Пълен глад

• 149 640
  • 460
  •   1
Отговори
# 285
Ако не си правила до сега подобно пречистване, от раз 10 дена може да си докараш само проблеми.
Пълен глад, само на вода или сухо гладуване, се прави за прочистване на организма, не за сваляне на кг.
Че ще свалиш-ще свалиш, но после имаш захранване, което е много по-трудно от самия глад, там сгрешиш ли става опасно.
Направи плодовата, започни с по-малко дни, захрани, после започни с 24 часа пълен глад. Виж как ще се чувстваш, не скачай директно на 10 дни, ако никога преди това не си гладувала.
Можеш да пробваш и със сокове, прясно изцедени, плодови и зеленчукови, но пак стартирай с няколко дни.

# 286
  • У дома
Подкрепям Baby Love®! Аз си докарах жлъчни проблеми и гладуването допринесе много.
Внимавайте и вземете под внимание състоянието на вашето тяло и как вие се чувствате, а не гледайте при други какви са резултатите.

# 287
Здравейте моми4ета,искам да ви питам,има ли някой който има проблеми със щитовидната жлеза и е правил лунната диета?Може би въпросът ми не е за тук,но там където трябваше да го задам,не могат да ми отговорят.Ще бъда благодарна,ако някой който знае отговора ми каже,разбрах 4е с този мой проблем няма да мога да съм на пълен глад,защото ми е забранено(по това което 4етох),но за лунната незнам.Благодаря предварително.

# 288
Има ли гладуващи? Аз мисля от утре да съм с вас, но май всички сте се справили и няма да имам подкрепа. Моля ви, кажете как се справяте с премаляването...много често имам усещането, че ще припадна в автобуса(вече се е и случвало, но тогава бях и дехидратирана и недоспала)

# 289
  • Sofia
Ели,какъв е твоят проблем с жлезата...аз съм с Хашимото и на мен много добре ми се отразяват всякакви диети с неядене...За тази диагноза е противопоказно гладуването,но аз приемам много фрешове/разредени/и плодове,т.е.няма пълен глад,а страхотен резултат

# 290
Doli,аз имам Базед,поне така каза докторката,не съм убедена,4е е права,но диагнозата е базед.Аз също не мога на пълен глад,освен най-много един ден на фреш4ета и 4ай,сега смятам за предстоящото пълнолуние да карам 3-те дни,но там не е глад,все пак се хапва нещо.Та питанката ми беше,дали не е противопоказно newsm78,или то всъщност е индивидуално?

# 291
от понеделник-желаещи има ли?

# 292
Има, мисля да се пробвам вече цяла година след раждането на дъщеря ми съм свалила само 10кг, а искам още 26.. Дано успея!  Simple Smile

# 293
iwelina_welinowa,радвам се да сме заедно! Hug

# 294
# 295
  • в колонките
от понеделник-желаещи има ли?

Peace

newsm51

# 296
sivila ,с нас ли си? Hug
iwelina_welinowa ,как върви? Hug

# 297
  • в колонките

Инчееееееее,миличко,  love001, ще се пробвам няколко дни /дано издържа, Praynig/, че да прогоня този вълчи апетит, дето ме е обсебил.  Cry. През денят нямам никакъв проблем с гладът, защото по принцип не ям,но вечер... ooooh!, ще си изям и сиамецът,  Mr. Green
     Успех на всички гладуващи / и на себе си също, Heart Eyes/, то и пълнолуние има тази вечер,   bouquet

# 298
и аз вечер вия.. Embarassed

# 299

Инчееееееее,миличко,  love001, ще се пробвам няколко дни /дано издържа, Praynig/, че да прогоня този вълчи апетит, дето ме е обсебил.  Cry. През денят нямам никакъв проблем с гладът, защото по принцип не ям,но вечер... ooooh!, ще си изям и сиамецът,  Mr. Green
     Успех на всички гладуващи / и на себе си също, Heart Eyes/, то и пълнолуние има тази вечер,   bouquet
Дано да оцелее сиамеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт