Бебчо гука и се смее - цяло лято ще дивее!

• 37 848
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Момичета,една позната хвали този вид гащички http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=176 Някоя мама ползва ли от тях?

# 406
Момичета,една позната хвали този вид гащички http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=176 Някоя мама ползва ли от тях?
Не съм ползвала такива гащички за каката, но те поздравявам за решението ти. Аз започнах да слагам каката на гърне от седми месец, на всяка смяна на памперса и на около годинка започнах да обувам обикновенни памучни гащички, като я изпишвах на всеки 5 минути. Така докато свикне да ми казва. Започнах да я изпишвам през 7 ,,, 10,,,,15,,,,20 и накрая сама си показваше. В началото имаше доста напишани гащички , но за около седмица успях. Успех и на теб. Но пак казвам че бяхме по големи . Сега ще слагам и Теодора, като започне да седи по стабилно на дупето си. Аз съм много за ранното отучване от памперс. Сега като гледам деца в групата на каката са с памперси. И това според мен е от мързел на маиката. Но всеки си има право на избор.

# 407
  • Малта
Привет   Party

малко отчет да направя:

1. малката ми Вярка в четвъртък й оперираха пъпната херния. Аз бях полудяла от притеснение, но всичко мина добре (надявам се да не се изсипва повече). Бебка още същия ден вечерта си беше весела и игрива  и се прибрахме в къщи:hug: А също и юздичката на езичето клипнаха, че й беше къса.
2. И двамата хапват пюрета и кашичка. Чудя се обаче вече с какво да разнообразявам. За сега сме на зеленчуци, плодове и безглутенова каша - елда. Вие какво давате на кърмените бебоци и на какъв режим?
3. Имаме си бънджи и Давид го ползва много успешно, но мадамата нешо не се кефи  Thinking тя и по корем доста по-рядко се обръща, докато той вече застава на колене и длани и енергично се клати напред-назад. С баща му се бъзикаме че се секси  Joy
4. Зъбчета още нямаме  Rolling Eyes
5. Вие по колко пъти спите денем? Че мойте имаха дин сън след първото събуждане, който вече втори ден попускат ... дали ще отпадне??? До сега бяха така: събуждане в 7, запиване пак към 9, до 10~11, заспиване 13~14 до към 16~17, заспиване към 19 до 20, и финално заспиване към 21~21,30 - общо 3 дневни спанета, ама от два дена са 2   newsm78

(с извинение към тези които четати пишат и при февруарките)

# 408
Привет майчета.
medimed радвам се че всичко с малката е наред и че са ви изписали бързо. Дано няма проблеми повече.
Оххх да ви се оплача, много съм притеснена. Каката четири дена е с Т , а от снощи нослето е толкова запушено че само е плакала цяла нощ. Не може да диша горкото. Нито капки , нито инхалации я оправиха. И днес е така Cry . На всичкото отгоре като смених памперса на бебето и онемях. Целия с кръв и кървави жилки. До сега няколко пъти е имало кървави жилки, но днес и едно петънце кръв, колкото десет стотинки smile3518.Много ми е притеснено. Все още не е захранена, а е изключително кърмена. Цял ден личната не си вдига телефона smile3511. Реве ми се.
Иначе като махнем болестите сме доста активни. От полулегнало положение в шезлонга сяда самичка, иначе от напълно легнало неможе. От два дена я слагам в паяка да видя как ще реагира. Е няма такава радост. Кефи се, крещи и дори се придвижва с крачета, но не съм я оставяла много. Все още не смея, въпреки че каката на нейната възраст седеше седнала стабилно и фучеше с паяка из къщата.

# 409
I.T. Аз лично също се стреснах като пишеш за пишкането на кръв.
Пожелавам ти каката бързо да се оправи и дано скоро докторката ви си дигне телефона ooooh!

Кураж!!! baby_neutral

# 410
nana63 само да отбележа, че акото е с кръв не пишото. Утре ще водя и двете госпожици на лекар. Днес след сутрешния кървав памперс останалите бяха чисти (наакани без кръв). И цял ден докторката не си вдигна телефона. Ужас направо.

# 411
I.T., добре е, че няма кръв в следващите пелени. И на нас ни се случи веднъж, когато и двете бяха болни. Педиатърката ни посъветва да видим следващото ако и ако отново има кръв - да занесем за изследване пелената. Представям си как си се уплашила. Най-вероятно е от вируса на каката,  помисли дали не си яла нещо ново.

# 412
  • Варна
Към ЛЛЛ от лявата ми гърда непрекъснато тече кърма, дотолкова,че не остава за бебка  Embarassed Embarassed Embarassed Много съм притеснена .Как може да се отстрани това?

# 413
http://www.pozdravi.net/details.php?image_id=10637     bouquet

Честит имен ден на всички именици..  bouquet

# 414
Здравейте момичета! Благодаря за отговорите за хапането. Ние малко се загубихме, но пътувахме и сега нямаме още много редовен нет - дано скоро се включим. Хубава вечер!  Hug

# 415
Здравейте момичета,

Как са бебоците? Бързам да се похваля, че в неделя станах леля за втори път. Mr. Green Дано скоро изпишат сестра ми и бебето. За съжаление децата още не са съвсем оздравели и не знам кога ще мога да ги заведа да видят малкия Ясен.

Вчера бяхме на контролен преглед на сърчицето на Ния. Дупчицата в предсърдието не се е затворила (бях подготвена да го чуя, но пак ми се сви всичко). Все пак имаме късмет, че това е възможно най-лекия сърдечен дефект. Засега няма какво да направим, следващата консултация трябва да бъде на 3 г.

I.T., как са децата?

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 16:47 от Jillian

# 416
  • Варна
Браво  Jillian Simple Smile Ние сме добре. Пълзим,като бесни към кабелите...  Другата седмица сме на консултация с ваксина и изследвания... Радвам се за Ния и на нас ни бяха казали преди,че имаме дефект на сърцето и се бях попритеснила, защото и брат ми имаше,като малък, но се оказа фалшива тревога...

# 417
  • Стара Загора
Ох и ние имаме шум на сърчицето. Трябва да отида до личната да взема направление и да го закарам малкия на контролен преглед ( на нас ни казаха след 6тия месец )
Jillian вие къде бяхте на консултация?

# 418
Росинка, ходихме в Националната кардиологична болница (намира се в Трета градска). Първия преглед беше пет дни след раждането и тогава попаднахме на доц.Кънева. Затова и този път си записах час при нея. Кажи на педиатъра ви, че трябва да ви издаде направление за детски кардиолог с код 3А, което е за ехография. Иначе основния преглед с ехограф се плаща отделно.
katerinaatan, пълзите, леле... Ния има още мляко да изяде до пълзенето. Laughing

# 419
Jillian честит племенник - нека расте здрав и силен
Леле представям си колко ти е притеснено за Ния, но разбира се че всичко ще бъде наред
Моите госпожици са добре, каката оздравя, но акото на бебето продължава да бъде зелено (без кръв и кървави жилки слава богу), и педиатъра ни изписа един сироп суметролим, каза че стомашната флора се е разбутала и в четвъртък сме на преглед
Щях да те питам - Калина ходили на градина ? понеже често боледуват момиченцата ти, като знам колко е гадно
katerinaatan браво на вас за пълзенето - и ние трябва бая мляко да изпием докато почнем да пълзим

Общи условия

Активация на акаунт