Пълен глад

• 149 670
  • 460
  •   1
Отговори
# 225
  • Балчик
Здравейте момичета, наскоро си направих кръвна картина и се оказа, че съм леко анемична, та реших да попрестана с диетите и гладуванията. Препоръчвам ви да си правите анализи на кръвта преди да започвате гладуванията, за да сте сигурни, че няма да се отрази зле на организма.

Аз си направих преди да започна. И на 5-тия ден си измерих кръвното и захарта. Аз започнах да хапвам зеленчукови салати+ сирене и кисело мляко, а днес зелева супа- с много зеленчуци и почти без сол. Веднага качих 1 кг. Shocked

# 226
  • У дома
Аз захраних преди повече от седмица. До тук съм качила само само 0.5 кг  Децата тръгват на училище след седмица и се връщам при вас.

# 227
  • Балчик
Аз от утре пак на диня минавам.

# 228
Джема,аз от кис.мляко и сирене много качвам.
Сиренето солено ли е?% масленост?А млякото?
За колко време си + килце?За ден ли?

# 229
  • Балчик
За 2 дена- килограм. Млякото е с 2 % масленост, но сиренето не е обезмаслено, но само върху салатата стържа малко. Sad А и в супата днес имаше и картофи. Приготвих си динята за утре. Simple Smile

# 230
Здравейте на всички от мен! Simple Smile Първо- поздравявам ви за резултатите! Аз от понеделник плодувам със съвсееееем малки прегрешение - един шок. бонбон в сряда, с който колегата почерпи за рожден ден (усетих се като го изядох чак Embarassed) и едно кафе с мляко. Понеделник хапвах 3 вида плод- ябълки и сливи от градината и нектарини. От вторник до днес бях само на диня (като изключим че днес вечерях с нектарини че ми свърши динята). Започнах 70 кг., днес следобед бях 66,700, но съм подута Sad И постоянно жадна (въпреки динята). Целта ми за сега е 60, но ще видим какво ще покаже времето.
Въпросът ми е защо езикът ми не е обложен? newsm78 Би трябвало да е след 5 дневно плодуване нали?

# 231
  • Балчик
За мен това също е загадка- и моят език този път изобщо не е обложен.

# 232
 И за мен, като за авторката, диетата се изразява в глад, а не в това да си ограничаваш храната. Миналата година, пролетта, стартирах 60 и точно за 28 дни бях свалила 10кг. Учудващо бях много бодра и свежа, имах енергия за трима, но не изглеждах добре, защото съм висока 170 и всички кокали ми се виждаха. Харесвам се малко по-пълничка (56-58), но пък и тогава не се харесвам. Mr. Green Именно затова утре, вече днес, започвам пак. Току-що се претеглих-60,200. Ще ви уведомявам какво се случва. Успех и много воля на всички!

П.С. Само да предупредя: взимайте по-хладни душове и вани, ако сте след 10 ден, защото вероятността от припадък се покачва с всеки изминал ден!

# 233
Миризливке-пълен глад,т.е. само а вода и кафе нали? И така 28 дни.Аз 10кг ги свалям за 10-13 дни,според зависи newsm78
Успех
Джема опитай 0,5% масленост мляко и сирене нискомаслено и безсолно.В супата не слагай сол и картоф.Явно задържаш вода

# 234
Миризливке-пълен глад,т.е. само а вода и кафе нали? И така 28 дни.Аз 10кг ги свалям за 10-13 дни,според зависи newsm78
Успех
Как 10-13 дни, душице?? Shocked Бързо казвай тайната! Да, само на вода, аз кафе не пия. Какво правиш? Тренировки добавяш ли, защото аз смятам да правя първите дни, та докогато имам сила... Благодаря ти!

# 235
  • Балчик
Тренировки при гладуване са абсолютно забранени! Даже всякакви движения се ограничават, ако може на легло.

Похапвам си диня и се чувствам добре. Simple Smile

Мира, да задържам много вода, краката ми веднага се подуват. За щастие аз солено не обичам. Само на готвено слагам мъничко сол. Зеленчуци  и салати абсолютно без сол ги ям.

# 236
А, не, не! Аз ще си тренирам. Някъде трябва да я изразходвам тази енергия. Но, Мира, това не мога да го повярвам! Сори!

# 237
  • Балчик
Колкото си с повече наднормено тегло, толкова повече сваляш. например 0т 60 кг нямам как свалиш 20- . Аз за 20 дни плодуване и 10 захранване бях свалила 17 кг преди 3 години.

# 238
Така е.Аз съм сваляла 10 кг при много наднормени.Когато бях в норма-дори не помръднах за една десетдневка.Колкото започнах-толкова приключих.Тогава в темата/плодове и чай/ се пулеха как така не свалям/като аз ядях по 2 плода на ден, не по килограм.например по една крушка на обяд и една следобяд и толкоз...../

# 239
Миризливке първите 4-5 ни свалям по кило на ден.Някой път и повече.След това по минимум 600-800гр.
Не тренирам във фитнес,но ходя много-поне 4-5 часа дневно.И с бебето/първо с каката като беше бебе,сега с малкия/много си танцуваме носейки се.И като добавим,че у нас е 34 градиса и при хладно време,та както седя и изсъхвам като скумрия Peace Но е и до човек може би.
Аз 28 дни,не съм оставала без храна-това значи поне 20 кила да си заминат.Най-много 17дни  преди 2 години-стартирах 58 и приключих 43 Peace

Общи условия

Активация на акаунт