ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА И 1 МЕСЕЦ

• 21 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
 Mr. Green Разбирам те.

# 31
Добро утро!
Пуцанке, много рано бре! Аз от снощи почнах седитифа и дали затова, днес ми пусна промоция до 9.30. Е, будеше се няколко хиляди пъти през нощта де...
Магнет, това с проби кожата много ме разсмя.
Дари,  Hug диванета, не шамари, ами як кьотек ги чака маймунките ахахаха.. Аз съм бито дете и искам моето да не премине през този метод на възспитание. Ама като го гледам какво е инатливо, май трудно ще го опазя...
Девилче, май съм изпуснала Дидака...

# 32
  • София
Добър ви ден

Малко сладки и кафенце от мен, днес Митко става на годинка и половина

Пак спахме  Wink Ух, че кеф.
За шумът навън си говорите - аз, от както сложих климатиците, го нямам този велик проблем. Затварям вратата, пускам климатика и нито шум, нито жега  Mr. Green
А за биричката - всяка вечер като си сипя Митко довтасва със светнали очи и докато не му дам две-три глътчици, не мирясва.  Embarassed Rolling Eyes
Аууу, дере се до мене, щото съм седнала на компютъра и не му обръщам внимание. Ужас направо, чак мислите не си чувам  Confused Няма спокойствие и това е  Crossing Arms

# 33
Честито, Мели! Все така да спи, да ти е здрав и весел.   bouquet

# 34
Добро утро - М...че, там е снимката, не съм я махнала още. Нали и Мели късно става Simple Smile.

# 35
  • София
Ааа, видях го сладура Дидко още вчера  Mr. Green Изглежда по-голям от годинка. Девил, много харесах леглото му и частта от стаята, която се виждаше на снимката  Peace А Дидко най-много  Heart Eyes
Хора, навън е страшна жега, не се живее направо. Излязохме с намерение да се повозим малко по Стамболийски с новата количка, обаче не се издържа - направихме едно кръгче на квартала за половин час и се прибрахме в ей такова състояние и двамата  sweating
ПП Късно ставам, ама вечер като си лягам вие вече сънувате пети сън  Mr. Green

# 36
Отвратително е това време, още в 9 започна да натежава въздухът.  Confused

# 37
  • Berlin
Добър деннн! Simple Smile
Ние излизаме към 9.30 до към 11.30, после вече героят е уморен и се прибираме за сън.
МаяHug направо ми се изправи косата, когато те прочетох. Ако и Павел правеше така, сигурно и аз щях да си изтървам така нервите. Аз по принцип си поплаквам от време на време, ама заради сантиментални неща ...  Crazy След раждането съм станала супер чувствителна на бебешки и детски теми, но предполагам с майките е така.
И аз видях Дидко - голямо момченце е вече той. Simple Smile
Мели, честито на Митко! Аз си спомням, че мноооого обичах бира като малка. Mr. Green
На Павел още маааалко и ще му се покажат горните предни зъби, прозират вече. Надявам се да се кротне малко след това. Praynig

# 38
  • Cyprus, Пловдив
 О, дааа, днес е мор  Whistling Whistling Излезнахме сутринта по сянките, взехме кухнята и се прибрахме едва едва, поради тази причина плануваме утре да се качим на вилата, малко на хлад  Party
Мели, честита 1 и 1/2 на Митака, още малко и 2 годинки  Party
Щях да пиша, но калпазанина се събуди и мислите излетяха

# 39
Баси, само аз ли не го виждам Дидко Simple Smile
Мели, честита ви годинка и половинка! Само така да прави детето!
Вие настръхвате като слушате историите за Коко, ама вярвате ли, че днес беше истинско ангелче. Чак комшиите се учудиха, че днес не са го чули да плаче (представяте ли си). Наистина не мога да намеря упрек, дори и да търся... Може би седатиф действа...
Пуци, за мен София е направо пролет. В Скопие преди десетина дни като тръгвах стигаше през деня до 42, веднъж 45 градуса. А нощем в 3.30ч беше 30 градуса!!! Тука си е бая жега, ама почти не се потим даже ахаха
Утре баща ми ще ходи по трасето към Гоце Делчев, Белите брези... Евентуално може да ме метне някъде натам в ранния следобед. Някой за срещичка?

