Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 592
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Някой бебета обичат да си дъвчат просто Simple Smile На една приятелка малкия като си изпусне бибата и се разплаква, не му запушват устата с не ама той си я иска Simple Smile Друго бебче дето вече е по голямо като заспива си я иска свикнало е с нея и го успокоява Simple Smile Бебешка им работа...Ако не иска бебето биба няма да му я тикам в устата ама пък ако му харесва няма лошо Simple Smile Аз съм била голям цербер и съм ревяла до посиняване и само запушването на устата с биба(която не съм искала твърде) е помагало да млъкна Simple Smile

# 391
И аз му дръпнах един гоооолям следобеден сън  Laughing
Залъгалки съм използвала и при двамата. Ако ще и целия репертоар на Лили Иванова да изкарам- полза нямаше. А и сукането на бибата, сякаш им помагаше при коликите.
За подложките за повиване- когато си купувахме кошарата, търсих задължително да е с такава, мен от сега супер много ме боли кръста, а като се роди- хич няма да ми се навежда. Сега ми остана да измисля къде ще се къпем, че не ми се дават 30-40 лева за стойката.

# 392
И аз се връщам от акушерката и макар да ме питат все непознати а и познати дали няма да раждам скоро..поради голям корем... ( ще почвам да лъжа вече, че чакам близнаци  Joy)
Акушерката го измери и каза, че си е напълно нормален  Flutter
Добре сме си, звучало и щастливо бебе   Flutter
Франческа, имаш право на първоначалната помощ от 240лв. После всеки месец до навършване на 1 годинка на детето по 100лв. + 35 лв. детски надбавки. За надбавките има праг на дохода. Ако нямате брак с половинката ти, ще вземаш със сигурност. Ако имате, дохода на член от семейството ви не трябва да надвишава 350лв.

Мартичка, това вярно ли ако двамата родители взимат крупната сума от 350лв на месец няма да получава момичето детски надбавки  #Crazy Каква е тази държава....ще умори хората  Sad
bydik, пази се мила,  разходки си прави, но ходи бавно без да бързаш и няма да е зле да пиеш магнезии  Hug
hrisik, радвам се , че терапията е правилната и всичко е наред, все така да е  Hug
danaya80, браво и на вас за добрите новини  Hug

# 393
  • където мечтите се сбъдват
Ами,за залъгалките да ви кажа мен лично кое ме притеснява:
1.Ако се даде първите 6 седмици може да попречи на кърменето.
2.Деформация на небцето и преразвитие на горна челюст,ако се ползва твърде дълго.
3.Трудности при отказването от залъгалка при някои деца.
Но,трябва да призная,че ме притеснява и смученето на пръст като проблем.По принцип не трябва да се абсолютизира и като че ли е по-добре да смучи залъгалка,отколкото пръст,защото залъгалката в един момент я махаш,а пръста няма как  Laughing Но,все пак ми се иска да мина и без нея.Чувала съм за много случаи,в които бебчето не иска залъгалка и я плюе,а майката упорства в даването и постепенно го приучава.Ето това вече не го разбирам.

# 394
Ева, то пък една помощ от страна на държавата - 35лв.  ooooh! Но да, ако брутния доход общ на семейството, разделен на брой членове на семейството, резултата превишава 350лв на човек не ти дават детски.

# 395
Ева, то пък една помощ от страна на държавата - 35лв.  ooooh! Но да, ако брутния доход общ на семейството, разделен на брой членове на семейството, резултата превишава 350лв на човек не ти дават детски.

Лелее....е това направо на нищо не прилича  Rage , то не, че са много 35лв на месец ама направо е смешно...тц тц тц тц  ooooh! И какво изчислили са, че двама родители  като взимат 700 и имат дете са им напълно достатъчни..... ooooh! сигурно даже и бая артисват.... ooooh! ох, много  се ядосах  #Cussing out

# 396
Ами,за залъгалките да ви кажа мен лично кое ме притеснява:
1.Ако се даде първите 6 седмици може да попречи на кърменето.
2.Деформация на небцето и преразвитие на горна челюст,ако се ползва твърде дълго.
3.Трудности при отказването от залъгалка при някои деца.

