Отговори
# 90
Здравейте!

Да ви почерпя. Днес моят мъж има рожден ден newsm59 .

Maрта
, браво за почивката Hug . Къде да гледаме снимки Grinning Party

# 91
Честит ти рожденик, Хейли!  Hug Simple Smile

Марта, браво че сте си изкарали добре.

Хайли, мерси за урока за 19-24 месечни, беше ми полезно! Само с говоренето изоставаме, другото е ок при нас. Simple Smile

Легео, как е Гоги? Надявам се да е добре! Praynig Ноел, а Моника?

Днес ми се обадиха да взема малкия от ясла, че е с разстройство. Сега спи и чакам да видим какво е свършил в пампата.  Whistling

Искам да питам мамите на дечица,които ходят на ясла. Как са дечицата ви след яслата - в смисъл дали са изморени много? Моят като цяло винаги си личи, че е бил през деня на ясла - много е изморен, мрънлив, сърдит, заспива рано. Вчера ме изуми - още в 19.30 взе да заспива на рамото ми, че го бях гушнала.
Като не е на ясла, че е чак такъв, пак се измаря по тези часове, но не ми е правило толкова голямо впечатление.

# 92
Лурдес, и Ева е кисела като я взема от ясла, но аз знам защо. Ева по принцип спи следобеден сън по 3 часа, а често дори по 4 часа. В яслата не й се връзва и 1 час, госпожата обясни, че децата я будят. А тя е много поспалива и лакома и не се ли е наспала или наяла е страшно кисела. Прибира се и гладна и почва да иска нещо за ядене.  Simple Smile

Моника е добре. Има само още отоци на глезените.

Марта, браво за хубавото изкарване! Дано и ние нямаме проблеми на морето.

# 93
Здравейте, девойки! Simple Smile

Краси, честит ти рожденик!! Да ти е жив и здрав и много послушен!  Mr. Green
(направи ли му тортичка, ммм?)

Лурдес, Николай също ходи на ясла, но, освен, че е много кисел и сърдит за дето съм го дала на ясла, няма промяна. След ясла задължително сме навън и той доизбеснява там и въпреки всичко това, заспива много късно - 22-22.30 някъде. Сутрин става между 7 и 7.30 или по-скоро аз го будя. Надявах се, че, както споделяте тук, ще си ляга по-рано, но уви... Simple Smile Това е при нас ситуацията.

Имах си случка с една доФторка (пишман доФторка според мен де), че за едната кашлица директо АБ!  smile3505 Ама не ни е за пръв път, нали? Знам си аз да си ходим при нашата. Та дано се оправи дечкото, че вече известно време си я влачи.

Иначе при нас нищо ново. Печем се на жегата яко, че и шофЕрските кормувания са му баш в жегата иии.... Почти преполових часовете, но все още ми е много терсене това каране.... Орхидейка, ти нали скоро взе книжка, не ти ли е минавало да се откажеш по средата на карането?!  Whistling Rolling Eyes Не че ще се откажа, ама ей тъй, за успокоение питам. Simple Smile

Хайде, хубав ви следобед и приятни почивни дни!  Hug

# 94
Ноел, Аник, Hug
Ноел, моят Коси е точно като Ева - вкъщи може да спи следобед по 2-3 часа, в яслата е невъзможно да спи толкова много.

# 95
  bouquet
Хейли,честит рожденик! ДА ти е жив и здрав, много да ви обича и да си изкарате един чуден празник! ДАно вече да си по-добре,че да празнувате Praynig
Лурдес, Hug По-добре е Гоги. Днес бяхме на преглед, тъпанчето заздравява, но ще се попазим от мокрене още седмица. Събирам багажите,че се    изнасяме за десетина дни на хлад у нашите.Този път ще ви следя, че те имат Интернет и аз няма да съм наказана сама в нашия апартамент  Party
Марта, чудни снимки от морето. Завидях ви. Аз самата чакам с нетърпение края на август да топнем крачета Laughing
Аник,стискай зъби!1 Не съм шофиьр,ама си мисля,че ходенето на работа, мъкненето по ясли и сърдит Ники след това, че и жегите си казват думата - ако караш само шофьорски курс, ще е друго
Mamam-am , благодаря за милите удми. Ние сме в период на опити за тръшкане и рев,ако не стане на гоговото. Засега не успява да се наложи, но определено това му поведение ме изнервя ooooh!

# 96
Хейли, честит рожден ден на мъжът ти, всичко най-най- хубаво му пожелавам nbirthday newsm67  ura Tada
А за снимките- качих малко във фейса още преди ден-два Flutter, но един от дните Ани беше набарала фотоапарата и не сме видели, че е пипала с пръстче по обектива, та половината снимки са с голяяямо размазано петно по средата... Crazy
Лурдес, дано минава бързо разстройството!
Ноел, радвам се, че Моника е добре, голям стрес сте изживели.
Аник, дръж здраво волана и никакво отказване, смело напред Hug
Легео, дано заздравее бързо тъпанчето на Гого. Приятно изкарване при вашите, но щом казваш, че е хладничко там, то значи наистина ще е приятно Laughing Сега пък аз ви завиждам, че морето тепърва ви предстои, а при нас- чак догодина вече... Crazy

# 97
Здравейте момичета Hug
Хейли, честит рожден ден на твоят любим! Дано си си изкарате страхотно! Heart Eyes

Аз си признавам без бой, че много, чного отдавна не съм писала, но не сме ви забравили Embarassed
Ама малко трудно намирам време пред компютъра, че най-накрая и тук е лято и излизаме вечер.
И аз съм прясна шофьорка, отдавна имам книжка, но от Май карам всеки ден, и Ани, няма да се плашиш, ще свикнеш бързо, просто трябва да караш, за да придобиеш увереност.  Hug

Легео, весело изкарване на хладинка при мама!

