Отговори
# 75
Да се отчета накратко и аз.
ЧРД на Позитив с малко закъснение. Аник, честит взет изпит, само така да продължаваш Peace
Гоги ми е с пукнато тъпанче и с гной в ушите заради "адекватното" лечение на педиатърката.
Миналата седмица го заболя уше и аз реших,че е от водата, че бяхме на плаж предния ден - да не е влязла вода вътре. Водих го на лекар, изписа капки,явно без ефект. От ухото изтекоха сума ти гадости. Днес бяхме на УНГ, изписа Аб, но от него Гоги получи обрив и след консултация по тел. доктора каза да не давам следваща доза и утре пак при него. Дано да успее да заздравее тъпанчето, че иначе се превръщало в хроничен отит. А тая лекарка #Cussing out... Вече ще я сменям, то е ясно,ама ...с цената на мъки за мъничкото ми момченце...Нямам думи!
Голямо гуш на всички за изказаната подкрепа по повод кърменето Hug Гуш и на останалите и лека вечер, дано утрото да донесе здраве на децата ни Praynig

# 76
О, Легео, направо кошмар... това, което пишеш Cry . Милото Гоги дано да се оправи Hug Hug

Не съм, Мила, Бобче, страхотни снимки Heart Eyes Party
Бобче, дано по-бързо идва тоя август Grinning Sunglasses

Ние сме по-добре. Симеон вече няма Т, някои пъпки започнаха да минават, днес се храни чудесно Party Whistling bowuu . Сега мъжа ми се мъчи да се разболява Crazy , ама се надявам леко да минем Outta Joint

# 77
Момичета, кажете какво да направя? Вчера един огромен шкаф падна върху Моника и я затисна цялата. Слава Богу нищо счупено, направо като по чудо. Отърва се само с ожулвания и уплах. Добре, че Ева не е била и тя там, че не ми се мисли...
Питка ли да омеся, аз не знам какво се прави?!

# 78
  Олееее милата Моника!!!Мислено си благодари на Господ,че е жива и здрава,ако искаш иди си запали свещичка в някое параклисче  Hug!За питка незнам.

# 79
Ноел Cry,милото Мони.Когато стана така със зъбчето на Ники,отидохме двама в църквата,в която го кръстихме,записах служба за здраве,запалихме свещички и го намокрих със"светена вода",но съм измислила и пита да правя.Даже тази неделя ще поръчам ще я занеса в църква да я "пеят" и после ще раздавам.Знам също и ,че за деца,които много падат се дава в църквата метла.Символиката е,Господ да им "чисти" пътя напред и да не падат.Много прегръдки на Моника
Легео,сменяй я тази откачалка,тя въобще вече не е за лекарка.Направо ми идва  #Cussing out
Много цунки на милото ни приятелче Гоги Heart Eyes
Мими,Честит Рожден ден,много здраве,щастие и любов,извини ме ако съм ти честитила,но не помня  Crazy
Болничките бързо да оздравяват Hug
Аник,браво маце newsm01  car003  grinning039  Hands Thumbsup

# 80
Noel, можеш да намериш някоя баба да ѝ лее куршум или да ѝ бае (така съм чувала), че сигурно много се е уплашило детето... Дано ѝ размине скоро страха и уплахата!!!  Peace

Легеоooooh! горкото детенце! Как пък и тъпанчето се е спукало.... Оффф, да се оправя, милото!!!  Hug

# 81
Лелеее,НОел, иди и на теб да ти леят куршум, направо ми настръхнаха косите
И аз не знам за пита...

# 82
Ноел, прочетете й молитва за здраве! Малкият дявол е бил, ужас!
при нас нищо ново, чакаме да дойде време за морето....

# 83
  • В сърцето на моите съкровища...:)

Ноел, доста сте се уплашили.Важното е,че сте добре. Знам,че може да се направи курбан за здраве,или както споменаха и другите да отидете до църквата. Peace
Легео,,останалите болни, да оздравявате бързо! Hug

Ние командировахме таткото вчера в Тенерифе за една седмица и сега се обгрижваме самички  Party Mr. Green Но малкият не ми създава грижи,засега е доста разбран hahaha
Обогатил е речника и вече казва ''''такай''-чакай'',''дай'' ''тику-тикху''-/тихо,тихо'/'-което предполагам е наизустил от яслата hahaha

Хубав ден на всички!   bouquet

# 84
Момичета, малко полезна информация  Hug
УРОК 15

Аз съм доста зле. Днес свеки ще дойде малко да гледа малкия, че една ставам от леглото Tired . Поне Симеон е по-добре. Вече почти завяхняха пъпките.

Ноел, заведи я да й леят куршум, че и на теб. Много помага, от личен опит Peace

# 85
noel добре че се е разминало без наранявания  Hug
Аз съм чувала, че на хора, които им се случват често инциденти се "хваща" светец. Мисля в църквите правят това, но не знам за малки деца дали се прави.
legeo  Hug Дано скоро си намерите по-добра педиатърка!
Нашите пъпки наистина се оказаха повече от болестта, колкото от жегата и вече никакви ги няма  Laughing
При нас ново няма - сядам да чета урока за 19-24 месечни, че Светлозар е невъзможен тия дни - голям инат и нерви го тресат, та дано намеря в урока успокоение, че е поредния период или някакво решение - поне до другия кофти период  Mr. Green

# 86
Моника вече е забравила за инцидента, даже разказва нагоре-надолу все едно е приказка. Но аз като се сетя буца ми засяда в гърлото!  Cry
Важното е, че детето е добре и няма наранявания! Наистина като по чудо!

# 87
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утрооо,
Тази сутрин ще се поглезим с една закуска на брега,за добро настроение през целия ден  newsm47

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 06:02 от MISHANA13

# 88
# 89
Привет, момичета Hug Hug Hug
Ние се завърнахме от морето, живи и здрави, изкарахме си много хубаво, времето беше страхотно, Ани слушаше, абе почивка Party.
Попрехвърлих набързо страниците назад, сега ще чета по-подробно, за да съм в час със случващото се. Хейли, готино оформление на темата Hug. Загледах се в първа страничка, че на Smilekris датата за термин е вече минала, дано пише скоро да се похвали. Кат, Тия, Смехи, Скорпионче, как сте вие, всичко наред ли е?

Общи условия

Активация на акаунт