Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 64 658
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Норитка,аз слязох  от черешата още преди един месец,обаче се качих на други две и стана тя една....направо си се разчекнах,и прописах и почнах да гледам пак както когато открих Квф,но лошото е че сега съм по цял ден на работа и като се прибера съм мортус! Лоша работа! Кой ме караше да гледам сериали ooooh! койййй ooooh!
А ти кога ще стягаш куфарите за морето? newsm78

Малчева, и аз това се чудя- кой ме караше да гледам сериали, но отговор не намирам, по скоро е риторичен въпроса.  Такава краста са, особено някои, че така влизаш във филма, че после не можеш да излезеш с месеци, дори и да искаш. Луда работа.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 646
Здравейте!
Три дни на море и вие сте избягали напред. Аз обаче като едно упорито магаре се запънах и изчетох всичко, което съм пропуснала. Кешки да не бях! Тази статия от Уйкенд ми се заби като трън в петата. То не че много може да им се вярва, но… Значи зад кадър царяло напрежение, да не кажем неприязън. Ами много са добри Берен и Енгин. Аз докато ги гледам им вярвам на 1000 % , че Фатмагюл и Керим се обичат. Свършили са си перфектно работата. Според мен това е важно. За другото – те си знаят. От екрана нещата изглеждат по друг начин и ние сякаш искаме приказката да продължи и в живота. Обичаме си актьорите и даже си ги прехвалваме. Това се замислих. Ами те може и въобще да са кофти хора. За мой срам ще кажа, че това ми се загложди повече за Енгин отколкото за Берен. Не знам при нея това дали е поза, но тя винаги е лъчезарна, открита с медиите. Връзката и с певеца, която може и да не се харесва на мнозина, но явно я прави щастлива. На снимките тя просто сияе. Дали може да играе постоянно? Не мисля… Енгин с тази негова затвореност взе да ме съмнява. Не ме разбирайте погрешно. Много го харесвам! Потънала съм в тези омагьосващи очи. Като актьор е перфектен. Думата ми е за човека Енгин. В живота може и да е с труден характер, неприятен или знам ли? Всъщност като се замисля какво значение има? И без това няма да го познавам на живо. Важното е, че той направи такава чудесна роля и с нетърпение ще чакам следващата му. Дано е нещо още по-впечатляващо!
За версията Кенан е виновен мнението ми е, че става за шеги и закачки, но едва ли има много хляб в нея.

Ще ти кажа моето мнение, което малко се различава. Много харесвам Берен, и като актриса, и като отношение с медиите,, и поведение, харесва ми че е по-отворена, по- комуникативна. Но съм убедена, че това при нея понякога е поза, защото медиите са адски изнервящи и дори и да си най-милия и позитивен човек на света, не може вечно да си на такава вълна , всеки има лоши моменти, когато не иска  никой да му се мярка, но тя го прикрива, остава го в себе си и се усмихва винаги . Няма нищо лошо в това разбира се, всеки човек понякога слага някаква маска, играе в живота . А това е добър начин за комуникация с медиите.

Енгин за съжаление, този похват не го умее, или не иска да го използва. Той е адски дръпнат с журналистите, и не говори с тях, а те с репортажите си още повече засилват това усещане, че Енгин е адски темерут. Но съм убедена, че Енгин не би показал  истинското си лице пред медиите, защото не ги понася , така че не бих правила изводи какъв е характерът му само от медиите. Защото публичното пространство е една изкуствена среда, с много фалш, превземки и пози. Всеки си слга някаква маска, ибедена съм. Така че най-близките хора наистина знаят какви са Берен и Енгин. Може би Енгин е особняк, може би Берен  също има някакви неприятни черти в характера си, но го знаят само близките им, медиите нямат достъп до тези неща., колкото и да им се иска. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 647
Иначе от интервюта ми  прави впечатление, че Енгин е по-затворен, притеснителен, , но това не го прави лош човек. Срещала съм затворени хора, които всъщност са много готини и когато опознаят малко човека се отпускат и разкриват себе си. И често отстрани изглежда едно, а всъщност е съвсем друго. Енгин малко трябва да си подобри комуникацията с медиите, мися че е за негово добро, защото те сега разботят против него, а трябва да е обраното.

# 648
"Преди и след..."

Страхотни сте, момичета...

Преди и след филма... Сега, когато отново гледам сериите, си дадох сметка защо лично мен този филм така ме развълнува и толкова силно ме накара да го съпреживея... всяка от вас си има своите основания за това, знам. Но аз бях омъжена за "Мустафа"... това едва не ме довърши... Слава Богу, отървах се, освободих се от него... а сега срещнах "Керим"...  Впрочем, даже ръцете им са почти еднакви. Simple Smile

Е, стига толкова излияния!

Пожелавам на всички прекрасен ден!

