Звездни компромати-143

• 70 193
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе/София
и от мен запис

# 46

дъщерята е много красива , как прилича на майка си
снимката е от партито преди сватбата на Алек Болдуин , защо се правят тези партита , така и не знам ?

# 47

Колекцията от скалпове на Мила се увеличава като качество и количество  Joy

# 48
  • София

Бизнес-сделката приключи,
Peace
очаквам скоро и тя да зареже сциентологията и да открие будизма  Thinking

Ако се събере с Ричард Гиър например Simple Smile

# 49
Е, защо? Сидни май не стана.
Ще я поразходи до Тибет и да ще запознае с Далай Лама, както направи с Шарън  Flutter

# 50
Галена от преди няколко дни.

# 51
  • Viena
Записче

# 52
  • където ми харесва
От края на предната тема разбрах, че дебелите , грозновати, но талантливи жени могат да спят с обвързани мъже и да забременяват от тях, но красивите и не до там умни жени същото това ги прави парцали.
 Запис.
Аз пък разбрах, че на "красивите" и не до там умни жени, им е позволено да си правят квото си искат и няма нищо лошо да разбиват семейства, защото въпросните семейства нямат брак...
Наистина е инфантилно.

# 53
  • Cyprus, Пловдив
Преди няколко дни гледах клип на Галена, беше 1:1 с Николета  Wink
Том и Кейти : http://www.dailymail.co.uk/news/article-2166689/Tom-Cruise-Katie … =most_read_module

П.С сега виждам, че има по-горе подобна статия на български  Peace

# 54
Една истинска наша звезда, браво на това момиче!
(дано не ме освиркате за бравото)
Страхотна! Неотразима! Истинска звезда!  Heart Eyes

# 55
 Там семейство не е имало не защото няма брак, а защото през целия период на връзката е имало намесени и красиви и не до там красиви в повечето случаи не до там умни други жени. Към днешна дата се говори за това и се оказва, че кандидат госпожата е била наясно с това. Просто за една от красивите той взе, че се ожени. Но това е тема за подфорум "Семейни отношения". Инфантилно е да обсъждаме това тук.
 Adellle, ако се опитваш да имитираш начина на изразяване на твоя идол, ей така леко и уж ненатрапчиво, ама лично да жегнеш някой /както тя в онази статия, споменавайки други лица от шоубизнеса/ има още доста да потренираш.

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 12:56 от инфантилна

# 56
  • София
Какво му е на Чочо Попйорданов?
Мернах го по Нова, говори забавено, губят му се думи, все едно е преживял инсулт. Катето Евро също се държеше с него като с болен?!?

# 57
Една истинска наша звезда, браво на това момиче!
(дано не ме освиркате за бравото)

Не разбрах това за освиркването. Не следя много редовно темата, та може да се поздрабира защо, ама ...  Blush

# 58
# 59
  • София
Какво му е на Чочо Попйорданов?
Мернах го по Нова, говори забавено, губят му се думи, все едно е преживял инсулт. Катето Евро също се държеше с него като с болен?!?
Стори ми се фиркан. Трябваше да си говорят с него в ефир, но поради неадекватното му поведение побързаха да го изпратят Sick

Общи условия

Активация на акаунт