# 40
  • София
Хоп троп, привет и от мен на днешния все още ден/поне не е мръкнало/

Честита годинка и половина на Миташки  Crazy

Утре ще водя Жожо на консултация и разгеле ще отложиме ваксината,че се е обринал от жегата Flutter кефа се щото на тази жега,тази гадна тежка ваксина... Sick
Мая на обед като заспи,ще ти пиша във фейса как сме и евентуално да се вдигнем до Борисова след като се събуди,ако някой друг може да се включи ще е чудесно. Flutter

За жегата..взех да свиквам и все мокра да си ходя,то оправия няма,всички ходят вир вода..кво толко...лошото е,че повечето и се вмирисват и понякога едва го трая Sick В момента в спалнята е 29 градуса,направо разкоЖ baby_neutral ама няма да пусна климата! Whistling

# 41
За жегата..взех да свиквам и все мокра да си ходя,то оправия няма,всички ходят вир вода..кво толко...лошото е,че повечето и се вмирисват и понякога едва го трая Sick В момента в спалнята е 29 градуса,направо разкоЖ baby_neutral ама няма да пусна климата! Whistling
Joy Joy Joy Joy

Ще се разберем, дано, дано да се видим. Хайде и другите мацки Simple Smile))

# 42
Дубрутру. Не ща и да чувам за температури започващи с 4, бррр. Вече някак се примирих, че още поне два месеца ще съм като настъпена нон-стоп с изключение на сутрините.  Tired Мъжовата рода се заформя да ни гостува в началото на септември, когато още ще е жега и не съм твърде радостна. Снощи Кица спа на 31 градуса, егати, добре че е вентилатора.

За тая шарковата ваксина и аз се чудех, мисля към края на месеца да звънна на докторката да я питам колко може да се отлага, щото тя самата каза, че в тежките жеги не иска да я бие.

# 43
  • Sunshine state
Добро утро на всички.
Аз пак се загубих,но имам работа.Сега съм се захванала да се регистрирам в бюрото по труда и с разни бюрокращини,та търча по задачки. Mr. Green Вчера бях на зъболекар и си оправих най-после зъбите. bowuu Жегите на мен ми се отразяват добре,и аз ставам вир вода,ама се трае.Лорито и тя не се оплаква,ама става с мокра коса след сън. Rolling Eyes Тези дни спи по много.Вчера легна към 20:00ч.,стана в 5:30ч. за мляко и вода и откара до 9:20ч. Whistling И през деня спи по 2 пъти.Поне се наспиваме. Simple Smile
Изкарваме я надвечер с коритото на терасата и пада голямо пличкане.Започнала е да се къпе сама-първо мие лицето,после търка тялото и накрая с голяма неохота започва да си мокри косата.Голям смях е,защото видимо не й харесва,но го прави въпреки това. Laughing Естествено прави всичко доста нескопосано,но важното е,че е схванала за какво иде реч. Party
За ваксината и аз съм леко притеснена...Сега на 16-ти сме на ДК и ще видим какво да правим..Трябваше да й я поставят по-рано,но новата ни педиатърка отложи малко.. Thinking
Честито на Митко.   bouquet

# 44
  • София
Здравейте
Жега, а  ooooh! Ние пък спим на 27 градуса  Whistling Пускам си климатиците с огрооомен кеф и изобщо не се притеснявам. Няма жега, няма шум.
Момичета, не се притеснявайте от ваксината. Аз се бях шашнала направо, много ме беше страх, а педката ми обясняваше, че от тази ваксина нито се вдига температура, нито е толкова болезнена, възможно е само лек обрив след 7-10 дни. Аз обаче толкова се бях притеснила, че чак се бях подри....ала, съвсем сериозно. Абсолютно никаква реакция не даде Митко, а знаете колко е тежък на ваксини, взирах му се две седмици за обриви - обвиних една единствена ситна пъпчица от вътрешната страна на крачето за обрив  hahaha Наистина ваксината не е тежка като пневмококовата, например, но наистина в жегите е желателно да се отложат, ако е възможно, всякакви ваксини.
А пък на Митко като му кажа "Хайде в банята да миеме дупето" си сваля панталонките и отива директно в банята, застава по душа и се опитва да си пусне водата  hahaha Да се мие сам направо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт