Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 001
  • 377
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia

Всъщност,  (много жени никога няма да го признаят открито, но...) най-голямата драма за една жена е да не е красива или дъщеря й да не е красива. Красотата на жената е най силното и оръжие, нейната конвертируема марка. Разбира се, красотата не е билет за щастие и успех, но определено дава козове.

Некрасивата жена от малка е свикнала да не прави впечатление с външния си вид ( и компенсира с други неща) По-голяма драма е красавица, свикнала на мъжко внимание, с напредване на годините да осъзнае липсата му.  Grinning

# 211
Гледай, гледай, ама внимавай някоя фъртуна да не ти скочи, да не глътнеш бастуна без да искаш. Laughing

тъкмо ще си намери майстора, а бастуна няма да го гълтам аз  hahaha

# 212
Не съм чела темата,  не обичам да ме заглеждат.

# 213
Изкушавате ме да пусна нещо по темата  Confused :

Хищно подире ти се обръщат
мъжки погледи нажежени....
И с пет води да се миеш вкъщи -
чувстваш се някак си осквернена.

Но ще има по-тежка обида....
Ще я вкусиш едва след години -
пак по същия път, невидяна,
край очи равнодушни да минеш!

# 214
 Харесва ми. Аз също заглеждам. Но вече не ме гледат така както преди  Sad Както някой по напред спомена- харесвам, когато ме заглеждат "интелигентно", а не когато ме изч*кват с поглед.

# 215
  • Бургас
Днес един дядо ми се усмихна.Това брои ли се за заглеждане,защото с друго не мога да се похваля? Grinning

# 216
Приятно ми е, когато предизвиквам внимание или поглед, но не придружен с цъкане, свиркане и прочие, в интерес на истината отдавна не ми се е случвало да срещна такъв простак.
 Но пък винаги ми правят път и ми отстъпват място или ред. Хубаво и ще ми липсва след някоя и друга годинка, тогава ще извръщат глави след дъщеря ми, а по- късно и след другата:)
Имам комични случки със зяпачи, един се заби в съклената врата, а мъжът ми падна по стълби, защото вървеше и гледаше назад, свалих го от пръв поглед, даже без да знам, че съм обект на вниманието му:))

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 20:51 от JACKLIN*

# 217
  • София
Не съм чела темата,  не обичам да ме заглеждат.
И аз не обичам. Не обичам и непознати да ме заговарят, да провокират контакт с мен и въобще по никакъв начин непознат да ми влиза в личното пространство. Към познатите съм мааалко по - толерантна.

# 218
заглеждат "интелигентно", а не когато ме изч*кват с поглед.

моля опиши двата варианта, разликите какви са, прилики има ли

# 219
 Ама това било тема на две години Mr. Green Изпуснала съм я преди.

Ocaso, мен ме забелязват заради очите ми. Явно само те са ми за гледане. Започва се игра на погледи, стига се често до комплимент, но предпочитам само играта на погледи.
 Другият тип заглеждане фокусира на други части на тялото. Оглеждащият го прави нахално и фокусиран точно там. Признавам си, че на няколко пъти ми е ставало приятно топло от такова заглеждане.

# 220
Не, не ми е приятно, нито мъже, нито жени да ме заглеждат - мисля си, че нещо по мен не е наред - нещо изцапано, нещо с грима, обувката, такива мисли ми идват Crazy

# 221
  • Под липата
Ще си позволя да цитирам Black Cat 13 от една друга тема:

Цитат
Най-често срещаните жизнерадостни изразни средства при вида на хубава девойка са: звуците от репертоара на най-разнообразни животински представители (мечешко ръмжене, кукуригане, вълчи вой, съскане през зъби, звучно грухтене и премляскване, вокални извивки тип "разгонен котарак по пълнолуние", песнопойни чуруликания, на които дори най-гласовитият славей би завидял); демонстративно прочистване на гърления секрет, последвано от въздишка на облекчение; умилителни асоциации с родителското тяло ("Алеле, майкоооооууу!"); нечленоразделни възклицания от селскостопанската действителност, типични за овчарския речник ("Въз-въз", "Ръж-ръж"); и др.

Ей това, е пример за нежелано поведение със сексуален привкус. 99.9% от жените го намират за отвратително и селско. Аз, рядко попадам на подобни екземпляри и категорично винаги ми остава блудкаво и мазно усещане.  Един наскоро, даже искаше да ме поплясква ( точно така се изрази  ooooh! ) на голо, но не му се отдаде  Twisted Evil  Такива изцепки, да, не ме карат да се чувствам поласкана.

# 222
Raffaella, искрено ме разсмя с този цитат и коментара си! Joy

# 223
Аз не познавам жена, на която не и е приятно, когато влезе в помещение разговорите да секнат за секунда. Това със животинските звуци съм го чувала преди години преминавайки покарай строеж, беше гадно. Не би ми дошло на ум, че нещо не ми е наред, ако ме погледнат, аз се харесвам, нормално е и другите да ме харесат, все пак с хора с вкус общувам:)))))

# 224
100% има асоциации подсъзнателни затова че еди си какво поведение води към нещо си

например има причина директно подвикване да се взприема за грубо и долнопробно

интересни неща са, често съм чувал: ти събуждаш мръсницата в мен, а иначе е добро и примерно момиче  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт