Пълен глад

• 149 641
  • 460
  •   1
Отговори
# 270
Да, Baby Love® ,едно и също е всеки ден. Понякога хапвам и по една нектарина (голяма вкусотия). Бях почнала да ям само диня ама на мен не ми помогна Sad .  Да си призная нямам си идея какви са тези диети (ВМ НВХ или БВД ) .Днес съм минус 1кг. Иска ми се да изненадам мъжът ми за рождения му ден  който е на 20 септември  Simple Smile

# 271
ВМ НВХ или БВД- високо мазнинна ниско въглехидратна и безвъглехидратна диета.
Има ги тук във форума, погледни ги.
Можеш да увеличиш и разнообразиш тренировките си.
Както и менюто си, яж риба и други зеленчуци.  Виж ги тези 2 режима, действат, но трябва да увеличиш малко порциите, 50 гр. пиле си е глад. Както и пиле с мляко не е хубава комбинация.
Тук има и тренировки в домашни условия, виж и тази тема.

# 272
Благодаря ви много, толкова сте мили   bouquet Hug
Мира, ама то ние ползваме презервативи  Sad не е планирано ...

# 273
Здравейте Embarassed Много съм отчаяна.. Ужасно много искам да отслабна.. Трябва да сваля 10-15 килца  за около 20 дни. Карам на пълен глад - само на вода, но не мога да се мотивирам да продължавам.. На няколко пъти започнах и се изложих. ooooh! Чувствам се ужасно. Сега започнах наново, това е първият ми ден. Моля Ви, помогнете ми! Ужасно много го искам, но не мога да се амбицирам да го направя както трябва.... cry Очаквам помощта Ви... Praynig

# 274
  • UK
 Пий много вода, носи си винаги едно голямо шише с вода и пий постоянно! Аз така се справям. Не съм на пълен глад но по 1 варено яйце с малко сирене и вечерта малко риба тон за мускулите ми не се брои... Просто аз работя на много сериозно място и не мога да си позволя да премалявам или да изглеждам гладна  Confused
 Успех!

# 275
Пий много вода, носи си винаги едно голямо шише с вода и пий постоянно! Аз така се справям. Не съм на пълен глад но по 1 варено яйце с малко сирене и вечерта малко риба тон за мускулите ми не се брои... Просто аз работя на много сериозно място и не мога да си позволя да премалявам или да изглеждам гладна  Confused
 Успех!

Благодаря ти! Hug
Очаквам още мнения. Моля Ви подкрепете ме по някакъв начин, наистина ми е много гадно!!!

# 276
Smiley1 , аз с диня много бързо отслабнах и не гладувах така, както се гладува на вода. Защо толкова кратък срок имаш? Успех ти желая  bouquet

# 277
  • У дома
Smiley1, аз постигнах добри резултати като бях на зелени/зеленчукови сокове. Няма го зверския глад, а се отслабва в почти същите темпове. Успех!

# 278
Много Ви благодаря! Hug Трябва да съм във форма, ще ходим на едно събиране и искам да изглеждам добре. Simple Smile)

# 279
 Дами, успех! Аз вече месец се каня и тази седмица долу-горе направих нещо като ''глад''. Crazy Mr. Green Ще видим утре как ще е, но от понеделник 100 на 100 ще да бъде. Малко се контузих мин. седмица, та от няма и къде прекъснах глада и преди малко доволно си похапнах... курбан. Joy bowuu

Успех още веднъж!  bouquet

# 280
  • северно море
Добро утро от мен Hug
Имам въпрос,вече трети месец съм на диета свалила съм 7 кг.
Та питането мие,само вода ли,плод може ли да се включи,ако да какъв?
Благодаря предварително Peace

# 281
  • Пловдив
Има ли гладуващи? Wink

# 282
  • У дома
Започвам от утре. След седм сме на гости и искам малко да се пречистя дотогава. Ще докладвам за резултати.

# 283
аз се преместих в темата за плодове и чай,че там е по по темата.Пиех си чай,вода ,плодове .За 12 дни 5 килограма свалих.Та Днеска лунната мисля да си спазя само на вода и от утре пак на чай,плодове и вода за около 14 дни.
Ако много ви се прияде изпийте поне 2 чаши вода,така ще преместите яденето(ще се наситите и няма да ви се яде)

# 284
А диета само на вода за 10 дена някой пробвал ли е.В смисъл без плодова и т.н?Идеята е от 60кг да се свали на 55 поне.

Общи условия

Активация на акаунт