Пълен глад

• 149 648
  • 460
  •   1
Отговори
# 255
Момичата, след голямото отслабване което напарвих на диня сега съм бременна и значи наново ще дебелея. Да ви призная от хормони ли или от това че пак ще дебелея не съм спряла да рева... Cry Явно ми е писано да съм си дебеланка...

Стегни се,заслужава си дебелеене.Все пак да си имаш детенце е най-хубавото в живота на една жена,плюс това знаеш рецептата за отслабване и когато му дойде отново времето ще я приложиш отново.Честито за бебенцето,лека  бременност ти пожелавам.Целувки.

# 256
Здравейте момичета  Hug, аз продължавам , но в по - лека форма и по-кратки гладувания. всяка седмица правя лунната по 3-4 дни през останалото време съм на плодове и много рядко зеленчуци. Вече съм 66,6 кг newsm44.
zoryto не се излагай  Naughty Първо не е задължително да надебеляваш просто трябва да се храниш здравословно и второ ако не се справиш сега след това ще успееш това вече всички го знаем  newsm51. Така че поеми дълбоко въздух , отпусни се и се наслаждавай на бременността. Тя е най- великото нещо на света.
Поздрави на всички и успешна седмица   bouquet  bouquet  bouquet

# 257
  • Балчик
Хайде аз тук, пак от нулата. Малко се бях захранила. Свалих 5 кг и си ги задържах след захранването. Днес обаче ми поставиха диагноза Диабет тип 2 и ми забраниха да ям диня. Rolling Eyes Не искам да вземам лекарствата, все още битката не е загубена. Стойностите ми на гладно не са ужасяващи. Не знам какво да правя- да си карам на диня ли при положение, че след 5 дена на диня захарта беше в норма, или да карам само на вода няколко дена и да продължа със строга диета. Лекарката не подкрепя алтернативна медицина и гладолечение. Направо съм на две- да последвам съветите и да се превърна окончателно в диабетичка, инсулинозависима, или докато не е късно все още да пробвам да се лишавам цял живот от почти всичко, което обичам и да бъда на строги диети. Четох, четох инфо, 2 тип с диета и физическо натоварване може да се излекува (а може и да е твърде оптимистично). Яко го закъсах със здравето, ясно е. Въпросът е- а сега накъде?

# 258
emi_5rova , не знам колко съм свалила, защото не се меря, даже и кантар нямам вече. Идеята ми беше да си прочистя организма от всички боклуци, исках да изкарам повече време, но нямах сили да се грижа за детето си. За това продължавам на плодове, диня и пъпеш, днес ще видя дали няма да успея да го направя воден ден. За сега го карам на вода и 1 кафе без захар.

zoryto , честита бременност!  bouquet
Нормално е да ти е кофти, постигнала си целта си и сега се чувстваш прецакана. Но не е така, успокой се, храни се правилно, много плодове и зеленчуци, ако можеш храни се разделно. Яж кафяв ориз, изключи газирано, сладко, тестените до колкото можеш. Движи се много, дългите разходки са идеални. И запомни НЕ е задължително да дебелееш повече от необходимото, ако имаш нормална бременност (а тя ще е такава), всичко зависи от теб. Hug Hug Hug

Джемма , мисля, че преди време правихме плодовата заедно, преди може би 2 години. Hug
Сигурно си влизала във форума земя назаем, има доста интересни неща за четене, включително и за водно гладуване и диабет. Питай там, ще намериш отговори. Hug

# 259
  • Балчик
Baby Love®, аз оттогава не съм плодувала, ама се и докарах дотук, щото се отпуснах с яденето на сладкиши и тестени. Mr. Green Благодаря, ще прочета, търсих доста по въпроса.

# 260
  • ул. "Мечтание"
emi_5rova, на 7 ми юли почнах диетата  71 кг на 168 см  бях само на диня и имах и малко водни дни и за 20 дена свалих до 62 кг. На динка изобщо не съм чувствала глад, пък и тогава бяха кански жеги. После и салатки въведох имах и пак покрай едно разболяване водни дни и така днес съм вече 58 кг.
Та успях да отстлабна 6 години след първото раждане и сега отново бременна и пак ще качвам. Хем чувствам вина че плача хем не мога да се контролирам - май съм за психиатър...

Веднъж си успяла, пак ще успееш!
Повода е чудесен! Не си го слагай толкова. С добър хранителен режим ще сложиш точно толкова колкото трябва за новото бебче и после ще си тръгнат неусетно с гушкане и кърмене на бебе, с разходките...  Hug  bouquet
Леко и брезпроблемно бременеене ти желая! Надявам се скоро да изтриеш сълзичките и да се зарадваш, че ще ставаш отново майка на някое прекрасно чевече!  Hug

Извинявайте, че така се "натрисам". Чета темата от самото начало, но не съм писала, защото още съм далеч от гладуването (кърмачка съм). Но ми е интересна темата и ви следя с огромен интерес.

