук в 345 магазина, от купата с лаковете на Флормар си взех последно розов 121 за 1,89лв. Laughing Страхотен цвят! Нежно розово, едновременно не ярко и натрапващо се, а бебешко и лятно, някак си. Hug
Друго тяхно не съм пробвала, но се сещам за едно червило, което пробвах, но не ми хареса.
С пудрите ме заинтригувахте, обаче. Thinking

# 61
lepidopteria ме подсети, че и аз бях снимала размера на бронзанта, но забравих да го кача Simple Smile
Ето го до реален размер на скинфиниш на MAC. Moята ръка е много малка и едвам го държа.

абсолютен walkman cd player Mr. Green

Последно закупеният лак на Флормар е този неон- NO12
Mного готин цвят Heart Eyes

# 62
Без да ви дразня, ама тук в 345 магазина, от купата с лаковете на Флормар си взех последно розов 121 за 1,89лв. Laughing Страхотен цвят! Нежно розово, едновременно не ярко и натрапващо се, а бебешко и лятно, някак си. Hug
И във Фантастико има купа с техни лакове включително така модерното розово и мента. Има и магнитните по 5 лева - синьо, зелено и златно.

# 63
  • в Кошера
Копче, 121-цата покривен ли е достатъчно?  newsm78 И аз редовно се заравям в купата във Фантастико.  Whistling

# 64
  • До хладилника, който обичам
Сега ме замислихте и ще съм благодарна за мнение - имам бронзираща пудра на Guerlain Brunette 02 - струва ли си да вложа в една на Флормар или не? Thinking Ако някой има двата продукта или може да сподели мнение, ще съм благодарна.

# 65
и аз си взех бронзъра  Laughing
днес в най-голямата жега обиколих центъра на длъж и на шир , по едно време имах чуството че щях да получа топлинен удар  Mr. Green ( в магазинчето на дондуков още не са заредили нещата, но пудричките ги има в малкия цум)
а той бронзъра не е чиния ами направо цяла тава  Mr. Green
направих снимки с ръката ми ( имам огромни ръце и дълги пръсти )
http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/KOZMETIKA/IMAG2063.jpg

http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/KOZMETIKA/IMAG2064.jpg

Хайде и аз в групата на откачалките -  бронзер, сенчица синя #20 \нямаше почти нищо в този магазин, толкова искам тюркоазеното синьо и лилавокафявото, кажете ми от къде да го купя в Пловдив...
Взех си и лак 446 (нежно лилаво) и прословутото 422. Май по ръцете ще се познаваме вече.  Laughing

# 66
  • До хладилника, който обичам
В Пловдив има купи с лакове Flormar в магазин Лекси Peace И щендери в много магазини, но не знам къде има най-богата гама от всичко.

# 67
А разнообразие от единичните им сенки?

# 68
  • София
Копче, 121-цата покривен ли е достатъчно?  newsm78 И аз редовно се заравям в купата във Фантастико.  Whistling
2 слоя са ок. Аз не слагам никога само 1 слой от който ще да е лак. Naughty
Сега този си ми е фаворит! Hug Ръчички и крачета - розовки. Hug

# 69
Само чета за тия бронзъри  Crazy Обаче явно съм много зле щом никога не съм ползвала такова нещо  ooooh! Дори не знам как се нанася  Blush ужас  Blush
И аз не знам как се нанасят и за какво точно служат(чак не смеех да попитам)  Blush

Иначе ползвам лаковете им и руж+ контурираща пудра https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS-Kv3DGSSfO … OKMslKxaE3yBydQBM само че ползвам само ружа.

Хайде някой да ни обясни точно къде и как се ползва бронзара,че май сме доста момичета дето се чудим Simple Smile
Заинтригувахте ни,поне да знаем как да го ползваме след като ще се купува Grinning

# 70
  • в Кошера
Бронзираща пудра бе, момичета.  Mr. Green Става и за тяло, и за лице. Нанася се последна. За озаряване, за придаване на тен, за скули, за дискретен блясък. Чудна е за рамене, деколте, крака дори, когато си с къси дрешки.  Peace

# 71
В Пловдив голям щендер има в подлеза на Тримонциум. Купувала съм си червило от тези със златистата опаковка-много е качествено за цената си.Там съм разглеждала сенки и пудри, но не съм вземала пудра ще отида да ги огледам. Лакове има там също. Големи щендери съм виждала и в подлеза на гарата из магазинчетата преди време.

# 72
Новембър Рейн, и всички, които се включиха по моя въпрос, благодаря!

Как се ползва бронзър:

http://www.youtube.com/watch?v=SNo7lrUH_cs
http://www.youtube.com/watch?v=dk9KWFdykEU
http://www.youtube.com/watch?v=3R3w0gJf4Bo

# 73
  • София
Връщам се от магазина в подлеза на спортната палата. Имат Стендер на ФлорМар, но цените са ужасно надути (те и на "Дондуков" също са много надути). Бронзъра беше 16.90лв, а разбрах, че на места може да се открие за 11,50  #Crazy Неоновите сенки бяха 6лв мисля, червилата по 6,50...
След мен останаха от бронзъра № 1 и 2. Аз си взех 4, въпреки цената. Нямам нерви да обикалям по магазини с дребния за да спестя 2-3лв... Куих си и едно неоново коралово червило. Ще го пробвам довечера и ще пиша как е.

# 74
Днес показах неоновите сенки и бронзъра на колежките си. Пудрата се хареса страшно и доста хора я купиха, защото е многофукционална, страхотна и най-вече голяма. Ноооо неоновите сенки определено са само за хора които обичат супер яркия грим и са големи експериментатори. Повечето хора ги харесаха, но в кутията и при пипване споделяха, че никога не биха се осмелили да си сложат такъв грим дори на карнавал. Mr. Green
Бях се гримирала със тревисто, зелено, матово от неоните и жълти сенки на Инглот. Получи се страхотен лайм грим, който досега никога не бях правила, но ме харесаха и то много. Страхотно екзотично се получи. Heart Eyes Тези сенки обаче не бива наистина да се купуват от хора носещи офисен, нюд или супер лек грим. Фрапиращи са с пигментираността и яркостта си!

Общи условия

Активация на акаунт