Flormar

• 71 493
  • 593
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Записвам се да следя темата и да споделя, че и аз не немирам продукти на марката, само лакове.

В аптека Ремедиум на пл.Славейков има техен щендер.
  Онзи ден ходих, нямаше. Само лакове. Та продължавам да търся.  ooooh!

# 466
Записвам се да следя темата и да споделя, че и аз не немирам продукти на марката, само лакове.

В аптека Ремедиум на пл.Славейков има техен щендер.
  Онзи ден ходих, нямаше. Само лакове. Та продължавам да търся.  ooooh!
Как нямаше, в един ъгъл беше сбутан.

# 467
  • Пловдив
я да ви следя
всичките ми пудри и червила са на тази марка - много я харесвам  Peace

# 468
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, ако трябва да сравнявате като качество/цена между Флормар и Голдън Роуз, в чия полза ще гласувате newsm78?

# 469
Без да имам пространен поглед в-у всички продукти,но все пак,ще кажа твърдо: Фломар е за предпочитане. Сенките и лаковете най-вече.От другите прод. нямам впечатления.

# 470
флормар

# 471
  • София
флормар твърдо.

# 472
Флормар
но на Голдън Роуз лаковетеса хубави , поне засега които съм купувала винаги съм била доволна

# 473
Момичета, насочете ме към магазин, в който сте виждали бронзърите на Флормар (и евентуално новите теракота пудри). Неуспешно ги издирвам от няколко дни и вече започвам да си мисля, че явно зимата не ги предлагат. За София става въпрос (за предпочитане някъде в центъра, но съм си го наумила, така че и по-далеч може да отида). Благодаря предварително

# 474
Стана ми интересна темата. Нямам никакви продукти на марката, затова ще ви следя за добри предложения.   Simple Smile

# 475
Много ми харесват лаковете им. Няма Опи, няма Шнопи, флормарът издържа най-много на моите нокти. Laughing Засега нямам други продукти на марката, но ще ви следя и ще поправя тази грешка.  Mr. Green

# 476
  • София/Горна Оряховица
Момичета, насочете ме към магазин, в който сте виждали бронзърите на Флормар (и евентуално новите теракота пудри). Неуспешно ги издирвам от няколко дни и вече започвам да си мисля, че явно зимата не ги предлагат. За София става въпрос (за предпочитане някъде в центъра, но съм си го наумила, така че и по-далеч може да отида). Благодаря предварително

Елитис в халите.
За по-далечно място: от аптека Детелина на Плиска - доста добре им беше зареден щанда вчера.

Аптеката се намира от страната на хотела, но не се върви в посока центъра, а в посока младост. Първо има мтел, после май магазин за обувки, малко по-далеч е аптеката. Става въпрос за по-малко от 150м разстояние от хотела.

# 477
Много ми харесват лаковете им. Няма Опи, няма Шнопи, флормарът издържа най-много на моите нокти. Laughing Засега нямам други продукти на марката, но ще ви следя и ще поправя тази грешка.  Mr. Green

А бързо ли съхнат? Аз вчера се чудих дали да си взема лак на Флормар или Голдън Роуз и реших първо да питам тези, които са ползвали и двете марки- кои съхнат по-бързо?

# 478

А бързо ли съхнат? Аз вчера се чудих дали да си взема лак на Флормар или Голдън Роуз и реших първо да питам тези, които са ползвали и двете марки- кои съхнат по-бързо?

Специално Голдън Роуз и Флормар съхнат върху моите нокти за приблизително еднакво време. За около 20мин до половин час съм готова, ако слагам по два пласта. Иначе в личната ми колекция - около 100-120 лака, имам повече флормар отколкото голдън роуз.  Peace Hug

# 479
  • София
Скрит текст:
[/spoiler]
Елитис в халите.
За по-далечно място: от аптека Детелина на Плиска - доста добре им беше зареден щанда вчера.

Аптеката се намира от страната на хотела, но не се върви в посока центъра, а в посока младост. Първо има мтел, после май магазин за обувки, малко по-далеч е аптеката. Става въпрос за по-малко от 150м разстояние от хотела.

Само едно малко уточнение: Елитис в Халите до 10-на дни ще се мястя на II-я етаж и "ще има още по-хубави и интересни стоки" - цитирам един от шефовете на фрмата. Това е причината сега да не зареждат няко марки.

Общи условия

Активация на акаунт