Въпреки това, пак си мисля, че всичко е много относително  Heart Eyes
То детето ще си покажа, а майката ще прецени кое е на-добре в дадена ситуация. Така на теория всичко изглежда много лесно ... но на практика ще е различно със сигурност  Heart Eyes

stefiss_1978 ние май .... за сега ... но още не е сугурно ...  Mr. Green се спрахме на тази  Heart Eyes

http://kasida.bg/bertoni-anatomichna-vana-za-kypane-sys-stojika-87-3678.html

Ева .. в такава действителност живеем  Heart Eyes

# 397
Ева .. в такава действителност живеем  Heart Eyes
Не знаех  Sad, но признавам...наистина съм много потресена  Tired Face

# 398
Ева .. в такава действителност живеем  Heart Eyes
Не знаех  Sad, но признавам...наистина съм много потресена  Tired Face

Да сме живи и здрави ... пак ще оправим  Hug ... ние сме куча марка  Joy Joy Joy
Вие поне добре сте се ориентирали, когато е било време ... сега се наслаждавайте на живота  Heart Eyes

# 399
Фейтче, нали и аз имам близки, роднини, приятели в България....болно ми е..

# 400
Не са 700лв ами 1050 Simple Smile мама татко и бебе са трима члена на семейството 350х3 Simple Smile Не че пак са кой знае колко много ама аз и приятеля ми ако се оженим ще изпуснем келепира от 35 лв защото ще станем много богати нищо, че даваме почти 250/300лв за квартира Simple Smile

# 401
То детето ще си покажа, а майката ще прецени кое е на-добре в дадена ситуация. Така на теория всичко изглежда много лесно ... но на практика ще е различно със сигурност  Heart Eyes

Много правилно, и не само за залъгалката, но за всичко е така. Има една мама във форума с четири деца, казва - преди имах четири теории как се гледат деца, сега имам четири деца и нито една теория как се гледат  Peace

Ева, искрено се радвам за млади хора, които са се ориентирали навреме да напуснат България. Ние живеем в страна на абсурдите, ще възпитавам децата си в насока терминал 1 и 2  Peace
И на мене ми е болно, но няма да се оправят тук нещата.

# 402
Роси май наистина ще е удобно както казваш

Другият варинат -  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2267&cat=108 Аз имам такава, слагам я върху кошарата (на късата страна) и я използах за повиване , беше много удобно. Само дето я слагах и свалях , за да не стои постоянно отгоре. Аз нямам скрин или удобен шкаф за повиване. С 2 думи  първият вариант е като втория - твърдия , но е мек . Дали се изказах разбираемо ?  newsm78

Това наистина е добра идея и те разбрах напълно Hug

Aбе, то май ние щял ден точно за това говорим, ама важното е на края да се разберем  Mr. Green
И аз това се опитвах да обясня днес, но явно не се изразявам много добре... Само дето аз нашия повивалник не го свалях, а си стоеше постоянно на кошарата.

# 403
stefanel - аз ще си купя залъгалка само при нужда - в началото няма да взимам  Hug

ако те притеснява отказването - казаха ми 1 трик  Mr. Green режеш с ножица гуменото на бибата и после я даваш на детето - и то вече не иска и търси биба  Joy казаха ми, че така се отказва за 1 ден

# 404

Много правилно, и не само за залъгалката, но за всичко е така. Има една мама във форума с четири деца, казва - преди имах четири теории как се гледат деца, сега имам четири деца и нито една теория как се гледат  Peace

Мдааа .. срещала съм я тази мама ... героиня  Heart Eyes

Рошли ... аз даже и за детските не мога да се класирам  ooooh!... въприке, че само мъжо работи и го осигуряват на реална заплата /защото аз съм фиктивно на работа/... сме много богати и ние  Mr. Green

Лъки ... абе ще се разберем, къде ще идем  Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт