САМО за фенове на Стивън Кинг! - 8 част

• 47 879
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Кали, какво е това чудо  Shocked Толкова съм изморена, че изобщо не мога да схвана  Blush

# 646
  • София
Е ... Леле, каква е тая табличка  Shocked То тва чудо наистина поне ден трябва, за да се разгледа, осмисли и поне малко от малко запомни нещичко  Laughing
Аз ще си я запаметя в компа  hahaha да си я гледам като ми е кеф Simple Smile

Сами, после да кажеш задължително за Вихъра!
Скоро не ми е в сметките, оставям си като преритам ... но да знам!

# 647
Вихъра е супер, останаха ми 20 стр. За 3 дни я прочетох, като времето ми за четене все пак не е ограничено - много е добра, много - три истории в една.

Я ми помогнете малко - РФ/ МБ - РФ е Рандал Флаг, но МБ - не мога да се сетя другото име на нашия герой Simple Smile?

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 14:50 от Самсара

# 648
  • Варна

А ми помогнете малко - РФ/ МБ - РФ е Рандал Флаг, но МБ - не мога да се сетя другото име на нашия герой Simple Smile?
Мисля, че е Мартин (забравих му фамилията Embarassed) - магьосника, който беше любовник на майка му.

# 649
  • София
Типично по Кинг-ски  Peace :

# 650
Скоро ще има още по-пълна версия на онази таблица/схема Simple Smile

*

Кинг и Строб

# 651
  • София
Under the Dome - First Look  Flutter Heart Eyes

# 652
  • София
Оооо, охо  smile3501 smile3508

Само не беше правилно кървавия отпечатък да е така лесно лепнат на Купола, нали имаше ел. поле и не можеше така лесно да се пипа ...   Thinking

# 653
Готино:

Twisted Evil

# 654
Само не беше правилно кървавия отпечатък да е така лесно лепнат на Купола, нали имаше ел. поле и не можеше така лесно да се пипа ...   Thinking

Скрит текст:
Thinking Виви, май можеше...Имаше някакво поле, но нали само тия с пейсмейкъри и разни други устройства не можеха да доближат Купола, другите се блъскаха в него и така се нараняваха...

# 655
Сега чета Сърца в Атлантида. До средата беше много увлекателна, но после нещо й изпуснах нишката....ако може някой да даде малко разяснение.

# 656
  • София
Само не беше правилно кървавия отпечатък да е така лесно лепнат на Купола, нали имаше ел. поле и не можеше така лесно да се пипа ...   Thinking

Скрит текст:
Thinking Виви, май можеше...Имаше някакво поле, но нали само тия с пейсмейкъри и разни други устройства не можеха да доближат Купола, другите се блъскаха в него и така се нараняваха...

Скрит текст:
да, май така беше ...  Embarassed

# 657

Малкият зелен бог на агонията (антология)
http://www.bard.bg/book/?id=1612

Излиза на 22 Април 2013

Цитат
Разкази от Стивън Кинг, Майкъл Маршал Смит, Рамзи Камбъл, Питър Краудър, Брайън Ходж, Робърт Шиърман, Лайза Татъл, Йон Линдквист, Кейтлин Р. Киърнан, Анджела Слатър, Денис Етчисън и др.

Не гасете осветлението. Разтворете тази книга, ако смеете, и се насладете на смразяващите истории, които ви очакват...

Стивън Джоунс, най-прочутият британски редактор на разкази и романи на ужасите, събира майстори на зловещото от целия свят в този рог на изобилието от класически и модерни страшни истории. Тук ще се срещнете и ще се запознаете с най-успешните и вълнуващи автори на ужаси и мрачно фентъзи от съвремието, ще имате възможност да прочетете смразяваща кръвта колекция от истории, разкриващи цялостното разнообразие на този жанр, от класически пълп-стил до съвременни психологически повествования, които ще ви накарат да надзъртате изплашено през рамо, да поглеждате в гардероба или под леглото...
Ето съдържанието на сборника, който в действителност се казва "A Book of Horrors":

Introduction: Whatever Happened to Horror? - Stephen Jones
The Little Green God of Agony - Stephen King
Charcloth, Firesteel and Flint - Caitlín R. Kiernan
Ghosts with Teeth - Peter Crowther
The Coffin-Maker’s Daughter - Angela Slatter
Roots and All - Brian Hodge
Tell Me I’ll See You Again - Dennis Etchison
The Music of Bengt Karlsson, Murderer - John Ajvide Lindqvist
Getting it Wrong - Ramsey Campbell
Alice Through the Plastic Sheet - Robert Shearman
The Man in the Ditch - Lisa Tuttle
A Child’s Problem - Reggie Oliver
Sad, Dark Thing - Michael Marshall Smith
Near Zennor - Elizabeth Hand
Last Words - Richard Christian Matheson

*

http://et.tv/XYCFLR
Нов тийзър на Carrie (2013)

# 658
Сега чета Сърца в Атлантида. До средата беше много увлекателна, но после нещо й изпуснах нишката....ако може някой да даде малко разяснение.

Аз много харесвам "Сърца в Атлантида" Peace Може би, защото харесвам и едноименния film - един от малкото филми по книга, който е добър.

Историята с Боби свършва и после продължават други истории, които имат лека връзка с първата част. И аз бях объркана в началото.

deadface Peace

# 659
Аз много харесвам "Сърца в Атлантида" Peace Може би, защото харесвам и едноименния film - един от малкото филми по книга, който е добър.
Историята с Боби свършва и после продължават други истории, които имат лека връзка с първата част. И аз бях объркана в началото.

ох, прочетох я, ама нещо много трудно я завърших. Честно казано леко ме разочарова. Може би, защото не я разбрах....

Общи условия

Активация на акаунт