САМО за фенове на Стивън Кинг! - 8 част

• 47 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Вече се чуствам готова за следващото предизвикателство и по препоръка на Kally May започвам 'Гробище за домашни любимци'  Hug

# 676
Вече се чуствам готова за следващото предизвикателство и по препоръка на Kally May започвам 'Гробище за домашни любимци'  Hug

Извънредно велика книга.

# 677
  • София

Извънредно велика книга.

Абсолютна истина!

# 678
Здравейте! Аз имам питане...
Започнала съм тъмната кула (взела съм си и втората книга), но видях че сте споменали че преди тази поредица трябва да прочета други книги на Кинг... Може ли да кажете кои по точно ? newsm78

# 679
Започнала съм тъмната кула (взела съм си и втората книга), но видях че сте споменали че преди тази поредица трябва да прочета други книги на Кинг... Може ли да кажете кои по точно ? newsm78
Според мен си прочети цялата поредица за Кулата. След това в други книги ще срещнеш много препратки към нея и нейни герои.

# 680
  • София

Всички  Laughing !
Шегувам се  Hug !
Истината е, че повечето книги на Кинг по някакъв начин са свързани с поредицата "Тъмната кула", но това в никакъв случай не означава, че не могат да се четат самостоятелно или че трябва предварителна "подготовка" за самата Кула. Щом си започнала да я четеш, не я прекъсвай - удоволствието от първия прочит на това велико произведение е уникално и не заслужава прекъсване от други книги. Някой ден, когато си прочела достатъчно други книги на Кинг, сама ще пожелаеш да препрочетеш Кулата и така ще я преоткриеш с други очи.
Приятно четене  Hug !

# 681
В момента чета "Маймуната" и много ми допадат разказите. Не съм чела скоро Кинг и смятам да поправя грешката си. После на ред е "Всичко е съдбовно" и "Татик". Разказите му са невероятни! Някой съм ги чела и преди,но това не пречи да си ги припомня.

# 682
  • София
Браво, браво момичета! Четете, четете!  Hug Hug Hug

# 683
Браво, браво момичета! Четете, четете!  Hug Hug Hug

A на тези, на които не им остана какво да четат  Tired

Една Долорес и Момичето което обичаше Том Гордън  - ей, това ми остана.
Май хубавото е, че не мога да ги открия никъде...та затова си стоят в графа непрочетени.

# 684
  • София
Веднага ти ги пращам и двете, искаш ли?  Laughing

# 685
  • София
Самсара, съчувствам ти. На мен също са ми останали само две книги - "Под купола" и "Сърца в Атлантида". Първата не мога да я открия в електронен вариант, а на втрората още й се чудя кога да я почна. Филмът ми беше много тъп и затова не ме влече и книгата.
В момента препрочитам "Сияние". Чела съм я преди повече от 15 години и почти не си я спомням. Явно не ме е впечатлила. Обаче сега я възприемам по съвсем друг начин. Синът ми е на същата възраст като Дани и сега се страхувам на всяка страница какво ще му се случи newsm43

# 686
И аз имам още 2,3 непрочетени  включително "Тъмната кула" ... Blush

# 687
Мен "Сърца в Атлантида" не успя да ме грабне нещо, не знам защо. Може би не бях в подходящата нагласа - затова обичам преди да започна някоя книга, да прочета малко за нея - за какво се разказва, кога се развива действието, читателски мнения за нея - да си създам представа, с която да започна да чета. И с филмите съм така  Crazy

# 688
Аз съм писала малко по-нагоре за Сърца в Атлантида, затова няма да се повтарям....

А тази Под купола не я знам, може ли да ми я пратите и на мен  Praynig

Долорес Клейборн ми хареса, както и Момичето, което обичаше Том Гордън. Втората съм я чела преди 14 г., но си спомням, че беше интересна.....

# 689
Благодаря ви момичета!  Hug  bouquet Продължавам си с Кулата тогава! Blush

Общи условия

Активация на акаунт