Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 52 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Откъде изскочи пак информацията за ВВ? Нали сутринта ставаше въпрос за Джевджет бей, а ВВ си остана "неофициален слух" поне до снощи?

На мене подобни слухове за нови продукции ми харесват, защото откривам информация за хора, събития и страни, на които почти е сигурно, че няма друг път да се натъкна. А за ВВ и аз не съм много ентусиазирана, защото за да се цопна направо в 3ти или който и да е сезон, ще трябва или да прегледам предишните, или да си имам персонален "гид" Peace
А идеята за гост-актьор ми допада -  хем няма да е много ангажирана, хем статутът на тези актьори е специален - почетен.

Надин, Айда не е ли малко старичка за този актьор?

# 706
Гуга ми напомни едно мое предложение, та след толкова разнопосочни отстъпления, да предложа нещо пленителско: фрагман с махленски привкус.

# 707

A, аз съм убедена, че няма да гледам новия сериал на Айда Аксел.  Wink Първо заради това, че не я долюбвах като майка на Мурат.Второ, сега за съпруг са и сложили и актьор, който ми пили нервите и в "Щастливи заедно" Sad С една дума за мен ще са си "Семейство Адамс" Mr. Green
А за тези, които се интересуват от историята, могат да погледнат тук Peace

http://www.dogalvenet.com/2012/07/zengin-kiz-fakir-oglan-dizisi- … -trt1%E2%80%B2de/

Надин  Hug почетох малко с Гуги, ама разбрах само бедно момче - богато момиче - вечната история, този път на обратно.  Joy
Ако го превеждат, може да изгледам първите 4 епизода...
Ще дам шанс на Айда - много я харесвах (мразех  Joy) като Несрин, а пък тотално се провали в ЛП - толкова повтаряща се и безлична  ooooh!, никаква разлика с предишния проект. Очаквам да се поправи.  Peace

# 708
Откъде изскочи пак информацията за ВВ? Нали сутринта ставаше въпрос за Джевджет бей, а ВВ си остана "неофициален слух" поне до снощи?

На мене подобни слухове за нови продукции ми харесват, защото откривам информация за хора, събития и страни, на които почти е сигурно, че няма друг път да се натъкна. А за ВВ и аз не съм много ентусиазирана, защото за да се цопна направо в 3ти или който и да е сезон, ще трябва или да прегледам предишните, или да си имам персонален "гид" Peace
А идеята за гост-актьор ми допада -  хем няма да е много ангажирана, хем статутът на тези актьори е специален - почетен.

Надин, Айда не е ли малко старичка за този актьор?
Мисля, че си подхождат. Еднакво са охранени, имат вид на богаташки родители  Wink
А за ВВ съм по напред с материала от вас, защото съм стигнала до 9 епизод...и го зарявах. Е, с мисълта, че ще го доглеждам някога, ама това някога все го отлагам. А в това време изгледах цели сериали, като "Облака" и "Златната клетка" . Че не само ги изгледах, а и ми  харесаха, без да имат някакви велики претенции.

# 709
  • Русе
БагиHug

ГугаHug малко закъснях с подкрепата за идеята, за която писа  Blush, ама се разсеях с тези фантазии за нови проекти на Туба. То, вярно се забавляваме с тях и времето неусетно минава  Wink до другата по-интересна идея, ама не си забравяме приказката, защото все още няма друга подобна.  Peace

Скрит текст:
  И нещо от фейса -

Малките неща също носят радост

Когато мислим за неща, които ни носят удоволствие в живота, ние обикновено търсим „значими и големи“ неща, като повишение в работата, отиване на мечтана екскурзия, печелене на престижна награда…..
Така ние сме склони да пропускаме малките удоволствия, които ни носят радост. Може би да изпиеш една чаша кафе, да прочетеш нещо от вестника или да се разходиш в парка след работа не е много за вас, но не ви ли доставя удоволствие?
Всяко малко нещо, което забележите в живота си може да допълни положителната картина в живота ни.
Вдъхвали ли сте аромата на прясно окосена трева? Усещали ли сте нежността на капките дъжд върху дланите си? Забелязахте ли колко е красива улицата ви обляна в лунна светлина? Усещали ли сте топлината на късните слънчеви лъчи? Заслушвали ли сте се в шумоленето на листата, чуруликането на птичките сутрин? Усещали ли сте пращенето на запаления огън, мирисът на горящо дърво? … а звукът от детския смях, отекваш наоколо….
Малки и незабележими неща…
Не затваряйте очите, ушите и сърцето си за тях… Те носят също радост.

