Пълен глад

• 149 647
  • 460
  •   1
Отговори
# 300
  • в колонките

Дано да оцелее сиамеца Simple Smile

Снощи оцеля горкото коте, но за днес не бях много сигурна,че няма да му посегна та хапнах 2 портокала и малко пармезан  Mr. Green. Сутринта имах минусче от 700гр. Утре ще се опитам отново само на вода. Вие как сте ?
          bouquet

# 301
Моми4ета искам да ви запитам,по колко дни гладувате на седмица?как то4но,на пълен глад ли?И евентуално с какво се захранватв?Ще съм ви благодарна,ако някой ми отговори.

# 302
Отворих нова темичка. Ето и линк към нея: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=706553.new#new

# 303
  • в колонките

Моето мнение е, че не е имало нужда от нова тема, защото в настоящата има много мнения и съвети от девойките. Освен това още не е завършена.Не се пише в нея може би заради хладното време още. Лично на мен само на вода месец март не ми върви,  Peace

# 304
Аз не знам какъв човек съм , но винаги мога да не ям. Особено в началото на месеца. А пък и сега точно малко като се постопли времето апетита ми изчезва.

# 305
  • в колонките
Аз не знам какъв човек съм , но винаги мога да не ям. Особено в началото на месеца. А пък и сега точно малко като се постопли времето апетита ми изчезва.

През денят и аз не ям- карам на кафета и чай, но вечер се храня. Да не си помислиш,че не ям с някаква цел - просто не ми се яде, от много години съм така. Раншко ми се вижда /на мен/ да карам само на вода, нека малко се постопли времето. Има и други начини да се свали някое кило. На теб успех желая и споделяй,  Hug

# 306
Както килограмите се качват с ядене, така и килограмите се свалят с ядене.

# 307
До тук съм - 1,700 от вчера до днес. При мен донякъде е добре това, че бързо свалям килограми. Никакъв глад не изпитвам в момента. Ще споделя отново резултати! Simple Smile

# 308
Е днес съм с още 1 кг минус. Хайде дами няма ли коя да ми прави компания?

# 309
Здравейте, има ли някой "отслабващ" тук или сте се преместили към друга тема?

# 310
Здравейте, има ли някой "отслабващ" тук или сте се преместили към друга тема?
Верно нова тема ли има?

# 311
  • New Zealand
Желаещи от утре?

# 312
Здравейте! Налага ми се да отслабна бързо поради една операция, която ми предстои. Трябва да смъкна близо 10 кг....в паника съм и смятам,че само гладът може да ми помогне. Лошото е, че съм в сесия и имам да пиша много курсови покрай които вечно напълнявам. От началото на сесията съм качила 5 кг(затова имам да смъквам 10...иначе щях да се боря само с 5кг ама пусти нерви и стрес...). Има ли желаещи да се подкрепяме взаимно?

# 313
ladybolein, дано да мога да ти помогна. Тук доста разглеждах във форума, но никъде не видях инфо за т. нар.  зелено смути. По нашенски това са нектари от зеленчуци и плодове, като преобладават зелениите /спанак, лапад, целина, магданоз, рукола и т.н./ Има много инфо в нета, но все пак са сравнително нова "добавка" към диетите. За мен те се оказаха Чудо. Използва се блендер или шейкър. Зелениите предварително се накисват във вода с малко сол, /да се изчистят от нитрати/ и после в шейкъра с плодове по избор: банан, праскови, портокал, ягоди и т.н. и две чаши вода или в по-добрия вариант прясно изцеден сок. Супер е, и въобще не е гадно. А как засища и пречиства тялото. След много лутания с диети, за мен това е моята диета. Наскоро от 3 месеца станах и вегатарианка. Карам на смутита, плодове и зеленчуци. В смутито слагам и смляно ленено семе и голяма щипка канела. Отслабнала съм 8 кила, но аз много трудно свалям +спорт.
Тези смути-та държат много сито и дават много енергия на организма.
Ето линк за смути:
http://vaksini.eu/Energichni_za_cql_zhivot.html
Успех ! Сигурна съм, че който реши ще почувства" резултата". Пълна промяна във визия и в сетивата.

# 314
Сега видях, че и Atalanta е споменала зелените сокове. В тях е истината, не се гладува и не се качва теглото. Има много протеин, поддържат алкалността и имат много Omega3. Задължително към дневната порция трябва да има малко  /лъжица/качествена мазнина: ленено масло или студено пресован зехтин. И спорт, които ви харесва. Това е формулата. И по възможност по-малко стрес. Относно стреса...Важно е да си задаваме въпроса: Ще има ли това значение след 1 или 2 или след пет години. Да не се задълбаваме в маловажни "проблеми" и да се радваме на малките красоти от живота. Извинявам се ако съм досадила;)

Общи условия

Активация на акаунт