Пълен глад

• 149 667
  • 460
  •   1
Отговори
# 150
  • У дома
Джемма, нямам схема, цедя зеленчуци и пия сока, като почувствам глад или слабост. Съответно според това, което имам в хладилника - салати, краставица, целина, цвекло,спанак, kale, swiss chard, collard greens, глухарче, моркови, лимон или лайм по един на сок и по  1 ябълка.
Тези, които написах на англ дори не ги знам по имена на български.

# 151

Изследвах и урина в домашни условия, любопитство, какво да се прави. рН 7 т.е. неутрално, протеини - в норма, глюкоза - под нормата, кетони - леко повишени заради гладуването, което е нормално. Доволна съм!

Как става това?

Аз се оглеждам тук там по темите, имам спешна нужда от диета и се чудя плодуването или друг вид. Но трябва да направя и ден- два само на вода. В монета имам завишена стойност на захарта и затова искам да започна гладуване. Глюкомер има майка и мога да проследя този показател, но за урината ми стана любопитно.
Джемма, първите 3 дни бях на вода, сега съм или на динка или на пъпеш. Май и аз съм повече за плодовата тема, но тук намерих готини момичета. Пиша понякога и в плодовата.
Знам, че е с краткотрайни резултати, но я разгледам и като един вид детокс.
Успехи  bouquet

# 152
  • У дома
Джемма, писах ти на лични.

Забравих да ви питам - колко време трае обложения език?  Моят е покрит с бял налеп и само от едната страна е започнал да се изчиства.

# 153
  • Балчик
Това,доколкото знам зависи от натрупаните токсини, които имаш да чистиш. Когато плодувах 20 дни така и не ми се изчисти докрай езика, даже изобщо не се изчисти, мога да кажа.

# 154
И аз съм тук Peace За сега само на вода-за пречиствае на организма.
Исках да попитам нещо по-деликато.Изпотяването на какво се дължи?Наобилото количество вода,което приемам ли?
Направо тека.Няма миризма,но ми е адски неприятно newsm78
Успех на всички Hug

# 155
Здравейте всички, от десетина дни Ви чета и днес реших да Ви пиша и помоля за съвет, от 5 дни съм на диня и вода през деня, а за вечеря пъпеш за този период съм свалила само 1,5кг. Мисля да се мина само на вода, има ли някаква схема на прием, каква вода, кличество , мед?, кафе?, Предварително блгодаря !

# 156
По повод обложения език, ако приемете един съвет от мен.Сутрин преди да си измиете зъбите остъргвате внимателно езика/с лъжичка,например/, след което жабурете устата с 1лъжица олио,докато побелее.Така ще премахнете всички токсини, които са по езика и устата ви.Ще се подобри и дъха.По принцип тов е хубаво да се прави всеки ден, без значение дали си правим пречистване на организма.
Ето малко информация по въпроса;
http://www.zemianazaem.com/archives/194

# 157
  • Балчик
Това с олиото е много хубаво, беше ми го казала моята баба още през 80-те години, тогава го правех редовно, като дете. Сега не толкова редовно.  За разлика от предното гладуване, когато до края имах бял език, сега нямам обложен език и не ме боли глава първия ден, това би трябвало да е показател,ч е нямам много токсини. Но не се учудвам, защото периодично няколко пъти правих детокс това лято.

Днес ми е 3-ти ден, мисля да съм на диня и съм -1 кг.  Общо 2 съм свалила  както и очаквах, както и на предишни гладувания- по кило на ден. След петия, шестия ще започна да задържам и тогава малко е отчайващото,но ще издържа. Силно мотивирана съм.   Simple Smile

# 158
Ех, Лори блазя ти че си на морето, там и въздухът спомага отслабването дори.  bouquet

# 159
Здравейте всички, от десетина дни Ви чета и днес реших да Ви пиша и помоля за съвет, от 5 дни съм на диня и вода през деня, а за вечеря пъпеш за този период съм свалила само 1,5кг. Мисля да се мина само на вода, има ли някаква схема на прием, каква вода, кличество , мед?, кафе?, Предварително блгодаря !
Здравей! Аз първите 3 дни бях на вода, на третия вечерта хапнах малко диня. Гледам да не прекалявам с количествата. Направи ми впечатление, че когато не ги смесвам плодовете през деня имам по-добри резултати.
Днес ми е 15 ден и съм -7 килца. Сега ще редувам диетуването с лунната диета. Започва на 31-ви. Мед не ям, кафетата са ми без захар.  Успех!

# 160
  • У дома
Мерси за олиото! И аз знам, но все забравям да го направя. Дори имам уред за почистване на езика  Rolling Eyes

Аз също продължавам. Дрехите ми се въртят и влязох в едни дънки с номер по-малки. Но много премалявам вечер. Освен слабост вечер ме понаболява и цялото тяло, но купих и нова сокоизстисквачка само за треви, така че няма измъкване, продължавам на зелени сокове.

За потенето не знам, при нас е много топло и аз се спасявам на басейна. Отпуска цялото тяло.

# 161
Аз съм 9ти ден и съм -9кг Laughing Доволна съм.Само на вода съм.И утре така ще изкарам и започвам захранване с плодове

# 162
  • Балчик
Здравейте, момичета. Четвърти ден ми е. Днес съм минус 700 гр. Simple Smile

# 163
И аз съм тук. От днес ще съчетая плодуването с лунването  bouquet  bouquet

# 164
здравейте и аз ще се пробвам.Изчетох написаното до тук,надявам се да издържа по-дълго на водичка.Освен нея,пия и вода и кафе,надявам се това да не разваля режима .В чая понякога слагам една лъжичка мед.При пиене на толкова течности(вода) и кантара показва повече,но все пак е първи ден.По принцип не пия течности и обилното им внасяне сега се отразява на кантара.

Общи условия

Активация на акаунт