Ноел, а Моника? 

Това е при нас ситуацията.
Ама не ни е за пръв път, нали? Знам си аз да си ходим при нашата. Та дано се оправи дечкото, че вече известно време си я влачи.

По-добре е Гоги. Днес бяхме на преглед, тъпанчето заздравява, но ще се попазим от мокрене още седмица. Събирам багажите,че се изнасяме за десетина дни на хлад у нашите.Този път ще ви следя, че те имат Интернет и аз няма да съм наказана сама в нашия апартамент

, но един от дните Ани беше набарала фотоапарата и не сме видели, че е пипала с пръстче по обектива, та половината снимки са с голяяямо размазано петно по средата... 

.
, а като мога навсякъде да отида сама с Ев(без да ръчкам таткото ни) още повече
.
.

Навсякъде или ме кара или такси.И не можем да се разберем по този въпрос.Надявах се за Р.Д. ,който предстои да ми вземе ,но човека е решил ,че не ми трябва ,а аз мн се впрягам.Преди дни обаче го свалих аз да карам ,беше влязал в нета докато кара през телефона да види резултата от някакъв мач 
.
. Пиши като имаш време 
за сега сме селяни във Варвара, че сме с едно приятелско сем-во, а после отиваме да се гологъзим на Иракли. Надявам се да изкараме поне до края на юли там. Момо снощи се опита да ми вдига Т, дано да е било от прегряване. А на мен акъл явно не ми е останал - днес отидохда му купя Нурофен в Ахтопол и абравих лекарството в аптеката
дано не му потрябва, щом съм го забравила 
И реших да му ''отмъстя'' като го заведа да си поиграе до изтощение
Та,в 7.00 освен нас нямаше други луди раннобудници по площадките
Успяхме да се приберем преди да са започнали жегите.

Препоръчани теми