Flormar

• 71 508
  • 593
  •   1
Отговори
# 75
Денси, говори ми newsm03 вече ги сънувам тези сенки Crazy

# 76
  • Перник
NovemberRain, ще може ли снимка на бронзъра на ръка да видя как стои?04 ли е най-тъмното?

# 77
Aз на арабският грим съм с 04 (на някои снимки където ми се вижда челото). Нанесох страшно много, но въпреки това не седи на снимка прекалено тъмно. Ако се сложи умерено придава страхотен лек тен

# 78
  • Перник
Благодаря,Жаки  Hug Попитах,защото аз съм вече с доста тен и да не би пък да ми е светла  Peace

# 79
Не би трябвало, а и тя много хубаво се наслоява ако искаш по-бронзов ефект!
в сайта им пише, че имат и 05. Но не знам дали са го заредили и при нас

# 80
  • София
Аз харесвам лаковете много  Heart Eyes

Купувам всякакви- ОПИ, Орли, Ч.Г. и все към Флормарите посягам. Преди два дни си купих невероятно розово- от колекция пролет/лято 2012, номер 444

Скрит текст:
http://kosmetista.ru/blog/lakomaniac/25833.html  на живо е по-ярък

Покрай препоръки във форума си купих и единични сенки- тюркоазено, бежово и още няколко. Доволна бях и от теракотената пудра, но нея я ползвах преди 4-5 години.

Относно бронзъра- напоследък ползвам Артдеко и Есенс. Някой може ли да направи сравнение? Този на Есенс ми е матовия бронз за блондинки   bouquet

# 81
  • София
И аз си взех бронзъра 04. 1 и 2 имаха розовеещ подтон, а 4 ми се стори с жълтеникъв.
Три ли са по принцип. Или има и номер 3. За 13лв го взех.

# 82
Денси, говори ми newsm03 вече ги сънувам тези сенки Crazy
Просто бодат очи. А ти с твоите умения в грима ще направиш чудеса с тях. Hug  bouquet

# 83
  • Бургас
NovemberRain,
слънчице, кажи номерата  Praynig
Взех си похваления от теб номер 21 и съм възхитена.

# 84
Връщам се от магазина в подлеза на спортната палата. Имат Стендер на ФлорМар, но цените са ужасно надути (те и на "Дондуков" също са много надути). Бронзъра беше 16.90лв, а разбрах, че на места може да се открие за 11,50  #Crazy Неоновите сенки бяха 6лв мисля, червилата по 6,50...
След мен останаха от бронзъра № 1 и 2. Аз си взех 4, въпреки цената. Нямам нерви да обикалям по магазини с дребния за да спестя 2-3лв... Куих си и едно неоново коралово червило. Ще го пробвам довечера и ще пиша как е.

Това червило ме заинтригува много.Ще чакам с нетърпение мнението ти за него. Crazy
Откога си търся хубаво коралово червило. Flutter

# 85
  • София
Пускам пак линк към албума и изброявам цветовете по номера, както съм си ги подредила в палитрата.
https://picasaweb.google.com/110576340771996016533/012012?authus … p;feat=directlink
Първи ред от ляво на дясно - 006, 008, 021, 001, 002, 004
Втори ред от ляво на дясно - 007, 022, 023, 009, 020,003
Трети ред - 025, М05, 019, 014, 017, 010
Четвърти ред - неони (те са в черни кутийки, а останалите в бели) - N103, N101, N105, N107, N104, N108

Бронзърът № 4 го пробвах сега на цялото лице и изглеждам все едно съм минала през 3 слънчеви бани  Mr. Green Вече не ме е яд, че ми е забранен солариума  Laughing
№ 1 и №2 са с пепеливо розов подтон и са перфектни за контуриране. Седи супер естествено като истинска сянка, а не като грим. №3 не се предлага в БГ, а №4 е тъмен колкото №2, но е с по-оранжев подтон и въпреки това пак не оранжевее на кожата неестествено, а изглежда точно като слънчев загар. № 5 също го няма тук Sad

Саси, червилото е мноого неоново. Не е съвсем стандартен корал. Тъкмо снощи оскубах мустака, ще го сложа и ще се снимам  Laughing

# 86

Саси, червилото е мноого неоново. Не е съвсем стандартен корал. Тъкмо снощи оскубах мустака, ще го сложа и ще се снимам  Laughing

Идеално! Laughing За лятото напълно ме устройва. Wink

# 87
Доволна съм от лаковете за нокти. Имам единична сенка сиво мат, но нещо не можем да се разберем. Стои ми като петно. По малко слагам, хубаво разнасям, но не ми допада. Иначе са много пигментирани. Още една единична матова в бежовата гама - стои ми като брашно Simple Smile Нещо тези матовите не ми харесват. Молив за вежди - много съм доволна. За спиралите някой има ли отзиви? Ще пробвам и бронзиращата пудра.

# 88
Кафявите сенки 017 са жестоки Heart Eyes Heart Eyes Полудявам като видя такива цветове! Ще ги издирвам Party А 014 от снимката ми прилича на MAC patina

# 89
Новембър, златна си, правя уишлист-а. Сега съм на опашка за суоч-а на червилото. Няма да се отървеш от прищявките ми.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт