Пълен глад

• 149 667
  • 460
  •   1
Отговори
# 210
  • Балчик
Ще се захранвам скоро,но пусто само да видя храна и ми се повръща.Явно от жегата

Shocked Внимавай. До анорексията е само крачка.

Ееее,стига де Peace Ако ме видиш даже дебела може да решиш,че съм Peace
Анорексиците имат куп психологически проблеми,които нямат нищо общо с храненето

Добре, ти се познаваш най-добре, но да ти се гади от храна не е  добре.  Hug

# 211
  • У дома
Здравейте! Аз започнах да захранвам по малко. Така ми се е свил стомаха, ча само по 5-6 хапки от зеленчук мога да поема, но съм доволна, защото продължавам да свалям, макар и по-бавно.

# 212
  • Sofia
Никога не съм го правила този режим,много ли е трудно в началото...по колко вода и др.течности се приемат

# 213
Здравейте, момичета! Аз вече видях шестичката на кантара- стартирах 77.8 кг, днес съм 69.8 килограма или общо от 15.7. 8 килца. Първите 3 дни бях само на вода, след това съм на динка. Вода изобщо не ми се пие, направо се насилвам. Моите впечатления са, че с динката също се сваля и диетата е по-лесна отколкото пълното гладуване.

# 214
Да се присъединя и аз към вас.Никога не съм правила подобно гладуване,но сега ситуацията го налага.Спешно имам нужда да сваля 4 до 5 кг до края на идната седмица и да се прецистя.Малко ме е страх,да не се предам ,но затова ще имам нужда от вашата подкрепа.Смятам да запоцна на вода и сок от грейпфрут и цай може би,така за 2 или 3 дни и после ще се захранвам с плодове или салати или нещо такова,зависи как ще се цувствам.Хайде стискайте палци,ще пиша пак довецера като ми пристърже....Инаце вашите резултати са страхотни,трябва да призная,БРАВО

# 215
  • Балчик
Точно така. Аз този път много бавно свалям Днес съм минус 300 грама. Общо 5 кг от началото, днес ми е 8 ден. Вчера на диня, но днес ще бъда на доматки.

# 216
Аз добавих половин варен картоф към салатите и продължавам да свалям. Вече съм 60 кг. Това се оказа супер режим за мен  Sunglasses

Нали не е разделно безнишестени зеленчуци на един прием с нишестени зеленчуци,или ти не спазваш разделното?
Аз мисля, че със зеленчуци всички може да се комбинира и си е разделно. Но аз не спазвам принципно разделното и вече се захранвам. Явно го правя успешно  или организмът ми сваля по инерция все още, но кантара не спира да ме радва.
Успех на всички   bouquet

# 217
  • У дома
Да се присъединя и аз към вас.Никога не съм правила подобно гладуване,но сега ситуацията го налага.Спешно имам нужда да сваля 4 до 5 кг до края на идната седмица и да се прецистя.Малко ме е страх,да не се предам ,но затова ще имам нужда от вашата подкрепа.Смятам да запоцна на вода и сок от грейпфрут и цай може би,така за 2 или 3 дни и после ще се захранвам с плодове или салати или нещо такова,зависи как ще се цувствам.Хайде стискайте палци,ще пиша пак довецера като ми пристърже....Инаце вашите резултати са страхотни,трябва да призная,БРАВО

Ако го правиш с цел отслабване... сок от ананас много помага. Но не готов, а прясно изцеден. Също така една ч.л. ябълков оцет в 1 ч.ч. сутрин и вечер. Може и малко мед да се добави за вкус.
Успех!

# 218
  • У дома
LorryM, браво! Монодиетата е хубаво нещо, а и пречиства тялото.

Джемма, бавно, но славно! Добре се движиш. Важното е да има прогрес!

# 219
По принцип се свалят м/у 500гр и 1кг на ден.В първите дни е нормално да е по кило,че и повече.След това свалянето се забавя.Има и периоди на задържане-независимо,че до вчера си свалял примерно
Най-добре е бавно,но славно.
Браво на всички за резултатите Hug

# 220
хайде момичета къде се изгубихте  Rolling Eyes
споделяйте резултати си, за надъхване на такива като мен  Laughing

# 221
  • Балчик
хайде момичета къде се изгубихте  Rolling Eyes
споделяйте резултати си, за надъхване на такива като мен  Laughing

Аз нямам за споделяне- вчера свалих 200 грама, днес 100. На 800 гр от първата си цел съм, но започнах да се захранвам. Ще включа зеленчуци и ще мина на салати малко, динята също остава. И ще правя един ден в седмицата само на вода. Т.е минавам на лек режим на хранене.

# 222
Здравейте! Прочетох всичко до сега, което сте написали и се мотивирах да започна и аз да гладувам. От днес съм само на кафе, вода и чай. Simple Smile Мисля след третия ден да започна да спортувам нещо по-натоварващо Thinking . Джемма, големи вкусотии готвиш! smile3501 Успех на всички! Grinning

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 19:49 от fran_fine

# 223
Мисля след третия ден да започна да спортувам нещо по-натоварващо Thinking .
Ти сериозно ли така си го замислила? Моля те, не го прави...Това е абсолютно  противопоказно.. Особенно на тези жеги сега. Вземи и прочети малко повече по въпроса, ама хич не е шега! Преди месец изкарах 10 дни на плодове, ама не по 1-2 плода, а си хапвах..ходех на зумба,което си е кардио, но не е някакво ужасно натоварване. На 10 ия ден, едвам изкарах..как не се проснах на земята още се чудя.. а тук става въпрос за пълен глад.  Naughty  Бъди внимателна и пак си помисли !  Hug

# 224
Здравейте момичета, наскоро си направих кръвна картина и се оказа, че съм леко анемична, та реших да попрестана с диетите и гладуванията. Препоръчвам ви да си правите анализи на кръвта преди да започвате гладуванията, за да сте сигурни, че няма да се отрази зле на организма.

Общи условия

Активация на акаунт