Бебеправене - тема 6!

• 24 795
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Дани.Тази вечер е много вълнуваща момичета.Беше най-невероятният  luvbed в живота ми.Щастлива съм.Няма по-хубаво от това да заспиваш до любовта на живота си ♥ newsm47 1swing babydust7

# 76
Добро утро, момичета! Успешен ден на всички. Дано тази темичка е късметлийска и се напълни с много  EFP EFP

# 77
Добро утро,момичета!
Събудих се рано тази сутрин  Simple Smile и потретих теста и е  EFP ! Втората черта е по-бледа,но по-плътна от вчера! newsm44
Пожелавам на всяка една от вас да ме последва в отчетени! Повличам крак!  Tada
И както ChocoBella каза,получавам най-хубавия подарък за рожденния си ден!
 Hug Ще ви държа в течение как съм,въпреки че в Англия системата е мудна...първи видеозон 10-12г.с,хубавото е,че на 26 юли се прибираме в Бг с милото Simple Smile и ще отидан на лекар и там!
Ще ви следя и ще стискам палци,докато и вие се похвалите!
 Hug

# 78
Кофеин, аплодисменти мила и честито!  Outta Joint smile3504 Лека и безпроблена бременност ти пожелавам, изпълнена с много усмивки и положителен заряд!  preggo
Ха, дано ... наистина повлечеш краче, и след тебе да сме ние Simple Smile

При мен, никакво развитие, а гърдите и корема продължават да напомнят за себе си ... ПМС ли е, не е ли ... БТ си 36.7 и това е ... от 7дни си е 36.7 - 36.6  newsm78 поне ако ще идва, да идва и да не мъчи, може би и аз този месец пак ще си понеса последствията Simple Smile на лелката

# 79
  bouquetЧестито кофеинче лека  безпроблемна бременност с едно здраво  пухкавичко мъничко бебенце накрая  браво на теб.Много съм щастлива за теб, по голям подарък за р.д няма, целувки Laughing Laughing Laughing Laughing дано да има много  EFP EFP EFP EFP EFP в темичката ни baby_neutral

# 80
Кофеинче, няма смисъл от повече тестове Simple Smile Има ли втора черта независимо от това дали е бледа или не си бременна. Дай сега по спокойно и се наслаждавай на бремеността ти. Изкарай си една хубава почивка в Бг и много много не му мисли.
Мен вчера корема и кръста ме измъчиха доста, чак се наложи да взема болкоуспокояващи ,но така и не ми дойде  Mr. Green За капак не можах да спя добре Sad събудих се в 4 и си легнах от ново в 6 и в 7 отново станах. Мерих температура, но след такова спане не знам колко може да бъде достоверна. До сега ми се движеше в границите на 37-37.1 , но тази сутрин ми е 36.9 ....
Иначе и аз ще си ходя за 20 дена , но някакси не съм особено развълнувана ...то как да се вълнувам с такива Радини вълнения на главата де Simple Smile

Тоита, когато е нямало овулация е трудно да се определи кога ще ти дойде. Изчакай още един месец и виж дали пак ще е така .

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 09:28 от Troy

# 81
Troy, така мисля и да направя. Без това утре заминавам по морето и ще се върна на есен - живот и здраве. До тогава няма да имам възможност да отида на лекар, затова ще продължавам да следя тялото си и ако се наложи септември, тръгвам по лекари. Дано и не се налага де (не обичам лекарите и тяхните объркващи прогнози), но дано... и аз скоро се зарадвам с хубава новина, въпреки всичко Simple Smile постоянно стават чудеса, знае ли се, кога ще е и моето Simple Smile

# 82
Защо не опиташ с някакви билки , витамини или добавки ?
За Мтон има много добри отзиви.

# 83
  • София
Добро утро момичета, днес ми се спи адски много, толкова силно се прозявам, че има вероятност да глътна монитора  Joy  нямам търпение да дойде уикенда да се понаспа малко... а днес е едваааа вторник...
Хубав и усмихнат ден от мен и по едно малко чудо на всички   bouquet

# 84
Кофеинче, честито мила и от мен!!! Вдъхна ми много надежда, че се бях отчаяла вече...Но сега с нови сили и надежда ще творим през юли ( и на мен ми е много любим месец, все пак и аз тогава съм направена  newsm53 smile3521 ).

Тоито, дано не ти се налага да посещаваш доки, и аз не ги обичам. Мисля ти да си следващата с дввете чертички и после всички до една в отчетените.  fingerscrossed

# 85
Добро утро момичета, днес ми се спи адски много, толкова силно се прозявам, че има вероятност да глътна монитора  Joy  нямам търпение да дойде уикенда да се понаспа малко... а днес е едваааа вторник...
Хубав и усмихнат ден от мен и по едно малко чудо на всички   bouquet

Оооо аз се усещам как задрямвам с ръка на клавиатурата, но след малко трябва да се изстрелвам на вън  Mr. Green

# 86
Защо не опиташ с някакви билки , витамини или добавки ?
За Мтон има много добри отзиви.

Не съм чувала за такива витамини  newsm78 Предпочитам да взема някакви витамини, отколкото билки. Не съм много превърженик на билките ... тъй като съм на мнение, че както лекарствата, така и те - колкото могат да помогнат, толкова и да навредят. Имам опит и затова го казвам. Преди време пих за бъбреците и си навлякох още по-големи неприятности. Какви витамини имаш предвид?

Деси, дано миличка! Силно се надявам Simple Smile

# 87
Здравейте,момичета!Ооох и на мен толкова ми се спи днес,добре че чета хубавите новини тук.Много ти се радвам Кофеинче!Хайде,кой е следващият по ред  Hug Hug Hug

# 88
  • до най-прекрасния мъж
Кофеинче, честита бременност. Да я изкараш спокойно и накрая да имаш едно прекрасно бебешоче, което много да те радва.
Дани, честита годишнина. Още много годишнини да празнувате заедно, а следващата вече с бебо на ръце.
Трой, докато не дойде, знаеш - винаги има шанс. А когато най-малко очакваш, тогава стават нещата. Моя колежка забременя само от 1 контакт в месеца и то без да очаква, че се е случило.
Прити, хайде дано и вие сте сътворили бебока с любимия. Има шанс за ову тези дни с твоя 30-дневен цикъл.
Ние снощи се прибрахме относително рано, но милото заспа още в 7 часа и не можахме нищо да свършим. Миличкият е много изморен тия дни. Снощи ме награби да ме гушка, но заспа само като помириса възглавницата. И аз съм много изморена с това среднощно ставане и напрежение, че той трябва да тръгва, а после пък, че е на път, много ме товари. Да свършва лятото, че вече не се издържа с тая работа. Вече и на почивка ми се ходи, морето ще е пак мираж, но поне на планина някъде да отидем, та да си отдъхнем.

# 89
  • София
Здравейте, душички златни  Hug Толкова се радвам за Кофеинчето, че сякаш аз сам си правила тест  Hug голямо вълнение си е! На мен почти ми свърши и съм готова за нови подвизи! Ще опитам да меря БТ, макар, че милото е против, иска нещата да станат непланувано, но аз искам да си следя тялото, да видим какво се случва все пак! Хубав ден ви желая и още по-хубави новини да има от вас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт