Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 37 996
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
Hug
Харесва ми почти винаги.Но когато жени го правят се чувствам още по-добре.Смятам,че ние жените имаме по-високи изисквания и към другите,и към самите себе си.

Сигурно си права, но когато мъжете спрат да ви заглеждат (след 45-50те) ще си останете само с високите си изисквания, към самите себе се.

# 241
На мен много ми харесва, когато жените ме заглеждат Simple Smile Къде трябва да натисна?

# 242
Колко задръстено!  Stop
Всяка възраст си има красотата, както и вниманието, което получава една жена.
Една жена на 20-30 години се вълнува от едни неща, на 40 години от други, на 50 от още по-различни.
Да, може да спрат да я заглеждат келешите на по 20 години, но ще я заглеждат мъже на подходящата възраст.
Ако има за какво да я заглеждат, ще я заглеждат и след 50 дори.

# 243
Колко задръстено!  Stop
Една жена на 20-30 години се вълнува от едни неща, на 40 години от други, на 50 от още по-различни.
Да, може да спрат да я заглеждат келешите на по 20 години, но ще я заглеждат мъже на подходящата възраст.

Хей, медхен, ти смяташ ли че жена след 50, ще има за какво да я заглеждат? На дърта баба червило да сложиш, млада няма да стане. А, мъжете на всяка възраст си остават мъже, имат и по-дълъг срок на годност.

# 244
  • София
Да бе да. Дърти дядовци няма, нали? Mr. Green

# 245
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Май точно дядовците се заглеждат по съвсем младо Mr. Green

Напоследък установявам, че мъжете са способни да те зазяпат и притеснят и на места, където е просто неописуемо грозно подобно поведение. А малко задръжки и морал не са излишни на нито един от двата пола.

# 246
 И да не са дядовци, има уникални жени на 50. Юлияна Дончева не е ли на толкова? Едва ли и липсват мъжки погледи.

# 247
Да бе да. Дърти дядовци няма, нали? Mr. Green

"Дърти дядковци"!!! Ама че грозно наречие. Представи си да ти подсвиркват, заглеждайки те дърти дядковци, а на жените да им се вдига самочувствието от това, понеже младоците са по-вулгарни, и дядковците са за предпочитане.

# 248
  • Насред хаоса
Да, бе, да, за предпочитане били. Там, където работех преди, имаше един "млад" дядка в ролята на охрана.  Crazy Та тоя подсвиркваше и подмяташе на де що мине булка, докато накрая една не го запита за какъв се мисли и къде е тръгнал с тая увяхнала китка.  Mr. Green

# 249
Да, бе, да, за предпочитане били. Там, където работех преди, имаше един "млад" дядка в ролята на охрана.  Crazy Та тоя подсвиркваше и подмяташе на де що мине булка, докато накрая една не го запита за какъв се мисли и къде е тръгнал с тая увяхнала китка.  Mr. Green

Еее....това направо може да е смъртоносно, за младия дядка. И какво стана после, спря ли дядката да им подсвирква?

# 250
Спрял е, ако на него са започнали да му свиркат.

# 251
 Hug
Колко задръстено!  Stop

Хей, медхен, ти смяташ ли че жена след 50, ще има за какво да я заглеждат? На дърта баба червило да сложиш, млада няма да стане. А, мъжете на всяка възраст си остават мъже, имат и по-дълъг срок на годност.

Истинската жена става "баба" само когато тя реши  Hug

# 252
Че то друго от теб, може ли човек да очаква?

Що ? Искаш и теб ли да те ръгна ?

# 253
И да не са дядовци, има уникални жени на 50. Юлияна Дончева не е ли на толкова? Едва ли и липсват мъжки погледи.
Оу, не си я виждала напоследък, като превтасала погача е в лицето... Само няхой хлебар може да я загледа, за да прецени дали е готова за печене.

# 254
Колко задръстено!  Stop

не обиждай  Mr. Greenна 65 съм и пак ме заглеждат, но
мерака ми умря преди 15 години

Общи условия

Активация на акаунт