# 710
Гуга  Hug Баги  Hug Цвети  Hug
Днес изгледах отново първи епизод...  Joy ooooh! Shocked
Е, няма такъв филм! Забавлявах се отново от сърце! Peace

Любимата ми влюбена двойка „дори ако биволът си направи гнездо на дървото“...ще има сватба... Joy

Любимата ми булка!  Joy Joy Joy Свири като стар хамалин... Joy

# 711

„Кой ще победи - хладилникът или Хасрет“

Най-красивата цветарка на света...

Мурат е заинтригуван...

Прочутият бас!  Peace

# 712
  • Пазарджик

Лина  Hug
Аз току що приключих 2-ри епизод. Няма друг такъв филм като нашата приказка. За пореден път съм очарована от целия екип на сериала.
Хасрет нахлу като торнадо в "бялата" къща, направи и първите поразии, "очарова" Накие и Несрин. Сцената в банята е изпълнена невероятно от Туба и Ясемин Чонка. Туба сякаш се родила и израснала в циганската махала ("аакънъ мангалче" му викаме в моя град с много братя роми). С разчорлена спусната над очите и коса, полата на два-три ката задължително на цветя, шалварките под нея - също на друг вид и цвят( пак на цветя), говоренето на висок глас със задължителното "бе" на края, безцеремонната стойка с почесването на краката, погледа на не много интелигентен човек ... абе сякаш съм в някоя от нашите цигански махали. Невероятна Туба, гледаш и не вярваш на очите си - такова превъплащение.
Сигурно много Ви досадих.

# 713
Гуга  Hug
Продължавай, моля!  Hug
Много ни е хубав филма, но особено първи - силно хумористичен сезон, много ме забавлява, всеки жест и дума са изпипани...

Дори и това е изпипано!  Joy Joy

# 714

И аз като изгледах фрагмана от Баги, си казах, че ми е време да си погледам сериалчето отново Grinning Едно малко сънче ми попречи, обаче:35: Joy Joy Но пък да чуем нещо циганско, никога не е късно Peace

# 715

Ето ги пак актьорите от "Agir Roman" Rolling Eyes Кои от тях ще са пеещите братя цигани, засега не е ясно. Помня, че Хасрет забрани на Левент да пее, но да го озвучава музикант не е Naughty
Припомням фрагмана за филмовата версия:

# 716
  • Русе

Лина  Hug
Аз току що приключих 2-ри епизод. Няма друг такъв филм като нашата приказка. За пореден път съм очарована от целия екип на сериала.
Хасрет нахлу като торнадо в "бялата" къща, направи и първите поразии, "очарова" Накие и Несрин. Сцената в банята е изпълнена невероятно от Туба и Ясемин Чонка. Туба сякаш се родила и израснала в циганската махала ("аакънъ мангалче" му викаме в моя град с много братя роми). С разчорлена спусната над очите и коса, полата на два-три ката задължително на цветя, шалварките под нея - също на друг вид и цвят( пак на цветя), говоренето на висок глас със задължителното "бе" на края, безцеремонната стойка с почесването на краката, погледа на не много интелигентен човек ... абе сякаш съм в някоя от нашите цигански махали. Невероятна Туба, гледаш и не вярваш на очите си - такова превъплащение.

ГугаHug каква досада, даже ми беше хубаво -  Simple Smile толкова обичам тази забавна приказка, всичко в нея си е на място - и музиката, и смехът, и сълзите даже / е, малко във втори сезон попрекалиха, но... и това разбирам/, и то, така че още не съм открила друг сериал, който да ме впечатли поне малко, подобно на ЗС. Дано най-после този сезон да се получи с някой от новите - да успея да го загледам и да очаквам всеки епизод с нетърпение.  Peace

Скрит текст:

А на нас днес няма кой да ни сервира нещо? Нима  Thinking така ще си останем без почерпка!  Sad

# 717
wavey

Предлагам на вниманието информация от юни 2009г.
По времето на Аси  Joy Joy Joy
За Джансел инфото е ПОДРОБНО и КОНКРЕТНО ,а не вероятно

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398107.420

"
Туба , като всяка хубава млада дама , е съпътствана от доста клюки – почти всеки нейн партньор в сериалите се оказва любовник.
име :Tuba Buyukustun
рожденна дата :05.07.1982
любима марка дрехи Very Happy & G
Хоби:Да чете книги

Севи , благодаря - така и предположих - пепел и огън ще е превода ! Като не знам как да го изпиша на турски ( тази кирилизация и латиница!) - неточното изписване на турските думи може да предиизвикат и комични ситуации Laughing

Искам да се извиня на bgpappa- наистина Аси  го излъчват и на румънския каналД Peace

А сега продулжавам с клюките за Туба и Мурат- главните актьори от Аси !

