Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е диетата, обсъждана във форума?
Какви са ключовите характеристики на диетата?
Какви са ефектите от диетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е диетата, обсъждана във форума?
Диетата, обсъждана във форума, е известна като „1 вата диета“ или „Японско чудо“. Той включва различни комбинации от храна за всеки от 13-те дни, включително черно кафе, яйца, месо, салата, плодове, сухарчета, шунка , риба , моркови , чай без захар , айран и други. Диетата се повтаря през втората седмица и загубата на тегло варира в зависимост от излишното тегло на индивида.
-
Какви са ключовите характеристики на диетата?
-
Какви са ефектите от диетата?
-
Какви са опитът и с други диети?
-
Какви са мненията на участниците относно диетите?
,смятам да ви държа в течение на провеждането на 1 вата диета ежедневно с описание на състоянието си и дай боже с резултати.Желая успех на всеки който би застанал решително на бойната линия в борбата с "неуместните" килограми.
, не ми се сърди мила, но ми се струва,че ти липсва "хъс", не си мотивирана достатъчно. Лично аз когато искам да отслабна винаги ми се отдава. Но трябва да ми дойде "от вътре" това желание. Само с приказки не става /при мен/. Решавам и го правя. На времето за 7 дни отслабнах 11кг, но бях 98кг.
.След семейни разправии с любимия,пак същото,,,,просто стреса ми е фактор номер 1....с детето ли да се ядосвам,,с финансите ли,,вече не знам кое кога и как да оправям,кога да се погрижа за себе си. Тази диета ми харесва,имам желание и мотив да я започна и ще го направя заради себе си.И пак казвам,ако се повтаря рецептата на диетата,може да я махнете.