Отговори
# 60
Един изпит - взет!  Party

Краси, милото дете, не се  спряха тия гадости му се случват... Сега добре ли е?

А  Николайчо не ми дава да го гушна... Плаче от мен и отива при баща си....  Sad

Не съ
м, хехехе, вие и заради нас карате моренце, аа?! Simple Smile Хайде, само хубаво време и послушни деца ти пожелавам!  Hug

Приятна вечер, момичета!   bouquet

# 61
  • У дома
Почерпете се за мое здраве. Днес остарявам с още една годинка.

Ани, честит взет първи изпит!

Прекрасен ден на всички  Hug Hug Hug

# 62
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Позитив, ЧРД! Много здраве и щастие, много послушни деца и прекрасни мигове!  Hug

# 63
  • София
ПОзитив, Честит рожден ден! Бъди щастлива, винаги усмихната и много обичана!

# 64
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,
Страшни жеги настанаха,но ние нямаме спирка и използваме максимално всяка свободна минутка за разходки.
Позитив, ЧРД! Бъди здрава,обичана и много щастлива!
Ани, честит 1-ви изпит! Това предварителен ли беше? Стискам палци за следващия!  Hug
Смехи, как е малкото сладурче?Сигурно доста е пораснало? Каката впечатлява ли се?

# 65
Самър Мууд, честит рожден ден! Бъди все така позитивна и усмихната! Много щастие, здраве, късмет и любов!

Ани, по-зле сме... Днес изби обрив и обявиха херп ангина. Поне АБ ни се размина, за сега Tired

Много гадно лято #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 66
самър мууд, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и усмивката да не слиза от лицето ти!

не съм, ама как само си ги наредила твоите в подписа ти! Heart Eyes

хейли, дано се преборите и без антибиотик!

Ани, хайде сега напред към кормуването! Безавариен изпит ти желая Laughing

# 67
Позитив  newsm59! Много щастие и любов!

Хейли, бързо да оздравявате.  Hug Много вируси това лято  Crossing Arms.

Ани, браво  Simple Smile.

Много бързо ми минава това лято, толкова забавления, емоции и приклчения че направо се изпарява  Crazy.

# 68
Позитив, честит рожден ден и тука! Hug

Ани, честито за изпита! Hug

Хайли, да се оправяте бързичко! Praynig Hug

Не съм браво на вас! Как се организирате с три деца на море! Я кажи повечко как се оправяш с малките? Спи ли Мая, спокойно бебче ли е? Simple Smile

# 69
  • Stavanger,Norway/ Varna
Как сте моми4ета  Grinning

Аз съм затънала в работа, шефа отиде на по4ивка и вси4ко на мен пада. Сънувам го ве4е този август, толкова ми се лежи по плажа  Crazy
В4ера бяхме на плаж пред къщи, като пекна едно слънце, като настана едно лято, голям кеф. Оба4е Мила се оказа голяма примадона. Седя на хавлията през цялото време с ръцете вдигнати, понеже се налепиха с пясък и не смееше да мръдне, данеби да и се полепи пясък по скъпоценните кра4ета. Какво ще я правя незнам. Много си пази кра4етата, постоянно ги 4исти и целува  Laughing Laughingи направо е луда по всякакви обувки, най- ве4е на кака се  Crazy
Много ми проявява характер напоследък и гледам да ту6ирам нещата в зародиш, 4е да си нямаме разправии после. Махнахме й преградата на кошарата и беше голям стрес първата ве4ер- повтаряше, 4е ще падне и не искаше да заспи. Накрая се наложи Йована да легне на едно походно легло прилепено за кошарата и да я пази  Crazy. Стана ве4е три дни спят така.
Наложи се да махнем преградата, защото тръгва да я преска4а като се събуди и имахме няколко стресови епизода, а и Йована ве4е неможе да я вади от там, защото много й натежа дупето- цели 9 кила е  Laughing
С памперса сме на никъде, но си мисля, 4е тя наро4но го прави. Не иска памперс, веднага го маха. В4ера от 3 следобед до 10 ве4ерта докато не легна седя без памперс, но и не пи6ка, което не е добре. Явно се стиска, но като й предложа на гърнето, не иска и само да изляза от стаята, ходи и го крие. В4ера го беше скрила под масата в хола  ooooh!. Предлагам да седне като сестра си на тоалетната на специалната приставка за малки дупета  Laughing, но и там отказва. Смятам, 4е е наро4но и го прави за да се наложи, в момента е в такава фаза и е страшно. аз оба4е съм по- голям инат, ще я изтърпя  Twisted Evil

