Бебеправене - тема 6!

• 24 836
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Аз не чакам на 15-ти в неделя.  Не знам с точност кога ми е била О., но е била някъде около 30.06.-01.07. След това адски много ме боляха гърдите, имах няколко резки придърпвания ниско долу в стомаха в различни дни и този месец постоянно ми причернява, но това предполагам е от жегите, а аз съм с ниско кръвно. В момента нямам абсолютно никакви болки в корема и гърдите ми спряха да ме болят дори... Не мога да устискам и искам да питам, ако си направя тест 5-дни по-рано, дали може да покаже нещо?

Раничко ми се вижда за тест. Ако наистина тогава е била О, са минали едва 10 дни. Ако можеш изчакай още малко и към края на седмицата го направи. Събрахме се цяла дружинка за тестване тогава. Simple Smile

# 631
хаха и аз съм тогава  Grinning аз не чакам на 13-14

# 632
Благодаря ви пчеличка и кофеин чул ви господ дано е  EFP smile3504 вие ми вдъхнахте надежда  Hugобаче сега пак имам зацапване леко розово  newsm78 а на бебитка честито   bouquet   loveuuu Drunk това ще е твоят ден най- прекрасния  txtloves пожелавам ви много да се обичате и разбирате поне още 100 години  Laughing  bouquet

# 633
Bebitka,весело да си изкарате на празника ви утре....може пък да не ти дойде,знае ли се знае ли се...хихихи....Дълъг семеен живот ти пожелавам!И скоро да се радвате на  preggo  ylinfant  newsm07
Росалинда,всичко е възможно,на много хора бременноста е започвала именно с зацапване...а и ти можеш да различиш зацапване от идване все пак! Hug Дано!
 fosha ,още е рано....недеи сега,че може да се отчаяш от резултата който след седмица може да се окаже  EFP а сега все още да не е!Или ако мислиш да пробваш пробвай с тестовете Престо,те най-рано могат да ти дадат резултат!
Биби,защо не харесваш зодиите след овена?...аз съм телец и много си я харесвам като зодия,не сме лоши хора,също знам за близнаците че са добри също...? newsm78

# 634
Хе хе, значи края на седмицата ще бъде многоооо очаквана Simple Smile Дано, дано има хубави новини Simple Smile Аз в четвъртък вечер заминавам на море до неделя, ще се запася с тампони, ноооо много искам да не ми се наложи да ги ползвам. Няма да взимам тестове с мен, че моя човек се депресира и не го разбира това мое нечакане и не искам да си разваляме почивката. Ако не ми дойде в неделя, в понеделник ще си направя тест. Никаква воля нямам и постоянно си мисля в коя аптека да се отбия...

А clear test не е ли по-добър от Престо?

# 635
  • до най-прекрасния мъж
Bebitka, и аз се нареждам на опашката за снимки. Да си направите един прекрасен празник и много да се забавлявате. А след това да имате много хубави моменти с едно сладко пухкаво бебоче след 9 месеца, което да осмисли живота ви. Ей такава сладка буба  newsm30

# 636
Fosha,аз знам за Престо...че са най-добри в началната бременност тоест уж на 7ми ден след зачеването отчитали....ама колко е верно хабер нямам...и по добре да изчакаш!

# 637
Да така е  Hug пчеличка  bowuu а вие от кога бебеправите?

# 638
  • Варна
Благодаря ви за пожеланията,момичета Hug Hug Hug

Отностно чувствителността на тестовете,Престо е най-улавяш Wink,т.к. от 20 нагоре хваща,а останалите тестове са над 25.Явно затова го няма никъде по аптеките...

Аз ви оставям и отивам да направя още няколко покупки,а после и стягам багажа за утре Whistling

До скоро от мен и много EFP  

# 639
Даа, права си, така е. И на мен ми се иска да изчакам, това, че не мога е друг въпрос, но ще стискам и дори много се радвам, че след 2 дни отивам на море и поне няма да го мисля ... Имам си у дома един шуър чек just in case, но за него знам, че в деня на МЦ може да отчете и не бързам. Чувала съм, че шуър чек може да отчете и по-рано, но всичко зависи от количествата на хормона, който е различен при всяка жена.

# 640
Да така е  Hug пчеличка  bowuu а вие от кога бебеправите?
Втори ни е ...ама първия не беше активен...сега уж по се надявам...ама все пак когато стане,важното е да не се отчайваме и да не губим надежда!
Със първото ми детенце бързо стана на 2рия месец...ама да видим сега как ще е!
Frosha,права си за хормона...при всяка различно...на мен предната ми бременност след закъснението пак беше много светла чертичката...за това поне не се навивам много да си правя тестове предварително!

# 641
Пчеличка на нас ни е 1 ви сериозен не сме пропуснали и ден без  luvbed но четох че не било хубаво всеки ден защото спермата не била с добро качество а и не знаех че е проблем че след  luvbed ставам веднага и отивам да се измия  newsm78 но въпреки всичко си мисля че ако е писано да стане ще стане ние сме направили това което трябва.

# 642
Бебитка пожелавам ви дълъг,щастлив семеен живот и поне две малки съкровища които да ви радват и да ви дават поводи за гордост...Аз реших вече да си прибера сватбената рокля,защото ми става тъжно,че всичко мина като един миг.До вчера си е държах окачена на корниза  Cry Аз не чакам М.към 20  Praynig

# 643
  • до най-прекрасния мъж
Бебитка пожелавам ви дълъг,щастлив семеен живот и поне две малки съкровища които да ви радват и да ви дават поводи за гордост...Аз реших вече да си прибера сватбената рокля,защото ми става тъжно,че всичко мина като един миг.До вчера си е държах окачена на корниза  Cry Аз не чакам М.към 20  Praynig
А ти кога се омъжи?

# 644
Ивка на 24.06.2012 Simple Smile  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт