Пълен глад

• 149 666
  • 460
  •   1
Отговори
# 165
  • Балчик
Тегли се само сутрин, на гладно. Peace

# 166
При мен се започна едно задържане ooooh! Ама и аз снощи пих 2 менти с безалкохолно и може от това да е.
46 съм ги закотвила вече трети ден.Дано утре мръдна newsm78

# 167
  • Балчик
Аз днес съм минус 300 гр.

# 168
аз съм 900 грама надолу днес

# 169
момичета с дайте пример с какво да се захраним ден след ден ,след приключването на гладолечението

# 170
Аз след пълния глад, само на диня, минах на салати, после пак на диня и сега почвам да въвеждам и варено картофче. Точно както си захраних детето мисля  и себе си да захраня  Simple Smile

# 171
  • У дома
Аз съм на 1 кг от първата си цел и до два дни мисля да захраня с кълнове, още зелени сокове и ще добавя част от тревите, които цедя.
Като добавя плодове, ще е по 1-2 на ден от един вид. И минавам на суровоядство.

Планирала съм още едно гладуване, но като тръгнат децата на уч-ще, че ми омръзна само да готвя и да мия чинии, а за мен файда никаква  Simple Smile

# 172
  • Балчик
Браво Atalanta. Аз съм на 3 кг разстояние от първата цел.  Rolling Eyes

# 173
След трудевно задържане тази сутрин отбелязвам -1 Party
Браво Атланта Peace
Аз съм стъпила на първоначалната си цел.След 2-3 дни ще мисля за захранване

# 174
  • Балчик
Добро утро, момичета. Днес съм минус 300 грама.Много бавно свалям. Но кръвното и пулсът ми са добре, И най-важното захарта след 5 дневно гладуване от 10.3 спадна на 6.3 тази сутрин. Доволна продължавам нататък. Grinning

# 175
Аз добавих половин варен картоф към салатите и продължавам да свалям. Вече съм 60 кг. Това се оказа супер режим за мен  Sunglasses

# 176
снощи ядох Sad ,въпреки това кантара показва 100 грама минус.Чудя се дали да продължавам на пълен глад само на вода или да съм на вода и диня.Какво ще ме посъветвате?

# 177
Аз добавих половин варен картоф към салатите и продължавам да свалям. Вече съм 60 кг. Това се оказа супер режим за мен  Sunglasses

Нали не е разделно безнишестени зеленчуци на един прием с нишестени зеленчуци,или ти не спазваш разделното?

# 178
Моля, момичетата които имат повече опит да ми посочат къде греша, за седем дни съм свалила само 1,5 кг. - два дни бях на вода през деня а вечер около 200-300 гр. диня или пъпеш, 5 дни само на вода, но тъй като ме боли гърло вземам лъжичка мед сутрин и вечер преди лягане.   newsm78

# 179
Моля, момичетата които имат повече опит да ми посочат къде греша, за седем дни съм свалила само 1,5 кг. - два дни бях на вода през деня а вечер около 200-300 гр. диня или пъпеш, 5 дни само на вода, но тъй като ме боли гърло вземам лъжичка мед сутрин и вечер преди лягане.   newsm78
  много  килограми ли имаш за сваляне?Защото ако са много-ефекта ще е по-бързото им сваляне,ако са по-малко,то и заветната цел ще се постига по-бавно.Има и дни на задържане,особено ако си пред месечен цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт