Пълен глад

• 149 655
  • 460
  •   1
Отговори
# 240
Ехе, как нараснала темата - браво момичета и успех.
Аз принудително се върнах пак в началото и съм само на вода, защото дъщеря ми ме зарази с кошмарен вирус и повръщам дори сок да пия...

# 241
Миризливке първите 4-5 ни свалям по кило на ден.Някой път и повече.След това по минимум 600-800гр.
Не тренирам във фитнес,но ходя много-поне 4-5 часа дневно.И с бебето/първо с каката като беше бебе,сега с малкия/много си танцуваме носейки се.И като добавим,че у нас е 34 градиса и при хладно време,та както седя и изсъхвам като скумрия Peace Но е и до човек може би.
Аз 28 дни,не съм оставала без храна-това значи поне 20 кила да си заминат.Най-много 17дни  преди 2 години-стартирах 58 и приключих 43 Peace
Аз първите дни нищо не свалих. На трети-четвърти по 0,5кг и после по 0,8кг. Ама имаше дни, в които нищо не съм сваляла. Може, не знам. Просто ми се струва нереално много. 43кг?! Никакво гладуване не ти трябва, душичке... Hug

# 242
И на мен не ми се струваше реално,но е факт Peace Сега съм 44-45 и мисля само да ги поддържам

# 243
Здравейте и от мен! Имах гости и се поизложих малко Embarassed Confused От днес пак съм на динка. Айде, пишете, че имам нужда от нахъсване! Peace

# 244
  • Балчик
Ами какво да пиша, да се излагам- прегреших и аз. Големият ми син имаше рожден ден днес и не можах да се сдържа само на диня. Embarassed Даже не се и теглих, да не се плаша.

# 245
  • У дома
Охо, Джемма, честит празник! И мойта щерка празнува днес и затова отлагам моето начало за четвъртък. За три седм похапване качих 1 кг, нямам търпение да мина на пак зелени сокове. Новия джусър е супер!

# 246
  • Балчик
Благодаря. Значи си доволна от машинката, супер. Можеш ли да направиш , като минеш на сокчет една снимка нагледно да видим как се получава консистенцията? Hug

# 247
  • У дома
Няма проблем. Имам си и един репей в градината и от кога му се каня. А днес купих и една саксийка wheat grass и ми е интересно колко сок ще даде.

# 248
и аз от утре започвам наново на глад,докато издържа.Успех на всички.Има ли на пълен глад момичета

# 249
Мисля да направя едни десет дена, по схема два дена диня, един вода.Днес-ден първи с диня. Peace

# 250
Момичета, на вода и сокове съм днес 7-ми ден, като днес се чувствах много зле, реших да хапна малко диня преди малко, наистина малко. Та може ли сега да продължа на диня няколко дена, като постепенно добавям и други плодове. Мисля като Jizzlobber, 2 дена плодове, 1 ден воден. Всъщност само диня ми се яде.

# 251
Момичата, след голямото отслабване което напарвих на диня сега съм бременна и значи наново ще дебелея. Да ви призная от хормони ли или от това че пак ще дебелея не съм спряла да рева... Cry Явно ми е писано да съм си дебеланка...

# 252
да, разбира се че може. но първите дни трябва да хапваш по малко в плодове.. и постепено да увеличаваш количеството.
А ти ще ми кажеш ли колко кг свали за тези 7 дни.. защото се чудя дали да започна пак да гладувам Simple Smile

# 253
зорито, след това голямо отслабване с диня колко кг свали и колко дена беше на режим?

а относно бременноста как може да плачеш от това, че ще имаш бебенце? трябва да плачеш само от радост  Simple Smile
разбирам те мноооого добре какво ти е, но се замисли че това надебеляване ще си струва и няма да е от пици и шоколади , а ще се сдобиеш с хубаво бебенце   bouquet

# 254
emi_5rova, на 7 ми юли почнах диетата  71 кг на 168 см  бях само на диня и имах и малко водни дни и за 20 дена свалих до 62 кг. На динка изобщо не съм чувствала глад, пък и тогава бяха кански жеги. После и салатки въведох имах и пак покрай едно разболяване водни дни и така днес съм вече 58 кг.
Та успях да отстлабна 6 години след първото раждане и сега отново бременна и пак ще качвам. Хем чувствам вина че плача хем не мога да се контролирам - май съм за психиатър...

Общи условия

Активация на акаунт