# 649
Здравейте в този жежък ден!

Хич не мога да се настроя за работа ,морето ме влече и е на една ръка разстояние ама йок.
За характера на Енгин да се включа и аз-и друг път сме обсъждали поведението му  спрямо медиите и стигнахме до извода ,че трябва малко да пофлиртува с тях.Но явно не обича показността ,макар че с професията която си е избрал и след фурора на КВФ ще му е трудно.
Берен ми изглежда истинска в поведението си  както и той .
Незнам дали е до характер или от обиграност но Берен знае как да се държи с медиите.
Лек ден за работещите и много почивка за отпускарите  bouquet

# 650
И аз мисля, че Енгин трябва да си подобри комуникацията с медиите. Професията му е такава, че и да иска не може да се скрие. А лошото отношение на медиите може само да му навреди. Интересно, че ги отбягва, а в снимките от живота му много често е с вестник. Е, може да чете спортната страница само.  Grinning

пп - На страницата на филма в YouTube е качен първи епизод с английски субтитри.

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 10:24 от Деляна_Н

# 651
Здравейте на всички! Прочетох статията във вестник Уикенд и не вярвам и на дума от написаното. Отдавна и турските медии тиражират това, че Енгин и берен са в напрегнати взаимоотношения, че обстановката е напрегната на площадката и т.н. Може би това, че този сериал бе посрещнат с резерви, имаше много критики, в същото време актьорите спазваха дистанция и не се явяваха по медиите постоянно, може би е предизвикало предположението, че нещата са напрегнати. Едва ли за Енгин и Берен е проблем заснемането на любовна сцена, но ако действително Кенан е бил постоянно на снимачната площадка, може и да е имало притеснение от страна на Берен. Изключително се съмнявам, че екип, обединен около такъв филм кауза, професионалисти, доказали се в Турция, след две години труд ще се радват, че всичко свършва. Може би радост от това, че това е не лек филм  и съвсем не елементарна любовна история, която изискваше от всички актьори да проявят максимален професионализъм и може би вече имат нужда от почивка. Но радост от това, че се разделят- не ми се вярва.

# 652
Здравейте на всички! Прочетох статията във вестник Уикенд и не вярвам и на дума от написаното. Отдавна и турските медии тиражират това, че Енгин и берен са в напрегнати взаимоотношения, че обстановката е напрегната на площадката и т.н. Може би това, че този сериал бе посрещнат с резерви, имаше много критики, в същото време актьорите спазваха дистанция и не се явяваха по медиите постоянно, може би е предизвикало предположението, че нещата са напрегнати. Едва ли за Енгин и Берен е проблем заснемането на любовна сцена, но ако действително Кенан е бил постоянно на снимачната площадка, може и да е имало притеснение от страна на Берен. Изключително се съмнявам, че екип, обединен около такъв филм кауза, професионалисти, доказали се в Турция, след две години труд ще се радват, че всичко свършва. Може би радост от това, че това е не лек филм  и съвсем не елементарна любовна история, която изискваше от всички актьори да проявят максимален професионализъм и може би вече имат нужда от почивка. Но радост от това, че се разделят- не ми се вярва.
newsm10
Много си права. Още повече, че "Уикенд" направо страда от хепатит - толкова е жълт. Wink

# 653
newsm10
Много си права. Още повече, че "Уикенд" направо страда от хепатит - толкова е жълт. Wink
+1  newsm10 newsm10

# 654
  • Пловдив

Енгин - та той в момента е на гребена на вълната. Нищо, че обича морското гмуркане.

# 655
http://evim.ucoz.com/forum/22-58-1

Сайт с преводи  на текстове на песни от турски на руски.  Има страхотни текстове.

# 656
Момичета, помагайте!
Луднах да търся преводи на песните от 15 еп. (танцът на Нова година), 38 еп. (танцът на рождения ден на Фатмагюл) и 69 еп. (ремонтът на къщата на Керим и Фатмагюл). Ако някой знае поне заглавията на песните и техните изпълнители, ще съм много благодарна да ги постне тук.

# 657
  • В Града на липите
Привет  wavey Спорен ден на всички.  Hug

Момичета, помагайте!
Луднах да търся преводи на песните от 15 еп. (танцът на Нова година), 38 еп. (танцът на рождения ден на Фатмагюл) и 69 еп. (ремонтът на къщата на Керим и Фатмагюл). Ако някой знае поне заглавията на песните и техните изпълнители, ще съм много благодарна да ги постне тук.
Песента от ремонта на къщата е преведена в самия епизод, доколкото помня. Имам спомен, че се пееше в нея за едни плодове и беше доста закачлива. Сякаш и от рождения ден на Фатмагюл съм гледала танца с превод, но ще трябва да се поровя.  newsm78

# 658
Здравейте момичета
С интерес следях сериала по БТВ, но днес прочетох че започва нов
Търсих да продължа да го гледам някъде из нета с бг субтитри, но уви нещо не успявам да намеря целите серии и от къде да продължа да гледам
Моля ви помогнете, че не искам да чакам няколко месеца да се наканят БТВ да го пуснат  Praynig

# 659
  • В Града на липите
Здравейте момичета
С интерес следях сериала по БТВ, но днес прочетох че започва нов
Търсих да продължа да го гледам някъде из нета с бг субтитри, но уви нещо не успявам да намеря целите серии и от къде да продължа да гледам
Моля ви помогнете, че не искам да чакам няколко месеца да се наканят БТВ да го пуснат  Praynig
Имаш доста варианти. Погледни линковете на първа страница.  Peace
Ето тук ги гледам онлайн www.dailymotion.com, но можеш да ги свалиш от Мастерс и Дата.

Общи условия

Активация на акаунт