Слънце весело припича и АВГУСТинчето босo тича

• 54 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ния, много ти е тежко. Защо трябваше да ти се случи това?. Стискам палци края на проблемите да е колкото може по-скоро

# 616
  • София
Ния,много съжалявам! ConfusedДано всичко занапред да е наред и да мине леко операцията!  Praynig Praynig
Мисли позитивно!  Hug Hug

# 617
  • ГОре на черешата...
Ния, много ти е тежко. Защо трябваше да ти се случи това?.

Бог праща изпитания само на най-силните си чеда, защото знае, че те могат да ги понесат Peace!

НияHug!

# 618
  • Видин
Бог праща изпитания само на най-силните си чеда, защото знае, че те могат да ги понесат Peace!
И аз съм на това мнение Peace Гледам позитивно на всичко и знам, че ще се оправи, колкото и време, нерви и пари да ни отнеме това. Важното е в крайна сметка да има happy end Heart Eyes Благодаря ви, че ме подкрепяте, това значи много за мен Heart Eyes

# 619
  • В светлината на слънцето
Ния, ще има, бъди сигурна.  Peace Hug

# 620
И аз да драсна някой ред.

Ния,ти си силна мама,вярвам,че малчо усещата силата ти.Пък и това ще остане само спомен след някой и друг месец и то само за теб,той едва ли ще помни.Много целувки и кураж ви изпращам Hug

Лу,направо ми се изправи косата ,като прочетох.Надявам се,че Сашун вече е добре.
Моята приятелка от Сандански,на която сме кумове така през лятото "глътна" някакво парче диня в трахеята.Щеше да се удоши,та по нощите я караха до ИСУЛ и там лежа 3 дни.Голям човек,пък от нищо,нещо стана ooooh!

Кроки,понеже ние май се най-пресните новодомци та по въпроса с ритуалите:
1.Хубаво е първата нощ в която преспите в новият дом,луната да е във фаза на растеж,т.е да е преди пълнолуние.Това се правело за да вървите все нагоре в делата си и къщата да е на късмет.
2.Пръска се със Светена вода и някъде около входната врата се връзва червен конец с дължина колкото е ръста на домакинята,т.е твоят.
3.Първото цвете което си засадиш трябва да е здравец.
4.Когато си решите се прави освещаване,за пречистване на дома от лошо енергии.
Това е което знам аз.Да ви е честит новият дом.Пълен да е със здраве,късмет и много детски смях  bouquet

За нас-мен ме е подхванала някаква страхотна алергия към влагата.Не мога да спя,да ям,нищо не мога да правя.Според вас какво противоалергично би ми подействало най-бързо?Разполагам със Зиртек и Ериус .

# 621
Ади, аз лично съм по-доволна от Ериус.
Сашко е по-добре, но все още има остатъчна кашлица от вдишаното и то не малка. Гласът обаче се оправи. Надявам се, че до понеделник и кашлицата ще сме преборили.

# 622
Мариетка, ако видиш поста ми в следващите час-два кажи моля те рецепта за локумки

# 623
Ния, всичко ще е наред с Ивайло, сигурна съм, ще остане скоро зад гърба ви притеснението и само безгрижни мигове ще дойдат1  Hug
Лулу, горкият адаш, вярвам, че вече е по-добре, много е стресиращо, когатп такива неразположения се случат с дечицата.
Яна, записвай Ицко в националният, и без това ония в него за нищо не стават, той да ги научи...Joy
При нас си върви ежедневието, аз си уча и позанимавам и с други нещица, детето на градина, баща му на две работи, ха-ха, така де последният трябва да пълни семейният бюджет1 Laughing

# 624
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 625
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички, които празнуват днес  bouquet!

Почерпете се за здравето на моите именици /мама, тате, съпруг и по-малък син/

# 626
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мариета, честит празник на всички ви   bouquet

Втората снимка направо ми насочи мишката към блога ти, бягам да чета рецепта  Crazy

# 627
Ауууу, Мариета, не трябваше да показваш тия вкуснотии.  eat Да са ти живи и здрави всичките именици!  Hug

А аз съм болна. Confused Някакъв вирус тръшна първо майка ми, а сега и мен. Останалите са диви и щастливи.
Готови сме вече с коледните подаръци. Тази година отрано се знаеше какво искат: Теди - истински фотоапарат, Сашо - бейблейд (ама да бил златен, с изстрелвачка и с леген мамо ooooh!).  Възмутена съм - как може един леген (писта де) и едни никакви пумпали да струват такива пари. Направо издевателстват над родителите.  Crossing Arms Ако сега някой ме светне какъв е този бейблейд и за какво се бори, ще съм признателна - оказах се супер неподготвена. Не че не съм го чувала, но какво е това и от къде идва тая мания?  newsm78 В ДГ на Сашо е направо бедствие, само за това говорят невръстните младежи. Crazy

# 628
  • ГОре на черешата...
Бобчеhahaha!

Лулу, споко, няма и трошица вече Mr. Green...

Аз съм на въртележката. Освен всичко друго правим и ремонт и търчим като луди...обаче моята печка-мечта от днес вече чака в хола, ако имаме късмет до седмица ще е на мястото си в новото ми кътче за готвене...

# 629
Казвай като я инсталирате на мястото, че да идваме да я поливаме. Mr. Green Майтапа настрана, със здраве да си я ползваш. Вече си представям какви хубости ще излизат от нея.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт