Но рпи Енгин има нещо, което те омагьосва , привлича и според мен това е чарът му. Малко хора имат толкова силна харизма като неговата
Харизма (от гръцки: χαρις - дар от Бога, божественото) е характерна черта на индивиди, които имат силен чар и магнетизъм (са привлекателни). Например, човек притежава голяма харизма, т.е. този човек е магнетичен, привлекателен, чаровен.
Харизмата е дар от Бога и Енгин я притежава в огромни количества. Затова става симпатичен на толкова много хора. Но в момента, в който почнах да го наблюдавам осъзнах колко много други положителни качества притежава Енгин. Може да си много красив и да нямаш харизма, а Енгин не е типичния красавец, но е много чаровен. Интелигентен е, има страхотна, разтапяща усмивка и ми изглежда много добронамерен към хората . Има още много неща, които харесвам в него, но поста ми ще стане много дълъг да ги изброявам.
За таланта му какво да кажа- просто безобразно талантлив. И мисля, че точно талантът му е дар от Бога. Рзбира се с годините той го е развил, но наистина е изключително талантлив. Толкова ми вдигна летвата този човек, че сега гледам с други очи филми и сериали и се взирам в лицата на всички актьори, за да открия други толкова изразителни очи, които разказват сами истории и друго толкова детайлно пресъздаване на емоции. Да ви кажа до момента не съм отккрила.....това, което прави Енгин е уникално.