Отговори
# 105
Пашик, заемай се с организацията за среща, че не остана.

Ние сме си пак в Бургас, днес цял ден на плаж, червена като рак съм.  Tired

Децата лудуват яко и добре, че днес чувам от мъжа ми,
че в Холандия е 16 градуса и дъжд. Не ми се мисли как ще ни подхване от август есента...

Краси, честит ти рожденик.  bouquet

# 106
Честит 2-ри Рожден ден на нашите талисманчета Виктория и Валерия !Весело и безгрижно детство.
Краси,да ти е жив и здрав рожденника  bouquet

# 107
Мишанче, честит ти шампион! Още много гордост да ти донесе!!

Честит рожден ден на Вики и Валя!

# 108
Мишана,честита титла на мъжа ти! Браво! Simple Smile

Честит рожден ден на малките принцеси Виктория и Валерия! Да растат весели и засмени!! Simple Smile

Малкият е добре, сега се опасявам да не се запече, че го храня само със запичащи храни, ама да видим де.

# 109
Краси,относно колата мъжа ми смята ,че не ми трябва .Ако било важно ще ни закара,до например мол не е важно за него!
Злати,ще се видим тези дни!
Ние от вчета сме в Лозенец ,уцелихме тъп хотел,иначе доста софийски хайлайф видяхме снощи ...
 Чакам малката да се събуди и да слизаме на закуска,искам кафеее
Хубав ден!

# 110
  • В сърцето на моите съкровища...:)

Досега дивяхме навън,но определено днес ще е доста топло...

# 111
Пашик, дано скоро склони и се съгласи за отделна кола Hug

Ние бяхме навън от 8:30 до преди малко. Сега се чудя дали да ходя у свекърва ми, че те имат климатик. Тук е доста топло, но сме свикнали, само че тях малкия ще се наспи много добре. Обаче, на мен хич не ми се ходи. И сега се чудя...

# 112
Момичета, май здраво ни е напекло това слънце, мм?!? Никой няма тук...

Аз днес цял ден се потя като мамут в Сахара...  ooooh! Вие, морските, имате разхлада...

Краси, кого/какво чакаш след 1 месец и 6 дена?!?  Sly Rolling Eyes

Лека вечер, дами и спорна седмица на работещите!  Hug

# 113
Как сте момичета в тия жеги? Малките? Гледах новините и направо съм  Shocked - какви температури, не е истина. Поне си имате лято. Няма да ви разправям колко градуса е тука и само днеска колко пъти валя. Mr. Green

# 114
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утрооо!

Лурдес ,моят младеж няма проблем с жегите засега. Когато е вкъщи излизаме мнооого много рано /7.00/ Tired,защото става към 6.00. Така дивее до към 10.30 и се прибираме. Другият вариант е след 18.00,иначе е немислимо. Crazy Радвам се ,че в яслата имат хубава градинка и там въпреки жегата,могат да излизат навън. Peace

Успешна седмица на всички! Hug

# 115
Здравейте!

В четвъртък или петък ни предстои да си направим с Борис изследването за лаймска болест.  Tired Дай Боже всичко да е наред!

Той се спасява от горещините за около час и половина в басейнчето на балкона, под чадъра. После ходим да събираме напускани играчки долу. Днес е пуснал дистанционното на телевизора. Но предварително го беше развалил, така че не е загуба.  Crazy

Хубав ден!

# 116
Здравейте и от мен най-накрая,
 Пашик, там при вас паркоместата са доста оскъдни, да не би затова да се дърпа мъжът ти за колата.
Мишанче, честито на шампиона, още много успехи и медали му желая.
Ние сме на плаж сутрин, след това къпане, ядене и сън, а аз - на работа. Малкият се радва много на водата и вълните, с нищо не мога да го прилъжа да седне за малко под чадъра. Днес по изключение не сме на плаж.
За среща в Бургас - ще чакам да се обадите!
Нещо смешно - вчера сутринта, както си стоеше, малчо пръцна; обърна се с някакъв объркан поглед към мене и вика: Ако ли имам?  Joy Joy

# 117
Буболече, Joy hahaha Joy Ох, как се смях...

Симеон от тия жеги си ляга по никое време, снощи е заспал в 23:45, сега още е буден и не ми се мисли до кога така...

# 118
Буболече,да направим тогава една Бургаска среща в сряда вечер???Е вечер -вечер към 17 най-рано трябва да е.

# 119

Нещо смешно - вчера сутринта, както си стоеше, малчо пръцна; обърна се с някакъв объркан поглед към мене и вика: Ако ли имам?  Joy Joy

Буболече, много се смях и аз hahaha Joy

При нас нищо ново, в сряда сме на консултация, да видим колко е пораснала момата.

Може ли тези от вас, които мислят преди пускането на децата на ясла наесен да им подсилят имунитета- какво ще давате? Ани тръгва на яслата на 7.10 и мисля още от август да я почна със сребърна вода и клеева тинктура, ехинацея, много плодове и зеленчуци и  домашни сокове- червено цвекло, ябълки, моркови, праскови, круши- каквото има на село . Направо настръхвам и не го приемам за нормално, когато почти всички майки на деца в градини и ясли ми казват, че едва ли не е съвсем нормално детето да е винаги сополиво и подкашлящо, то така било в яслите. Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт