Ваканцията на Седми за осми

• 61 296
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
Сега звънях, инфото е че лагера ще се проведе в комплекс в близост до Велинград, цената е 210,00 лв.,насочен е главно към деца които досега не са учили френски -Кой ще ходи моля?

# 61
  • гр. София

Вярно, нали щяхме да се събираме да отпразнуваме класирането на децата? Какво стана с тази идея?
Просто някой трябва да грабне тази идея и да организира нещата.
Ако искате да се преброим за тази събота или неделя, защото после ще стане още по-трудно, когато ще се разпръснем по морета и океани.
Мисля, че вече мястото ни е известно.
Аз нямам проблем нито със съботата, нито с неделята. Да видим вие какво ще кажете.
НЕКА ПРЕБРОЯВАНЕТО ЗА СРЕЩАТА ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА
1.Anita71
[/quote]

Какво стана наистина с въпросната среща?  newsm78 Май желанието  за сбирка се е изпарило  Thinking Аз съм за! Но ако може в неделя, в събота вероятно ще пътуваме.

# 62
За добавка към списъка с Варненските деца- suncholina- V та с немски и плами76- 1ЕГ с немски.

# 63
И ние сме в НПМГ.
Leila ние избрахме от 01 до 08.09, за да имат време да си "починат" от почивката Laughing, а вие коя избрахте? Ще ходиш ли на родителската утре?

# 64
  • гр. София
И ние сме в НПМГ.
Leila ние избрахме от 01 до 08.09, за да имат време да си "починат" от почивката Laughing, а вие коя избрахте? Ще ходиш ли на родителската утре?

И на мен пО ми допада тази смяна. Не сме избрали още  Grinning . А на РС ще ходя. Вие в коя паралелка сте?

# 65
  • Пловдив
Записвам се и в новата тема с въпрос към Пловдивските осмокласници ,които ще пътуват.  Картите за транспорт какви точно документи трябват и кога подавате?   

За транспортна карта се изисква уверение от училището и снимка.
Карта за 1 месец към този момент струва 14 лв и е за цялата градска мрежа без ограничение, без доплащане /че едно време и такъв вариант имаше/
Картите са за 1, 3, 6, 12 месеца
Това са условията до края на тази календарна година.
Карти можете да си купите по всяко време, без значение дали е ваканция или не, но бюрото за продажби на ученически карти е само едно - на бул. Мария Луиза, срещу църквата Св. Петка.
Колкото по-рано отидете, толкова по-добре /и сега можете да купите карти за периода септември - декември, което прави една карта за 3 месеца и една карта за 1 месец, за което ще са ви нужни едно уверение и 2 снимки/, както и за други неща, учениците си изкарват картите в последния момент и рискувате да чакате на опашки.

# 66
  • в семейството
Сега звънях, инфото е че лагера ще се проведе в комплекс в близост до Велинград, цената е 210,00 лв.,насочен е главно към деца които досега не са учили френски -Кой ще ходи моля?

Мойта мисли да не ходи!

А някой знае ли как стоят нещата с БДЖ? От къде да се издаде уверението, че са ученици? Звънях на три телефона за справка на БДЖ, но никъде не ми вдигнаха!

# 67
  • Ваpна
Иска ми се да разгледам статистиката след второ класиране, но тия хорица от Рио Варна явно нямат намерение да се размърдат.

# 68
  • под Витоша
И от мен запис в новата ваканционна тема. За протокола - ние сме в АК , има ли и други дечица там??

Нашият зор мина мноого отдавна - през Април и честно да ви кажа бях доволна, не не минавам през вашите притеснения и изчисляване на балове.... Браво на всички дечица за постигнатите успехи и най-вече на напористите мами и татковци, които ги насочват винаги в правилната посока!
Приятна почивка и да си отдъхнете добре, че наесен с песен.. Laughing

# 69
Иска ми се да разгледам статистиката след второ класиране, но тия хорица от Рио Варна явно нямат намерение да се размърдат.

Звънни им
тел: 052/687 480 и 052/632 243

# 70
Да ви попитам за отпусните, дадоха ли ви бележки от старите училища?

На нас от НПМГ ни дадоха бележка, с която да отидем в старото училище. Като отишъл сина ми вчера, не са му дари нищо от 22-ро, прото една жена се е разписала върху печата, на мястото за директор - много се озадачих  newsm78. Сигурно такъв е реда? При вас как беше?

# 71
  • Пловдив

Мойта мисли да не ходи!

А някой знае ли как стоят нещата с БДЖ? От къде да се издаде уверението, че са ученици? Звънях на три телефона за справка на БДЖ, но никъде не ми вдигнаха!

За карта за БДЖ - Инфо от БДЖ

"УЧАЩ" - картата се издава на учащи от всички категории училища и висши учебни заведения с редовно обучение до 26 навършени години срещу уверение от учебното заведение и студентска книжка (за студенти и аспиранти). Дава право на закупуване на билети и абонаментни карти с 50% намаление за 2-ра класа на бързите и пътнически влакове. Цената на картата е 1 лв. и е с валидностен срок от 1-ви октомври до 30-ти септември на следващата година ако в уверението не е посочен друг срок или до датата на навършване на 26-годишна възраст на притежателя.

# 72
  • София

На нас от НПМГ ни дадоха бележка, с която да отидем в старото училище. Като отишъл сина ми вчера, не са му дари нищо от 22-ро, прото една жена се е разписала върху печата, на мястото за директор - много се озадачих  newsm78. Сигурно такъв е реда? При вас как беше?

Срещу тази бележка трябва да ви дадат отпусното. После отивате с него в новото училище.
Лично аз съм против детето самичко да ходи да изпълнява тази важна задача, защото има много немарливи служителки по канцелариите в училище, които са или некомпетентни, или отсвирват детето, защото е дете. Трябва ти да ходиш да се разправяш, ако наистина не сте вземали отпусно преди това.

# 73
  • София

Дадоха ни удостоверение, че детето е прието в училището и ни казаха на 15.09 да занесем отпусното.

# 74

На нас ни дадоха служебна бележка - лист подобен на удостоверението( със същите шарки отстрани) с подпис на директора и печат на у-щето. Това е отпусното.
Leila в Мат/Инф/АЕ.

Общи условия

Активация на акаунт