Туба , като всяка хубава млада дама , е съпътствана от доста клюки – почти всеки нейн партньор в сериалите се оказва любовник.
име :Tuba Buyukustun
рожденна дата :05.07.1982
любима марка дрехи Very Happy & G
Хоби:Да чете книги
Любима храна :Салати
Любима напитка : Портокалов сок

Без никакво професионално обучение тя играе ролята на Зафира в
"Çemberimde Gül Oya". Едва 23 годишна играе главна роля – Фелиз – в  "Ihlamurlar Altinda"  - Под сянката на липите  ( 2005 – 2007 ) , а след това идва Аси – 2007-2009 .” Под сянката на липите”  я изстрелва на върха , а  през 2008 г. е избрана за най добра актриса за сериала Аси.

За личния си живот тя споделя , че не се  чуства щастлива  , когато едно приятелство , където има истинска любов , е прекъснато , без значение  от кого. Никога тя не е имала много приятели , израстнала като единствено дете. Живее с родителите си в един от най-скъпия квартал на Истанбул – Бебек , в къща за 300 000 долара.
С кого я свързват клюките :

1. Bülent inal    - партньор от „ Под сянката на липите "бул – Бебек , в къща за 300 000 долара.
С кого я свързват клюките :

Самата тя счита за грешка на своята младост. И досега клюките не спират за тази връзка, след като се разбра , че тя и друга актриса – Берен Саат – просто са си разменили предишни партньори . За Берен се оказва истина и това лято се очаква

http://open.az/uploads/posts/2009-03/1237934208_n28007493777_1350493_2353.jpg

тяхната сватба с Бюлент.

2. Mahsun Kirmizigul – известен актьор- певец ( по-скоро само клюки)

3. Cansel Elcin - - актьор и продуцент , с френско гражданство , близък приятел-партньор на продуцентката-режисьор Томрис, откривателката на Туба. Доста бурна връзка , с раздели и събирания...

4. Клюки я свързват и с актьора Saygin Soysal, който играе в Аси , където изпълнява  ролята на нейн полубрат - Аслан

5. Последните клюки я свързват с режисьора на сериала Аси - Sami Saydan , който е разведен от 6м.

И доста дискутирана тема – има ли любов между Туба и Мурат .....

Следва ......"

Признавам ,че за мен е Ново ,факта ,че връзката им НЯКОГА преди  Аси е била :"Доста бурна връзка , с раздели и събирания..."

Това не променя  мнението ми за отношенията им ,а само допълва ,че ,ЩОМ е имало раздели , събирания и БУРНИ СТРАСТИ  има вероятност  след години  пак да се разпалят

Той Джансел да не се окаже / не поредния  /,а Тубиния РИЧАРД БЪРТЪН ?

Все пак

Туба и Джансел дори да са късали много пъти ,на забравяйте ,че и СА се сдобрявали пак толкова .Дано са щастливи и двамата ,но дали е така ?

Какво споделиха двамата в интервюта за съпруга /та

Джансел:
1.Влюбил се е .
2 Харесал е красотата и
3.Усетил е  уют , спокойствие и прилика с идеалната съпруга за него
4 Оценил е истинска интелигентност и финес.
.........
. 8 ,9Ще се сроди с  хора от собствения занаят 
........................................
- прекарали са меден месец и при първа възможност  ще го направи пак

Туба :
1.Не се е влюбила
2.Не го  е харесала.
3 По нищо не отговаря на  НЕЙНИЯ идеал и за мъж
4 За връзка със съпруга си тя обяви СЛЕД като е била вече  бременна
...............
 Той работи в същия бранш ,но на ниско ниво и поставя условия на продуцентите на    Туба да се съобразяват с него
.................................................
-   в момента двамата обявяват ,че не желаят да почиват по –едно и също време  за да са заедно като двойка/което е нормално за  млади и влюбени / ,а само да са добри  родители.
-    Много жени са жертвали младостта и мечтите си заради децата ,но на Туба не и се налага

# 718
Цвети  Hug
Чудесна идея за почерпка!  Peace
Бях си приготвила разни рабушки от по-рано, но нали ме завъртя колелото...

Скрит текст:

Ей, да се чудиш колко трудно някои понасят чуждото щастие!  Joy

# 719
Здравейте запленени момичета!
Гуга, Цвети  Hug,

Лина  Hug

Гуга,  Hug каква досада, даже ми беше хубаво -  Simple Smile толкова обичам тази забавна приказка, всичко в нея си е на място - и музиката, и смехът, и сълзите даже / е, малко във втори сезон попрекалиха, но... и това разбирам/, и то, така че още не съм открила друг сериал, който да ме впечатли поне малко, подобно на ЗС. Дано най-после този сезон да се получи с някой от новите - да успея да го загледам и да очаквам всеки епизод с нетърпение.  Peace

Скрит текст:

Да илюстрирам и с музика това, за което говорите

А по едно айскафе ще приемете ли?

Скрит текст:

Линка  Hug мерси за почерпката

Общи условия

Активация на акаунт