Правила съм едно време плодолечението на Емилова както и веднъж седмично няколко поредни седмици само на вода.  Резултатите бяха много задоволителни.

# 261
Здравейте !  Simple Smile И аз съм в процес на отслабване . Висока съм 170 и тежах 78 кг . След близо два месеца спорт и лека форма на глад съм 67 Sad Искам да стигна 55 . Значи ще ви опиша режима ми  и  ако някой  има съвет да даде .
 Закуска - 3 лъжици овес  и  половин кофичка мляко
 Обяд - 2 мини доматчета и 50 гр пиле
 Към 3 - др половинка мляко
 Към 5 - ако съм гладна мл мляко
 Вечеря - пак  50 гр пиле и мляко
 Максимум изяждам 2 кофички млека -0,1% , пия мн чай и вода и по 30 мин на кростренажора .Мога да кажа че диетата е идеална , но още едно мнение не е излишно ,мами  newsm51 newsm51 newsm51

# 262
Зори,я стига.Ако си искала да си слаба нямаше бебе да правите с половинката.
Щом е факт и в коремчето,значи си била готова да дебелееш.Радвай се,че стартираш от 58,а не от 71 Peace
После как бързо ще влезеш във форма,ако знаеш.До края на есента наблегни на леките и сезонни плодове и зеленчуди,забрави яхнииите,хляба,макароните,манджите и мазното месо.Смятам,че с едно балансирано хранене няма да имаш никакви проблеми Peace
Ииии,честито мамче  Heart Eyes
Аз си вися на моите 43-44кг.Сега съм пред мц.Нервна,подута и каквото се сетите.Не искам да свалям надолу,но се моля да си ги задържа.А днес така ми се хапва нещо тежко,мазно и гадно.Като знам,че няма да мога и хапчица да преглътна,а само да си разваля режима-плаче ми се
Късмет на всички и много минуси на батето кантар

# 263
Здравейте !  Simple Smile И аз съм в процес на отслабване . Висока съм 170 и тежах 78 кг . След близо два месеца спорт и лека форма на глад съм 67 Sad Искам да стигна 55 . Значи ще ви опиша режима ми  и  ако някой  има съвет да даде .
 Закуска - 3 лъжици овес  и  половин кофичка мляко
 Обяд - 2 мини доматчета и 50 гр пиле
 Към 3 - др половинка мляко
 Към 5 - ако съм гладна мл мляко
 Вечеря - пак  50 гр пиле и мляко
 Максимум изяждам 2 кофички млека -0,1% , пия мн чай и вода и по 30 мин на кростренажора .Мога да кажа че диетата е идеална , но още едно мнение не е излишно ,мами  newsm51 newsm51 newsm51

Според разделното хранене на което съм привърженик,киселото мляко се приема на отделен прием(самостоятелно).Не смятам че трябва да съчетаваш на едно  хранене кисело мляко с пиле.

# 264
Благодаря ти ,fyrty . От утре ги разделям , то и без това не върви пиле с мляко  Laughing . Ще взема да прочета малко за разделното хранене .

# 265
  • ул. "Мечтание"
Може би да разнообразиш упражненията ще ти се отрази добре!  Peace

Каланетика, пилатес, танци  или нещо друго каквото ти е на сърце.

И да напомня нещо мнооого съществено - мазнините са по-леки от мускулите. Peace Тоест ти може да гориш мазнини в доста прилични количества, но това да не се отразява сериозно на кантара.
За два месеца си свалила около 10 килограма, което си е просто перфектно!  Wink

# 266
Благодаря ти , Нощни очи ... имам стимул едни стари дънки и нямам отказване , чувствам се щастлива . Пък и да права си може да се запиша на аеробика , само да стана малко по свободна ... Ами да тежат мускулите ама и сланинки не липсват   Laughing 

# 267
Днес все пак не успях да съм само на вода, та го пиша плодов. Май ще направя 7 дни плодови. После може да опитам няколко водни дни, пак плодови и така 2 седмици. После захранване.

Радост!, едно и също ли ти е менюто всеки ден?
Пробвала ли си ВМ НВХ или БВД диета?

# 268
  • UK
записвам се да ви следя!
 За сега имам само 24 часа глад при лунната диета. Ще се придържам за сега на един ден докато проверя стомаха ми как ще приеме глада. Когато минаха 24те часа и хапнах малко и ми се догади. Та за сега съм под собствено наблюдение  Laughing

# 269
  • У дома
Джемма, я се стегни, бе душа. Поне си го хванала в началото, напълно поправимо е. Аз излекувах мой близък само с билки и добавки, но ми е много примерен пациента, каквото кажа го прави и е на тредмила всеки ден като часовник.

Успех на новите попълнения! И честито на Зорито!

Днес си купих кактус за ядене и плодове от кактус и мисля да боря моята настинка със зелени сокове и глад. (Джема, ако има такива глезотии в БГ да ми направиш компания. Кактуса сваля кръвната захар доста бързо)

Общи условия

Активация на акаунт