Ли4и си, 4е днес нямам много работа, а  Mr. Green голямо писане му дръпнах  Crazy

# 70
summer mood честит ти ден рожден! Да си много щастлива, обичана и обичаща във всеки един миг от живота ти!
аник честит взет изпит! Скоро да се похвалиш и със шофьорска книжка  newsm01
При нас нещата хич не бяха добре тези дни. Малкия с температура и повръщане няколко дни - доки каза, че е стомашен вирус. Имало нещо като епидемия от такъв и още един - вирусна ангина  Sick Съответно почти нищо не е ял цяла седмица, но поне се размина само с пробиотик и някакви други прахчета. за да е по-яко ни хвана едновременно и двамата с баща му - добре че само за 1-2 дни се оправихме, че е голям кошмар болен да се грижиш за болно дете  Confused А Светлозар като се пооправи пък взе, че се изрина по цялото тяло - претопляне  ooooh! Вече поовладяхме положението и даже взехме да излизаме, че беше един омърлушен и хич не му беше до игра.
Ама наистина много гадно лято - болести и жега  #Puppy dog НО дано е само засега, а занапред -моренце и други забавления само  smile3521 Ние тази година ще пропуснем морето, та тези които са там или ще ходят и за нас да се плацикат  Laughing А ние ще поддържаме фронта с басейнче.
бob4enka и Светлозар не ще да ползва гърнето и почти не пишка - с и без памперс. Личната каза, че не било притеснително - заради жегите повечето вода се абсорбира от организма или излиза с потта, та затова не остава за урина. Не знам дали да й вярвам на 100%, ама ми звучи смислено  newsm78

# 71
Благодаря ви, момичета!  Hug

Мамам-ам, описваш същата ситуация, като нашата миналата седмица. Според мен обривът на Светльо е от високата температура и жегата навън. След някой и друг ден ще отшуми. Ние се разминахме само с диета и антибактериално лекарство (май така се казваше).  Peace

Бобче, ама голяма мадама имаш! Хехехехе, аз тъкмо се чудя дали и кога да му махам преградата на моя мушмурок. Ама той пък не е такъв див, като Мила, та май ще изчакам. Simple Smile

Пазете се от жегите, момичета!  Hug

# 72
  • Stavanger,Norway/ Varna
Mamam-am в България са жеги и това, което ли4ната ти го казва е така. Ама тук е максимум 15 градуса, Мила не се е потила от миналото лято, така, 4е при нас е притеснително.  Rolling Eyes

Ох, досега бяха мъжо, свеки и Мила при мен на работа, яде сладолед, вкарах я 4ак в кухнята при готва4ите и се уплаши от едния, защото има пиърсинг по цялото лице  Crazy. Мъжо направи фотосесия и си тръгнаха. После ще слагам снимки във фейс  Crazy

# 73
  • У дома
Благодаря ви, момичета, за страхотните пожелания   и тук и във фейса, направихте празника ми още по-хубав bouquet

Снощи и нашата кака се поддаде на летния вирус. Висока Т и малко разтройство. Засега не съм я водила на лекар, редувам панадол и хексалгин, но постоянно вдига. Нищо не й се яде, но поне пие много вода. Дано малкия не прихване.

# 74
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Цоп и ние към болните - за сега само Георги отече, да видим кой ще е следващия.  Crazy За Мая се притеснявам най-много, че е много мъничка още, ама ще видим. За сега Георги е само с Т и главоболие, да видим на къде ще го избие - повръщане или ангина.  Thinking

Лурдес, как да се оправям - стягам багажа и дим да ме няма!  Mr. Green Мая спи при мен и нямаме проблеми с нея, пък и тя за момента е най-лесна, трябват и само няколко бодита и памперси и е готова за приключения! Всъщност не е толкова страшно с 3 деца на море, само да са здрави. Аз миналия път бях сама първата седмица нямах проблеми, сега съм с брат ми и пак всичко е ок (като изключим, че Георги се разболя  Confused).

Ани, честито за изпита, аз май не ти честитих.

Бобче, много ме радва таз Мила, да ти кажа колкото Мили познавам всичките са много диви, но и невероятно готини!

Общи условия

Активация на акаунт