ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА И 1 МЕСЕЦ

• 21 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Да, Мели, заради жегата са ми притесненията.  Confused Ще го видим, има време. Предната ѝ я би на 15, така че към края на месеца ще видим какво ще правим.

# 46
Здравейте!
Ние хем и тежки на вакини, хем и аз противник на ваксини хахаха. Ще видим де ще му излезе края.
Нощес май само 2-3 пъти се будеше. Днес още не е ревал. Единият зъб съвсем добре си е излезнал, другият още е аха-аха...
В 15ч ще идем в парка Св. Тройца. Каня Мели и Митко на разходка, нали са наблизичко Simple Smile)

# 47
  • София
Еееееее..... Е защо в 15 ч.!!!! След 30 мин. ще го слагам да спи, нали спи вече по веднъж на ден средно от 14 до 17 ч. Та излизаме около 11.30-12 до 13.30 ч. и след 17.30 ч. Сега ще се изям от яд!

# 48
  • Berlin
И магнет е там някъде май.  Peace

# 49
Стига бе, къде ще ходите в най-големия пек.  Shocked

# 50
  • София
Аз никъде - Митко току-що заспа, ще си седя тихо и кротко на компютъра при климатика  Mr. Green

# 51
  • UK
Много е топло навън, не е за  раходки.

Не помня дали писах днес  newsm78

Бях рано в парка, но към 11ч. обиколих Кауфланд и Билла. И се прибрах. Нали в Билла има промоция на Хип , та да отида да видя, нищо нямаше, от зеленчуците де. И аз незнам защо ходих , при положение че не ми трябват, ама нали е прИмоция.

Ани обядва и вече спи. И аз държа климатиците на 26-27 и хич не ги спирам.То иначе не се живее.
Мъжът ми се прибира днес за някоко дни. Чакат някакви неща пристигнат в Африка и пак ще пътува, но може да изкара до рождения ден на Ани, той е в петък и аз като знам какви сме каръци, сигурно в четвъртък вечерта ще лети.

Аз вчера обикалях в мола, пак сама, Ани беше с баба си. Купих и рокля за рожденият ден от Мадъркера и още няколко дрешки. Има намаление във всички магазини. В Зарата има хубави неща, на много хубави цени. и аз намазах едни дънки, доволна съм.

# 52
  • София
В кой мол обикаляш? Ако е в този на Стамболийски да идвам и аз да си обикаляме заедно, че сама не ми се обикаля. А и по това време, по което си била там ми е удобно.

# 53
  • Berlin
И аз държа 26 градуса на климатика, термометъра в стаята показва 27. Simple Smile
Жега си е днес. Ние излязохме към 9 и нещо и вече към 10 ме напече яко, Павката също май слънчаса.
Аз също се каня за пазар тия дни, че ми се скъсаха някои от летните дрехи, а тоя тен на тениска не смея да облека рокля с презрамки. Crazy
Mоthercare имат ли намаление? Интересуват ме спалните им неща.
Мели, Mothercare има в Сердика и Дъ Мол. Simple Smile Ама този на Стамболийски и на мен ми е удобен с метрото. Wink Но там май няма какво да се гледа като магазини.

# 54
Здравейте - ей седнах си най-накрая и аз като бял човек. Днес и мойто дете заспа като света около 14:00 следобеден сън, преди това обядва, дано поспи повечко. И при нас вече често се сменя настроението, но май никнат 4 зъба наведнъж. Малкия много се нахвърля да ме хапе - директно си вкарва ръката ми в устата.
Ние вече седмица спим на климатици на 27 С - това ми спестява най-вече сутрешната шумотевица от боклукчиите и трафика като тръгне народа за работа. Улицата е под прозореца на спалнята и свързва две от по-големите улици в града.
Дидко напредва с ходенето, вече минава 10 крачки преди да поседне и без да се хваща никъде. Много съм доволна това за няма и месец от първите му крачки сам.
Ние може би другата седмица ще ходим на ваксина, но понеже загубих предишното направление за изследвания в ремонта, сега в един ден ще го бодат 2 пъти. Как ще го удържа не знам.
Пазаруването е хубаво нещо - аз взех една рокля днес  Mr. Green
abs аз какво да кажа като съм с тен на ръкави, деколте и обувки. Онзи ден с едни къси гащи бях картинка. Слагай роклята да изравниш тена.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 21:41 от Devil_Rose

# 55
  • София
Мели, Mothercare има в Сердика и Дъ Мол. Simple Smile Ама този на Стамболийски и на мен ми е удобен с метрото. Wink Но там май няма какво да се гледа като магазини.

Може, но пък е удобен ние да се гледаме  Wink

Ихаа, Девил, Дидко бил гимнастик  Laughing И ние спим на климатик - направо с родих  Peace
Пък аз съм бяла като сирене  ooooh!

# 56
  • UK
  Аз бях в Сердика, но мислех да ходя до този на Стамболийски за да отскоча и от Виса. Но ми беше много жега. другата седмица , ако ходя ще ти пиша. Иначе и там Mothercare има и H&M, абе има какво да се гледа, то  пари да има, за да не гледаме само. Не видях дали има намаление на спаланите неща, но сигурно има.

# 57
  • София
Забравих да ви кажа снощи как се втрещих. Нали ви бях писала скоро как Митко като ме види гола по цици и се нахилва и идва да ми ги мачка  Laughing Та вчера вечерта - същата ситуация. Направо се оцъклих като видях, че като ми ги е стискал, от зърната ми потекоха няколко капки кърма  Shocked Shocked Shocked Стиснах и аз да видя - капе кърма! Ай стига бе!!! Порових се в нета - много майки пишат, че, кърмили, не кърмили - случвало се на доста като стиснат, да потичат капки кърма. И то няколко години след раждането  #Crazy Важното било цикъла да е редовен и да не тече сама кърмата, без стискане. И въпреки това съм шокирана! Знаете ли нещо по случая?

# 58
  • UK
 Мели , питай в кърмаческия. Но и аз имам приятелки , който година след като са отбили имат капчици кърма. Магнет беше казала, че лекарката и казала, че важното е да има само когато стиснеш зърното.

# 59
  • София
... Знаете ли нещо по случая?
Да,знам Мели, колкото си кърмила,толкова ще има да капе кърма.

Ние днес бяхме с Мая и Коко,излишно е да казвам какъв сладур е нашия първенец Heart Eyes
Тия дни може би ще сме на жива бира в Борисовата-Софиянки,хайде престрашете се да се видим Whistling

Общи условия

Активация на акаунт