Farmville-45

• 24 593
  • 458
  •   1
Отговори
# 315
  • Deutschland
Мисля че имам бъг във фиданките  newsm78 Тръгвам да си правя нови дръвчета и излиза наяве само едно white walnut tree от тези евтините. Не е възможно, защото съм си набавила само скъпарски дръвчета в оградките, а евтинджосите ми са в домашната ферма и съм ги подредила около нея newsm78 Вече похабих много фиданки и се питам само аз ли имам този проблем или и други?
И само аз ли нямам новата ферма?

# 316
И аз я нямам  Rolling Eyes

Как така можеш да избираш какво дръвче да ти стане от фиданка, или нещо не схванах newsm78 Мойте по принцип са много умешани, въобще не се затормозявам да гледам скъпарско ли е или не..ама явно ще трябва вече да ги гледам и кат направя един ден лицензите да ги оправям  Cry

# 317
  • Deutschland
Не си ме разбрала. Вадя примерно пет фиданки, поливам и от петте едно и също дърво. White walnut tree. И това от вчера. Преди това си поливах и си получавах най- разнообразни, а сега единствено това дърво.  Такива дръвчета съм си ограничила до минимум и няма как да имам такива фиданки. Не знам дали обясних правилно, дано ме разбрахте
Не ги слагам в оградки такива дървета и следователно няма как да ми се получи такова от фиданка

# 318
Мисля че имам бъг във фиданките  newsm78 Тръгвам да си правя нови дръвчета и излиза наяве само едно white walnut tree от тези евтините.
Масов е проблема, не се притеснявай. Картинките са объркани, след рефреш не ти ли показва какво е било дървото всъщност?
Прати на някого в чата дърво  от тези фиданки- отбраните- и вижте какво ще му даде.
При мен вчера имаше същия проблем, въртя само най нови дървета, аз шервам едно, те вземат друго- пак ново , но друго. Луда работа стана с тази ферма  ooooh!

# 319
И при мене така- сега го пробвах с 3 фиданки и 3те станаха Golden Apricot Tree, но след рефреш  станаха различни  Shocked

# 320
Да, това имам предвид и би трябвало вземащия от твоята стена, да вземе дървото, което е излязло при теб след рефреша  Peace

# 321
Аз имам новата ферма от сутринта още!
Обаче не мога да разбера нещо....гледам,че от 27.09. ще започне новата мисия в основната ферма,но ще иска да се сеят 100 Licorice,а аз нямам такива в пазара Rolling Eyes Когато гледах за тях в сайта,пише нещо,че се получават след 5 ниво....а аз нямам.Отделно ще се правят ягодови кейкчета,които мисля,че ще се правят в Bakery,а аз и него нямам и ще трябва да го строя.Но как ще сея тези 100 Licorice като ги нямам незнам? Rolling Eyes

# 322
Обаче не мога да разбера нещо....гледам,че от 27.09. ще започне новата мисия в основната ферма,но ще иска да се сеят 100 Licorice,а аз нямам такива в пазара Rolling Eyes Когато гледах за тях в сайта,пише нещо,че се получават след 5 ниво....а аз нямам.Отделно ще се правят ягодови кейкчета,които мисля,че ще се правят в Bakery,а аз и него нямам и ще трябва да го строя.Но как ще сея тези 100 Licorice като ги нямам незнам? Rolling Eyes

'Борбата' между модераторите и фенсайтовете е в нова фаза. Сега ще се сеят реколти и ще се правят материали, които ще са в употреба при самото пускане на мисиите. Няма да могат да се сеят предварително.

П.П. Ако нещо няма картинка в сайта не е случайно. Просто модераторите не са разрешили още да се виждат картинките. Сиреч елемента ще се появи скоро. Това е част от 'борбата'.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 22:18 от rostan

# 323

'Борбата' между модераторите и фенсайтовете е в нова фаза. Сега ще се сеят реколти и ще се правят материали, които ще са в употреба при самото пускане на мисиите. Няма да могат да се сеят предварително.

П.П. Ако нещо няма картинка в сайта не е случайно. Просто модераторите не са разрешили още да се виждат картинките. Сиреч елемента ще се появи скоро. Това е част от 'борбата'.
Знаех си,че ти ще ми отговориш! Hug Благодаря ти!А дали ще се правят тези ягодови кейкчета в Bakery или ще може и другаде,че и него нямам? Rolling Eyes

# 324
Знаех си,че ти ще ми отговориш! Hug Благодаря ти!А дали ще се правят тези ягодови кейкчета в Bakery или ще може и другаде,че и него нямам? Rolling Eyes

Само там се правят.

# 325
Ам, който няма Bakery  Thinking, какво прави?

# 326
  • Кърджали
Скоро играта ми даде възможност да си закупясградите които ги нямам - така си взех пекарната и спа-то без пари.  Виж в маркета дали няма да ти даде да си ги вземеш...

# 327
Ам, който няма Bakery  Thinking, какво прави?
Да,в маркета ги има!Явно ще купуваме и ще строим! Peace

# 328

На 24 ще пуснат Хелоуин,но Азиатската трябваше да е на 17.09 и си стои още така:
http://telme-bg.com/index.php/1/12//6

Вече е променена датата на сериала. 24.09 - 1.10. Но за да тръгне трябва да се влезе в Азията. Затова проверявайте от време на време там.

# 329
И аз вече имам Хелоуинската  Rolling Eyes , но нещо много не ме кефи ..дано повече ферми да не измислят, че то голяма зарибявка , ама не може по цял ден да се играе  Mr. Green
Много се радвам, че са променили нещата - когато е мисията, тогава да се правят/сеят нещата, щот много често забравям да разглеждам какво ще трябва предварително и въобще не успявам да завърша мисиите, а сега поне оправданието ще е че е късо времето за изпълнение  Simple Smile

За сградите (пекарна, спа и винарна) аз си ги закупих още като почнах за без пари от магазина Peace

Май преди питах, ама разбрахте ли до кога е това в Азиатската ферма - Jade Beat

+

От днес (не забелязах до кога) дава двойно ХР-та за дървета, животни, и сеене

Общи условия

Активация на акаунт