Марта, хубаво сте си изкарали значи на морето, браво на вас, отивам след малко да гледам снимки, че ние скоро няма да ходим.

Лурдес, Ник ходи на градина 5 дена в седмицата и вечер не е уморен, ама въобще, ляга в 22. И сутрин пак си става рано, просто не обича да спи детето, не знам на кой се е метнал такъв, и двамата с баща му сме поспаланковци, или по-скоро бяхме.
Ноел, много ужасно преживяване, настръхнаха ми косите, добре, че като по чудо се е разминала само с лека уплаха.
Приятен уикенд на всички! Hug

# 98
Хейли, да ти е жив и здрав рожденника  Simple Smile.

Ноел, много страшно нещо е преживяла Моника, добре че няма сериозни наранявания.  Hug

Ани, хич не ми е хрумвало. Много ме кефеше  Grinning, а като мога навсякъде да отида сама с Ев(без да ръчкам таткото ни) още повече  Sunglasses.

В момента правя детска стая за Евичка и нямам търпение да видя как ще се получи  Heart Eyes.

Лека нощ!

# 99
К'ва е тая активност бе?  Crazy

# 100
Добро утро!Скоро не съм писала,че нямам време ,правим ремонт на спалнята (и с това вече нямам нищо за ремонт вътре ,оставам за по-хладно голямата тераса).Мебелите са поръчани от 2месеца и предстои да идват ,та боядисахме ,слагаме щори,телевизор на стената ,ново осветително тяло и другата седмица чакаме мебелите.
Тази година решихме да ходим една седмица в Анталия ,та избрахме и резервирахме за септември  Heart Eyes 
Децата са добре,но наистина нищо не приказва малката ,племенника започна да говори(6м е по-малък,живеем на един етаж и са постоянно заедно),а нашто не иска. Tired
Другата седмица ще имам юбилей и мие едно напрегнато с организация за повечко гости,ама и това 30 ...няма вече двойка отпред  Blush
Хейли,Честито на мъжа ти със закъснение !
Орхид,разбирам те за това да си независима с кола,много искам моя кола по тази причина да мога да си ходя където реша без да мрънкам мъжа ми,но той не и не  Crossing Arms Навсякъде или ме кара или такси.И не можем да се разберем по този въпрос.Надявах се за Р.Д. ,който предстои да ми вземе ,но човека е решил ,че не ми трябва ,а аз мн се впрягам.Преди дни обаче го свалих аз да карам ,беше влязал в нета докато кара през телефона да види резултата от някакъв мач  Crazy

Бургазлийки и гости ,след 20-ти вече ще организирам една морска среща ,че иначе другите няма да се сетят.Някой ще идва ли насам да знаем?Не съм до кога сте на море в нашия район?

Хубав ден ,мами!

# 101
Момичета, благодаря ви за пожеланията и честитките. Ние си изкарахме много хубаво, оставихме малчо на свекърва ми. След малко ще ходим да си го приберем. Дано да са изкарали спокойно нощта.

Пашик, да не би нещо друго да го спира мъжа ти да ти вземе кола? Само защото е решил, че не ти трябва... много гадно. Мрънкай му по-настоятелно Mr. Green .
Честита нова стая, със здраве да си я ползвате!

Орхи, и на теб стискам палци да стане както си я представяш Heart Eyes .

Флъфче, радвам се, че не си ни забравила Hug . Пиши като имаш време

# 102
Привет  Hug
Много жега беее. Аз много се изморявам, като сме навън все гледам да подпирам пейките, иначе не ми тежи бременността, само жегата ме мори. Скоро стягам куфарите за Банско и ще поостанем там на маааалко по-хладно.
Хахахаха в момента Алекс се пита сам "Искаш ли на Банско?"  Laughing

# 103
Здравейте!
Краси, да ти е жив и здрав мъжа!

Ние сме на морето от вчера, заминахме направо на бегом, само чаках мъжа ми да каже старт и да започна да изсипвам гардероба в багажника  Crazy за сега сме селяни във Варвара, че сме с едно приятелско сем-во, а после отиваме да се гологъзим на Иракли. Надявам се да изкараме поне до края на юли там. Момо снощи се опита да ми вдига Т, дано да е било от прегряване. А на мен акъл явно не ми е останал - днес отидохда му купя Нурофен в Ахтопол и  абравих лекарството в аптеката  ooooh! Tired дано не му потрябва, щом съм го забравила  Embarassed

# 104
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейтееее,

Да спретнем една следобедна сиеста,че имам за черпене...
Нашият тати днес е станал Европейски шампион по джу-джицу
Краси, малко със закъснение,но честит рожден ден на мъжът ти! Само хубави моменти с много любов ,радости и късмет в начинанията!
Моят хубавец сутринта реши да ме събуди в 6.00  Tired И реших да му ''отмъстя'' като го заведа да си поиграе до изтощение  hahaha Та,в 7.00 освен нас нямаше други луди раннобудници по площадките Mr. Green,но ефекта беше добър  Flutter Успяхме да се приберем преди да са започнали жегите.
Еййй,като ви чета за морето и направо нямам търпение вече. Звучи много приятно!  Party
skorpi"Искаш ли на Банско?"
flufffy и ние не сме те забравили  Hug

А, между другото усетихте ли земетресението? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт