САМО за фенове на Стивън Кинг! - 8 част

• 47 873
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Трейлър на новият филм "Кери"
Звучи обещаващо  Flutter .

deadface, пак ни зарадва с хубава новина  Party !

# 661
Следя от доста време темата, но я да взема и да се запиша в нея   bouquet
Много обичам майсторството, с което Кинг извайва толкова достоверно психологически образи и начина, по който развива характерите им. Та, почитателка съм! Последно прочетени са ми 22/11/63 и Дума Ки, имам много от "старите" му неща, които не съм чела, но както сте отбелязали, правя си почивки между отделните му книги.

# 662
Трейлърът на "Кери" е супер, а ето и нещо косвено свързано с темата:

Twisted Evil

# 663
Аз пък тайно подозирам, че няма да харесам новата екранизация. В книгата Кери е тромаво, непохватно, пълно, пъпчиво девойче, тук няма нищо такова.

# 664
  • София
Точно това щях и аз да пиша.
И трейлъра не ме грабна, но може би защото като цяло не съм фен на Кери.

# 665
Аз мисля, че филмът ще ми хареса Peace Сценаристите явно не са чели книгата, щом са избрали тази актриса за главната роля  Grinning

# 666
  • София
Аз съм гледала "Кери" някъде от 80-те и ми харесва. Новия май няма да ме впечатли. Обаче и книгата ми е от любимите. Забелязвам, че предпочитам стария Кинг. Като свърша с препрочитането на Кулата с удоволствие ще се върна към "Кристин", "Куджо" или "Сияние".

# 667
След като вече съм майка, не мисля, че ще мога да прочета отново Куджо или Гробище за домашни любимци. Дори само като си спомня за тях, потръпвам.... (чела съм ги преди повече от 10 г.)

# 668
  • Варна
След като вече съм майка, не мисля, че ще мога да прочета отново Куджо или Гробище за домашни любимци. Дори само като си спомня за тях, потръпвам.... (чела съм ги преди повече от 10 г.)
Много харесвам "Гробище за домашни любимци"! В момента чета "Неспокойно сърце" и там Табита Кинг разказва как са имали подобно преживяване с Оуън. Съмнявали са се също, че има хидроцефалия както в книгата и Гейдж. Обаче полудявам от отворения финал на книгата. Преди време обсъждахме края на "Дългата разходка" и ще ми е интересно как вие си представяте, че свършва "Гробището".

# 669
Дългата разходка я помня, че я четох преди 2-3 год., но на Гробище за домашни любимци малко ми се губи края....но много добре си спомням общото чувство от прочетеното. Не е за четене от майки  Naughty

# 670
Четох Гробището преди доста време (има към 12-13 години от тогава  Crazy ) и не я помня добре. Спомням си само че не ми хареса. Една от малкото заедно с Буик 8. Може би трябва да я прочета отново  Thinking

# 671
  • USA, Steak State
Я малко инфо за книгата "Съншайн".  Blush

Трейлъра ми хареса, добър избор на главни актьори. Мисля, че дребната, която игра и в "Покани ме да вляза" ( хич ме няма с имена) ще се справи много добре и с това предизвикателство.
Радва ме, че доколкото видях се придържат стриктно към оригиналния филм.

# 672
  • София
Stephen King & Clive Barker

# 673
Ама са сладки, а?  Mr. Green Аз още чакам отзиви за втория том на "Кървави книги", ама вие си мълчите :р

А сега ще ви зарадвам с още една хубава новина: След две седмици излиза може би най-яката гангстерска книга, която някога съм чел - "Live by Night" на Денис Лихейн Simple Smile Българското заглавие е "Те живеят в нощта". Очаквайте скоро подробна информация + откъси (;

Цитат
"Те живеят в нощта" е "Кръстникът" за мислещите хора. – Стивън Кинг

# 674
  • София
Ама са сладки, а?  Mr. Green Аз още чакам отзиви за втория том на "Кървави книги", ама вие си мълчите :р

Още не съм се сдобила с нея  Embarassed ...
Между другото, участвах в една игра, в която за награда беше именно вторият "Кървав" том, ама нА - не спечелих аз  Crossing Arms ! Ще си я купя тия дни, но ще почака, защото захващам "11/22/63".
Иначе, първият том много ми хареса, май бях писала и преди. Баркър има направо "болно" въображение  Heart Eyes !

Общи условия

Активация на акаунт