Бебеправене - тема 6!

• 24 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за подкрепата,момичета!
Кофеинчеееее, хайдееее, моля те, моля те, моля те!!! Нека е положителен и утре! Дано си ни на късмет и повлечеш крак!!!  Hug Hug Hug
Дай Боже,Деси! И аз много ще се радвам да се похвалим всички една по една!
 Heart Eyes  Hug

# 46
Момичетаааааа  newsm44 !!!!
Не издържах и сега като се върнах от работа си направих тест за бременност и... Излезе втора мнооого бледа черта,почти незабележима...ох...цялата треперя...не ми се привижда,но е много бледа!Не знам да се радвам ли...утре сутрин ще повторя теста и дано се потвърди.... Praynig
Много се вълнувам,но мисля да изчакам до утре да видя какво ще излезе...имам още 2дни до датата на М...стискайте ми палци  Hug

Мила тихичко го казвам мисля че ти повлече крак бременна си браво браво много се радвам

# 47
Кофеинче, много се радвам за теб, стискам палци всичко да е наред и да се махнеш от темата (с добри чувства, разбира се)  Hug

# 48
Кофеин,браво мила!Мисля че и утре теста ще покаже същото...но най важното е че я има без значение бледа ли е!!! Браво...айде да ни вземаш с тебе сега  Mr. Green Hug

# 49
Тихичко честито и от мен Кофеин Hug   bouquet

# 50
Kofein4e 6e vidi6 4e 6e stane xybava i platna tolkova mnogo se radvam za teb dano da povle4e6 krak:)))))))))))))

# 51
Бравооо! Крайно време беше - тайничко честито мила! Щом има бледа черта, значи има и бременност. Пиши и утре след теста да потвърдиш хубавата новина Simple Smile  Hug  bouquet

# 52
Много ви благодаря,момичета! Надявам се да ви повлека крак и всички заедно да се преместим в нова темичка: Бременелки-Хубавелки!!!
Направих си втори тест на друга марка и пак има бледа втора черта! Иупиии! Много съм щастлива! Утре ще потретя и ще ви пиша! Много съм щастлива,че срещнах момичета като вас,с които така да се подкрепяме и да си даваме кураж! Целувам ви всичките и чакам подред на номерата  EFP

# 53
Наистина много се радвам за теб, май последните 2 теми или поне откакто аз пиша, никой не се е хвалил от нас  newsm78
Крайно време беше, дано не чакаме пак дълго време някоя да се похвали!

# 54
Честито и от мен кофеин.Дано повлечеш крак.

# 55
Честито, Кофеин. Ще видиш- утре сутрин чертата няма да е бледа, а ясно изразена. И дано новата тема да е късмет на всички ни, това беше добро начало.

# 56
Кофеинче,мила,честито  Hug  bouquet.Две  EFP,браво!Много се радвам за теб,по-хубав от този подарък няма как да получиш HugИзвинявай ако се бъркам,но мисля беше споменала рожден ден на 4 Юли?

# 57
Честито и от мен.Със сигурност щом има втора чертичка си бременна. Hug
Пожелавам ти успех.Това със сигурност е страшно вълнуващ момент.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 58
  • София
Кофеин честито, пожелавам ти много успех, една много лека и щастлива бременност и едно много пухкаво и хубаво бебе   bouquet сигурна съм, че ще си на късмет на всички нас  newsm51

# 59
  • София
Кофеинче, честито! Пожелавам ти много успехи занапред и накрая едно красиво ревливо бебче.

Момичета ние с моя половин от другата седмица започваме опитите. До сега чаках най накрая да дойде пустия М. след 6 месеца отсъствие.
Хайде пожелавам ви на всички скоро да сме и ние бременилки  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт