Пълен глад

• 149 665
  • 460
  •   1
Отговори
# 195
9кг.Но имах и здържане Peace

# 196
да, добър резултат, браво.

# 197
  • Балчик
От чай с мента няма как да докараш калории. Или ти имаш предвид алкохолното питие мента?

# 198
Второто,Джема Embarassed

# 199
9кг.Но имах и здържане Peace

супер резултат.
Аз съм само на течности втори ден.Когато ми се прияде изпивам навднъж чаша вода от 330 мл.Не изпитвам жажда,защото и аз не си падам по водата,мога въобще да не пия.Вслучая се наливам ,защото така или инъче не ям нищо друго.Незная до кога ще изкарам така.

# 200
  • Балчик
Ясно, алкохолът, особено сладкият е калоричен, да. Но доколко ти е полезен, когато си само на вода е друг въпрос. Ти си знаеш. Чувала съм , че е полезна за стомашни проблеми. Simple Smile

# 201
като си карам само на вода и от утре започна да тичам ,дали няма да припадна някъде?

# 202
а, това ние няма как да ти кажем.Ти как усещаш тялото си-отпаднала ли си, причернява ли ти, трепериш ли?Ако не-то тичай си, ама баш тичане....не знам.Зависи и колко килограма си, ако си по-тежка, по-добре не тичай.

# 203
62  станах,целта ми е 55(на толкова забременях).Не изглеждам толкова зле ,висока съм 163 см.Не се чувствам отпаднала,не треперя,само на моменти ми е едно отнесено,отвеяно,чувствам се странно.
Започнах на 20.07. 2012 с премахване на въглехидратите и наблягах на салати,правих упражнения,тичах ,скачах на въже и преди тренировка пиех фет бърнар.По този начин докарах до 64 килограма.Сега пробвам с пълния глад.

# 204
Ееее,50-100мл не вреди.А и не е всяка вечер.Пък и не е високоалкохолен.
А до колко може д издържи човек без храна и спорт зависи от това колко негрия има в запас.Ако имам 20кг за сваляне мога и да тренирам и да гладувам.ко имам само 2 обаче нещата стоят различно Peace
fyrty Аз съм 167 и съм 44кг.Добре си се чувствам.
Ще се захранвам скоро,но пусто само да видя храна и ми се повръща.Явно от жегата

# 205
Да ти кажа честно аз на 48-50 си се чувствам добре.Но влязох в болницата да раждам 80 килограма.Вече близо трета година се боря с тях и съм решена до края на тази да си докарам поне 55 Simple Smile
А твоите килограми са супер за височината ти ,даже май са малко

# 206
ами тогава-тичай си.Аз съм с твоите габарити и мерки, на 53 до 55 се чувствам най-добре.

# 207
  • Балчик
Ще се захранвам скоро,но пусто само да видя храна и ми се повръща.Явно от жегата

Shocked Внимавай. До анорексията е само крачка.

# 208

Shocked Внимавай. До анорексията е само крачка.

Ееее,стига де Peace Ако ме видиш даже дебела може да решиш,че съм Peace
Анорексиците имат куп психологически проблеми,които нямат нищо общо с храненето

# 209
моя мъж одеве точно това ми каза "внимавай да не се разболееш"
така че трябва много да се внимава с този пълен глад и амбициите ни,че току виж и сме се разболели.
Умната ,момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт