Бебеправене - тема 6!

• 24 786
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Кофеинче  Hug тихичко честито, много се зарадвах като прочетох новината!!! Хайде да си ни на късмет в новата темичка и да повлечеш краче Simple Smile И да ни пишеш  как си !!!

# 61
Кофеинче, честито! Пожелавам ти много успехи занапред и накрая едно красиво ревливо бебче.

Момичета ние с моя половин от другата седмица започваме опитите. До сега чаках най накрая да дойде пустия М. след 6 месеца отсъствие.
Хайде пожелавам ви на всички скоро да сме и ние бременилки  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® Какъв е проблема при теб?Защо е нямало 6 месеца М?

# 62
  • София
Кофеинчееее  Hug ти си моята гордост! Аз предадох щафетата, радвам се че ти я пое! Прегръщам те ииии ти пожелавам една красива и безпроблемна бременност!   bouquet Hug Хайде и другите момичета по ред на номерата да се похвалят! А къде изчезна Трой? Я да се яви на фронта да се отчете и тя не чакаше тези дни Simple Smile Хайде стискам палци  Praynig Hug

# 63
Момичета стискайте палци тези дни да са нашите докато моят мъж си е тука. luvbed luvbed luvbed stork-girl 1stroller newsm30 На всички вас пожелавам скоро да се преместим в друга тема.

# 64
  • София
Момичета стискайте палци тези дни да са нашите докато моят мъж си е тука. luvbed luvbed luvbed stork-girl 1stroller newsm30 На всички вас пожелавам скоро да се преместим в друга тема.
Шайни, давай стискаме палци тези 2-3 дни да свършите хубаво работа  Praynig и после да се похвалиш с хубави новини   bouquet

# 65
Шайни, давай стискаме палци тези 2-3 дни да свършите хубаво работа  Praynig и после да се похвалиш с хубави новини   bouquet

Благодаря ти illusion_

Незнам дали съм в "плодовити дни" просто ми се ще да си изкараме хубаво,а каквото е такова,както каза ти за никъде не сме се разбързали и ние.Живота е пред нас.Всеки момент го чакам да дойде  newsm44 newsm53 smile3502 newsm37 clean prostor hug babydust7

# 66
  • София
Кофеинче, честито! Пожелавам ти много успехи занапред и накрая едно красиво ревливо бебче.

Момичета ние с моя половин от другата седмица започваме опитите. До сега чаках най накрая да дойде пустия М. след 6 месеца отсъствие.
Хайде пожелавам ви на всички скоро да сме и ние бременилки  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Шайн,

Ами имах кисти на двата яйчника и след това бях на инжекции за спиране на цикъла....и след 72 дни ( от последната инжекция ) ми дойде най накрая....и съм на 7-мото небе.

# 67
  • Тук
Лелее каква новина  Party Мило Кофеинче, мнооого тихичко ти честитя двете чертички  Heart Eyes
Нека става все по-добре изразена и да завърши с един малък пухчо на бял свят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Еее, как ми се повдигна настроението  Flutter

# 68

Хайде пожелавам ви на всички скоро да сме и ние бременилки  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Шайн,

Ами имах кисти на двата яйчника и след това бях на инжекции за спиране на цикъла....и след 72 дни ( от последната инжекция ) ми дойде най накрая....и съм на 7-мото небе.

Донякъде ми е познато.Преди като не ми идваше редовно,и в къщи беше празник когато започна да ми идва цикъла нормално,та било и с хапчета.Пожелавам ти успех.Всичко ще е наред вече и много скоро ще си имате  newsm30

# 69
 newsm44 newsm44 newsm44 кофеинче тихичко честито мила. Толкова се радвам за теб.

# 70
Кофеинче, честито! Желая ти безпроблемни 9 месеца Simple Smile  Hug
Илюзия, нямам никакви надежди за този месец Sad Днес бях на кръчма с колеги , но се наложи да се прибера тъй като имам болки в корема и по всяка вероятност ще ми дойде до час -два Sad
Както и да е, нов месец нов късмет Simple Smile

Успех на всички момичета, които не очакват лелката   bouquet

# 71
Леле, и нова тема сте отворили..., браво Биби!   bouquet

Сега докато ви изчета...

Да ви се похваля днес правим 10 години, от както се запознахме. Heart Eyes

И ние вече почнахме с...  luvbed

# 72
Леле Кофеинче, честито мила!  Hug Много се радвам за теб, щом я има втората черта си бременна! Лека бременност то пожелавам и накрая едно здраво и пухкавко бебче!  Hug

# 73
Леле Кофеинче, честито мила!  Hug Много се радвам за теб, щом я има втората черта си бременна! Лека бременност то пожелавам и накрая едно здраво и пухкавко бебче!  Hug
Честита годишнина.Бъдете винаги заедно.И ви пожелавам  EFP fertilization  ylinfant preggo Misc Baby Bottle newsm32 1stroller babydust7

# 74
Честита годишнина.Бъдете винаги заедно.И ви пожелавам  EFP fertilization  ylinfant preggo Misc Baby Bottle newsm32 1stroller babydust7

Мерси мила, това последното ти го пожелавам и на теб!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт