Бебеправене - тема 6!

• 24 816
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София

При мен още никакви новини. Цикълът ми го няма, от последния минаха 24 дни вече, но тъй като принципно ми е 38 дни, "официалното" ми закъснение е 7 дни вече. Може би точно заради дългия цикъл не тая никакви надежди и се боя да направя тест Sad

Ако цикълът ти е средно 38 дни, а досега са минали 24 - не е ли рано?
Сори, не разбрах ...

# 691

Ох едно съм мислила, друго съм писала. Последния ми започна на 24ти май,  това имах предвид. Минали са 47 дни.

# 692
Чери рано или късно ще трябва да направиш тест. Имаш вече достатъчно закъснение за да го направиш и да ти отчете правилно. Пиеш ли поне ФК?

# 693

Пия да, както и наблягам на храни, които я съдържат. Мисля да зачакам  до петък и ако не дойде да направя тест. Отделно чакам да ми стане готова здравната карта и да ида до лекаря, за да си пусна изследвания, че това не е нормално.

# 694
Да си призная, не знаех, че има дигитални термометри без сигнал.  Thinking

# 695

Между другото моя е със сигнал, но когато меря температура винаги го оставям след сигнала докато не се изключи, защото иначе показва нереални стойности. Като се загаси просто го пускам отново и той показва последната измерена стойност Wink

# 696

Пия да, както и наблягам на храни, които я съдържат. Мисля да зачакам  до петък и ако не дойде да направя тест. Отделно чакам да ми стане готова здравната карта и да ида до лекаря, за да си пусна изследвания, че това не е нормално.
Това е хубаво защото ако сте чифт трабва да се грижиш за него/тях

# 697
  • София
cherry_dream оределено имаш доста дни закъснение и теста ще покаже правилно, стискам палци за две черти  fingerscrossed

А на мен не ми се спи, че е адкия мор ... и съм си сипала една ломонена биричка за разхлаждане Simple Smile наздраве от мен Simple Smile

# 698
cherry_dream оределено имаш доста дни закъснение и теста ще покаже правилно, стискам палци за две черти  fingerscrossed

А на мен не ми се спи, че е адкия мор ... и съм си сипала една ломонена биричка за разхлаждане Simple Smile наздраве от мен Simple Smile
Наздраве Алекс .Аз съм на студено чайче и pletka
Чери стискам ти палци!!!!

# 699
  • Тук
Чери  Hug напълно те разбирам защо още се стискаш да правиш тест. И аз съм с такъв смотан цикъл. До преди бебеправенето ми беше нормален що годе- 30-32 дни (варираше ми в дните,но не ми се е удължавал толкова много) , ама сега ела ме виж........  ooooh! Когато почувстваш, че трябва тогава си направи тестчето , изчакай си колкото сметнеш за необходимо.

Алекс, Шайни, наздраве  Mr. Green И аз съм на лимонена биричка ( толкова е и бира)

Биби   Rolling Eyes  Praynig

Кофеинче, ще се радвам да споделяш от време на време своите бебешки трепети с нас,а ние ще ти се радваме  Heart Eyes

# 700
  • София
Попаднах на тази снимка и ме накара да се усмихна широко  Laughing

Предпоследният кадър е уникален Laughing Laughing Laughing

# 701
  • София

Ох едно съм мислила, друго съм писала. Последния ми започна на 24ти май,  това имах предвид. Минали са 47 дни.

Чери според мен както и другите момичета казаха е че вече е време и може да си направиш тест - закъснява си ти вече доста дни. Хайде стискаме палци и да си направиш и да ни кажеш резултата.

# 702
Добро утро!
На мен вечер рано ми се доспива,а сутрин към 5ч вече съм се наспала....какво е това чудо взех да се чудя!Друг път не ми се става хич.
Чери,всички сме с тебе,когато решиш тогава направи теста!Но все пак е минало доста време и ако има някой вътре ще го отчете. Hug
Тази сутрин оставих термометъра повечко около 5мин и ми отчете 37,0 така вече се съгласих с него! Laughing
Желая ви усмихнат ден на всички! Simple Smile

# 703
Добро утро.
Чери и според мен вече е време да направиш 1 тестче, не се притеснявай.
Биби стискам палци и твоето да е  EFP
На мен момичета и този месец ще ми дойде по график  Laughing, на лице са вече всички признаци. Големите очаквания приключиха, отново ще чакаме следващия месец.
Прохладен ден и очакваме хубави новини.  Grinning

# 704
Тази сутрин оставих термометъра за 7 минути и отчете 36,40.
Меря вагинално.Мисля,че ако я меря анално,ще показва по-добри резултати.Аз ли не я меря както трябва незнам.Термометъра го вкарвам,но не много навътре.Незнам това от значение ли е,и сега незнам да попълвам ли в графиката.

Общи условия

Активация на акаунт