Влязох в СМГ и дим да ме нямааааа

• 52 629
  • 262
  •   1
Отговори
# 90
Здраве да е!

Успешна учебна година и леко приспособяване на децата!
Дръжте се, зайчета!

# 91
Здравейте!

Има ли и при вашите "Зайци" дни, в които да не започват от първи час?
Струва ми се супер неудобно в един ден от седмицата да започват в девет.
Е, хлапето тържествува, ама да видим до кога  Twisted Evil

# 92
Здравейте! Има ли някой от 5 Б, дайте моля инфо за родителската и часове, всички дни ли сме  от 1 блок? Моето хлапе не донесе много ясна информация Simple Smile

# 93
  • София
Здравейте!

Има ли и при вашите "Зайци" дни, в които да не започват от първи час?
Струва ми се супер неудобно в един ден от седмицата да започват в девет.
Е, хлапето тържествува, ама да видим до кога  Twisted Evil
Руската паралелка започва седмица А 3 пъти от 9,15 и седмица В - 2 пъти.
Кой пък го интересува дали е удобно на родители и на деца и какво става с извънкласните занимания на децата!?

# 94
А кой ще е класен на руската?

При нас май два дни ще почват от втори блок, ама за школата предложиха събота следобед  #Crazy

А-а, да не забравя - столът и бюфетът няма да работят поне още две седмици. Заредете децата с провизии  Mr. Green В кафето отсреща малките просто няма да могат да се доредят...

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 09:19 от Az i ti

# 95
  • София
А кой ще е класен на руската?

г-жа Бранчевска по Домашна техника и икономика.

# 96
Кой пък го интересува дали е удобно на родители и на деца и какво става с извънкласните занимания на децата!?
Седмици А и Б не касаят ли само четвъртъците, и то последния блок, който е ФВС? Аз знам, че в сряда и петък започват в 9,15 ч., останалите дни са от 7,30 ч. Не е ли така?

# 97
  • София
Седмици А и Б не касаят ли само четвъртъците, и то последния блок, който е ФВС? Аз знам, че в сряда и петък започват в 9,15 ч., останалите дни са от 7,30 ч. Не е ли така?

Според сина ми седмица А децата с номера от 1 до 15 започват в четвъртък от 7,30 ч., а седмица В от 9,15 ч. Би трябвало децата от 16 до 31 номер седмица А да започват от 9,15, а седмица В от 7,30 ч. Ако физическото на всички деца е седмица А, това значи, че децата 1-15 номер седмица А имат 10 часа, а децата 16-31 номер 8 часа, а седмица В, първата група са с 6 часа, а втората с 8 часа.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 09:56 от Master

# 98

Според сина ми седмица А децата с номера от 1 до 15 започват в четвъртък от 7,30 ч., а седмица В от 9,15 ч. Би трябвало децата от 16 до 31 номер седмица А да започват от 9,15, а седмица В от 7,30 ч. Ако физическото на всички деца е седмица А, това значи, че децата 1-15 номер седмица А имат 10 часа, а децата 16-31 номер 8 часа, а седмица В, първата група са с 6 часа, а втората с 8 часа.
Защо? Ако ФВС е предметът, който различава 2-те групи и седмици, то седмица А децата 1-15 имат този четвъртък 10 часа, а 16-31 - 8 часа. Другата седмица е обратно. Това, което моят син ми обясни е, че всички започват в четвъртък от 7,30 ч. с ДТИ, но едните свършват в 14,05 ч. след четвъртия блок, а другите - в 15,55 ч. след петия. Може и да не е разбрал, защото е закъснял. Изгубил е групата в навалицата, отишъл е в стая 206, но те били в 106. Това било стаята на класната им...

# 99
  • София

Защо? Ако ФВС е предметът, който различава 2-те групи и седмици, то седмица А децата 1-15 имат този четвъртък 10 часа, а 16-31 - 8 часа. Другата седмица е обратно. Това, което моят син ми обясни е, че всички започват в четвъртък от 7,30 ч. с ДТИ, но едните свършват в 14,05 ч. след четвъртия блок, а другите - в 15,55 ч. след петия. Може и да не е разбрал, защото е закъснял. Изгубил е групата в навалицата, отишъл е в стая 206, но те били в 106. Това било стаята на класната им...
Синът ми пък е разбрал, че разликата в групите е по отношение на ДТИ, тъй като стаята (106) е малка и не може да се събере целия клас. Физическо има целия клас заедно, но през седмица. Класната им стая би трябвало да е 206, където може да се събере целия клас.

# 100

Синът ми пък е разбрал, че разликата в групите е по отношение на ДТИ, тъй като стаята (106) е малка и не може да се събере целия клас. Физическо има целия клас заедно, но през седмица. Класната им стая би трябвало да е 206, където може да се събере целия клас.
Така е по-логично... Дано днес имаме повече яснота.

# 101
  • София
Тотално се обърках вече, дано успеем да уточним нещата Simple Smile
Според това, което аз разбрах - руската паралелка в сряда и петък започват в 9.15 ч., останалите дни в 7.30 ч.
През седмица в четвъртък ще имат по 10 часа.
Мисля, че всички дни свършват училище в 14.15 ч. без дните с по 10 часа - тогава в 15.55 ч.
Но за петък не съм сигурна, защото тогава май имат 7 часа и ако започнат в 9.15 ще приключат по времето, когато свършва 9 час...
Хайде да идва родителската среща, че да успеем да разберем със сигурност.

# 102
  • София
Тотално се обърках вече, дано успеем да уточним нещата Simple Smile
Според това, което аз разбрах - руската паралелка в сряда и петък започват в 9.15 ч., останалите дни в 7.30 ч.
През седмица в четвъртък ще имат по 10 часа.
Мисля, че всички дни свършват училище в 14.15 ч. без дните с по 10 часа - тогава в 15.55 ч.
Но за петък не съм сигурна, защото тогава май имат 7 часа и ако започнат в 9.15 ще приключат по времето, когато свършва 9 час...
Хайде да идва родителската среща, че да успеем да разберем със сигурност.

8-мият час свършва в 14,05, а в петък ще имат 5 часа и ще свършват в 13,15 ч. (когато свършва 7 час)

# 103
Здравейте! Има ли някой от 5 Б, дайте моля инфо за родителската и часове, всички дни ли сме  от 1 блок? Моето хлапе не донесе много ясна информация Simple Smile
Според моята информация:
Понеделник: География, ЧиП, Английски - блок, Математика - блок, БЕЛ - блок
Вторник: Дом.техн. и икономика - блок, Математика - блок, Английски -  - блок
Сряда: Математика - блок, История - блок, Физич. култура и спорт - блок, ЧиП - блок
Четвъртък: Музика - блок, БЕЛ, Математика, ИТ - блок,Физич.култура и спорт - блок
Петък: Математика - блок, БЕЛ - блок, Рисуване - блок,Час на класа

А родителската среща още не е определено дали ще е на 26-ти или на 27-ми септември.

# 104
Ето сега виждам, че моя география въобще не е записал в програмата. Тъкмо реших, че география ще учат втория срок, а то явно просто човека се е разсейвал.
Дали на родителската среща ще събират парите за допълнителните помагала и учебни тетрадки или всеки само трябва да си ги набавя?

Общи условия

Активация на акаунт