Бебеправене - тема 6!

• 24 832
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Шайн 3-4 минути е малко, дори за дигитален, минимум 7 минути дръж,  не може да измери коректно за 3-4 минти, само инфраред термометрите мерят толкова бързо

# 676
С какъв термометър е най-коректно да се мери Т? Вече тотално се обърках...ами дигиталния нали си има аларма че е готово ако седи повече се изключва тогава какво става,като се пусне ще видим сигурно същия резултат или по висок...? Rolling Eyes..не му разбирам толкова за това питам,сори ако сте го обсъждали! Thinking

# 677
Дигиталните, ако имат сигнал, се държат 3-4 минтки , след сигнала, ако нямат се държат около 7 минутки. Живачните и спиртните се държат 10 минути. Дигиталният се изключва ако се държи около 7-8 минути след сигнала, не мерят коректно ако се извадят в момента като изпискат, мерят по- ниска температура.

П.п Ако се изключи или се забрави-заспиш, се вадят, зануляват се и пак се мери. Няма как да измерят по-висока температура от тази, която имаш в тялото, но мерят по-ниска ако се издърпат веднага, при сигнала

# 678
Моят няма сигнал.Просто взех един термометър от 6лв,понеже нямах много пари в себе си.Имаше и от 20лв с какви ли не екстри.Електронен е.Освен ще държа по 10 минути.Вагинално най-доброто решение ли е?Ако трябва и анално ще меря,стига да покаже.Окей-7 минути ще държа.

# 679
Според мен Шайни- има сигнал, но го държим прекалено малко и няма шанс да изписка  Wink  Дръж окло 7 минутки и юе видиш, че ще изписка, още сега можеш да пробваш с телесната т.

# 680
Според мен Шайни- има сигнал, но го държим прекалено малко и няма шанс да изписка  Wink  Дръж окло 7 минутки и юе видиш, че ще изписка, още сега можеш да пробваш с телесната т.
Да току що я меря да видим колко ще ми покаже,ако го държа 7 минути.Но моя май наистина няма сигнал,поне в листчето не пишеше.

# 681
Благодаря за отговора ти Звезден прах!!!
Аз се опитвам да меря няколко дни..ама де да знам дали е правилно сега като прочетох намерих грешка и за това може и по ниско да ми мери...аз го вадя веднага след сигнала,а сигнала е на 1мин. и ми показва 2 дена 36.8...утре сутрин ще пробвам да държа 3-4мин след сиг....то не че съм мерила целия цикъл ама като ги слушах тука момичетата и реших да пробвам да видя какво е,иначе я мерих във ануса,това знам че било най-правилното!
Шаини дръж го 7мин твоя!

# 682
Така.Сега измерих 7 минутки,и ми показа 37.10.
Ама не изпищя.Благодаря ти Звезден Прах.Утре ще си навия алармата пак за 7ч и ще го държа 7 минутки.Затова днес резултатът,който ми показа няма да го смятам,защото може да не е бил верен.Ще нанеса на графиката си утрешният резултат.  bouquet
Кажете как да я меря най-добре.Ако най-достоверно е анално,така ще я меря.Вагинално ако я меря,колко навътре да го вкарам,има ли значение.И трябва ли краката да са ми свити.

# 683
Аз също меря с дигитален термометър и съм забелязала, че температурата при сигнала е една и секунди след него се покачва с 0.1. Държала съм го и 2-3мин след това, но си е все същото, както при секундите след сигнала Simple Smile Дано и аз този месец успея да си улуча и измеря О, и най-важното да я имам! Wink

# 684
Аз също меря с дигитален термометър и съм забелязала, че температурата при сигнала е една и секунди след него се покачва с 0.1. Държала съм го и 2-3мин след това, но си е все същото, както при секундите след сигнала Simple Smile Дано и аз този месец успея да си улуча и измеря О, и най-важното да я имам! Wink

Имаш ли графики в зачатие Simple Smile Аз там започнах да попълвам.

# 685
Имам, да! Мен ми свършва вече М и от днес започнах да меря БТ. За жалост миналия месец не беше успешен за мен, надявам се този да е такъв Simple Smile

# 686

При мен още никакви новини. Цикълът ми го няма, от последния минаха 24 дни вече, но тъй като принципно ми е 38 дни, "официалното" ми закъснение е 7 дни вече. Може би точно заради дългия цикъл не тая никакви надежди и се боя да направя тест Sad

# 687
Cherry_dream давай с такова закъснение ще отчете  EFP
С теб сме! Hug

# 688
Чери как се боиш давай смело ние сме с теб Hug

# 689

Ами страх ме е, че най-вероятно ще е - заради дългия цикъл. Според мен шанса да има хубава, здрава яйцеклетка и да сме я уцелили е много малък.
Много ви благодаря, че ме подкрепяте, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт