САМО за фенове на Стивън Кинг! - 8 част

• 47 728
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Безсъние е за приятелството и нещо като зараждаща се симпатия м/у двама старци, като фантаст. нишка е, че мисля жената , виждаше аурите на хората ...
Честно казано не помня много добре, като цяло Безсъние е по-протяжна, не е така динамична като Капана примерно. Но пък си е задължителна за фен!  Heart Eyes

# 706
щом е по-бавно действието, мисля да я поотложа.
Чудя се дали да не препрочета Сейлъмс Лот, че съм я чела преди повече от 15 г. и почти не я помня... newsm78

# 707
На мен много ми хареса Безсъние заради психологическата нишка и въздействащия начин, по който описваше какво е чувството да не можеш да спиш. До този момент не се бях замисляла над това.
Сейлъмс Лот не съм я чела, предстои Simple Smile

# 708
Аз четях "Сблъсък" допреди 1-2 седмици, но по някаква причина зациклих около средата. Уж ми беше интересна, ама какво стана... Сега много се колебая - да я продължавам ли или не, защото забавя ли се още мъничко, ще изпусна нишката  #Crazy

# 709
Аз четях "Сблъсък" допреди 1-2 седмици, но по някаква причина зациклих около средата. Уж ми беше интересна, ама какво стана... Сега много се колебая - да я продължавам ли или не, защото забавя ли се още мъничко, ще изпусна нишката  #Crazy

На мен Сблъсък ми е една от фаворитите. Вярно е, че от средата става доста фентъзи, но пък си заслужава да се прочете.

# 710
  • Варна
Не съм чела всички книги, но от прочетените досега, личната ми класация е:

1.Тъмната кула
2.Сблъсък - наскоро я препрочитах  Heart Eyes
3.То - а можеше да е на второ място, ако не бяха някои неща в последните 100-тина страници
4.Зеленият път
5.Гробище за домашни любимци

# 711
  • София

Прочети я, прочети я!
Ако до края не ти хареса, ще те поканя на танц  dancing и щА черпя бира  beer !

# 712
  • София
 Йеее,  superuu Кали  Joy май ще се намери втори човек за клуба на не харесващите Сблъсък! Айде, честито, начи трябва всички да черпиш бира  smile3559

# 713
  • София
Нека само да я прочете и да каже цялостното си мнение!
Кат нищо банкет ще вдигна  hahaha !

# 714
  • София
 Hug

# 715
Като стана дума за бира, тази събота в Пловдив ще се проведе мини национална среща на феновете на Кинг. Национална, понеже ще има хора от различни градове, а мини, защото досега са изявили желание да присъстват само 20-ина души Mr. Green
Ако някой от вас реши да се включи в мероприятието, да ми пише на лични (;

# 716
Прочетох Долорес и Момичето, което обичаше Том Гордън. Много ми харесаха и двете книги.

Долорес повече, разбира се. За мен даже влиза в личната ми десятка. Толкова симпатична ми стана героинята.

За Момичето, ....... бях чела доста отзиви, че е слаба книга, но на мен ми хареса и то доста.  Няма друг автор, който може да ми задържи вниманието за история като тази в книгата. Майстор си е Кинг - ненадминат!

Официално прочетох всичко, което е издадено от Краля на бг  Cry

И сега какво?

# 717
  • София
Сега Сами, правиш една дъъълга почивка с други книги и като зажаднееш хубаво за Кинг, подхващаш нещо, което си позабравила.  Heart Eyes
Дано пише повече, и то романи, че аз си падам по романите  Grinning

# 718
  • София
Искам на среща в Пловдииииииииииииииив!!!!!!! Ама съм на работаааа  Cry Cry Cry ....

Мацки - Вив, Киф, Сам и другите, които искат - няма ли да се видим в някой парк, градинка или междублоково пространство за по кафе, сок, бира, вода и който каквото иска?
Времето се стопли вече, а ние сме едни несериозници  Blush .
Тези, с които не се познаваме лично, да носят книга на Кинг с цел разпознаване по-лесно  hahaha !
Хайде казвайте? Навити има ли?

# 719
  • Sofia
Аз също съм от феновете на Сблъсък, направо я изгълтах и при това на компютъра в офиса.

А сега чета 11/22/63 - толкова ми харесва, че въпреки умората, чета във всяка свободна минута (лошото е, че минутите ми свобода не са толкова много  Sad)

Общи условия

Активация на акаунт