Бебчо гука и се смее - цяло лято ще дивее!

• 37 858
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Привет и от нас. Днес започнах със захранването. Намачках малко картофче с кърма ама девойката не беше очарована. Изяде го насила едва ли не, да мине от нея да не ме убиди newsm53 feeding. Ще карам така докато не заместя обедното хранене. А знаете ли дали има от готовите пюрета само картоф. Виждала съм картоф и морков, но само картоф не. Ще ми се да пробвам. Може пък да й хареса повече. Ще карам с един зеленчук, докато свикне с вкуса му и после ще  въвеждам друг. Плодовите ще давам по нататък, защото като опита сладичкото няма да яде зеленчуково

# 436
I.T.  -Пробвай да не го смесваш с кърма.Смесиго с вода а после и дай кърма.Аз измивам хубаво зеленчуците и ги варя в колкото се може по малко вода и после със същата правя кашата,хем преварена хем с вкус на зеленчуците,да не забравяме че така се приготвя и супата (почти).

# 437
  • Sofia, Bulgaria
Привет и от нас. Днес започнах със захранването. Намачках малко картофче с кърма ама девойката не беше очарована. Изяде го насила едва ли не, да мине от нея да не ме убиди newsm53 feeding. Ще карам така докато не заместя обедното хранене. А знаете ли дали има от готовите пюрета само картоф. Виждала съм картоф и морков, но само картоф не. Ще ми се да пробвам. Може пък да й хареса повече. Ще карам с един зеленчук, докато свикне с вкуса му и после ще  въвеждам друг. Плодовите ще давам по нататък, защото като опита сладичкото няма да яде зеленчуково
ИТ, има картофено пюре на ХИП. С един зеленчук се кара около седмица и след това на няколко дни, а накрая и всеки ден може различно. Аз също започнах с картоф, правех си го вкъщи. Много му хареса от самото начало, но май ние сме единствените:) Давам и плодови, но зеленчуковите определено му харесват повече! Така че не отсичай, може да е като малкия и да не ги хареса:)
Малкия вече е ял-картоф, тиквичка, тиква, морков, пащърнак, утре ще вкарам царевица, а после и грах. Плодови е ял-круша, ябълка, банан. Днес му дадох каша на ХИП-елда с плодове и плодове пюре Круша. Не можах обаче да го направя като хората. За пръв път правих кашата и нещо не ми се получи:( Стана на буци, рядка, но беше вече разтреперан от глад и всичко омете  Mr. Green Утре ще се постарая да я догодя, ама ще видим...

Ново около мен е другата лентичка  Mr. Green Чакам априлче, на прага на 4-ти месец съм и такаа...

# 438
Леле ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), честито! Това е чудесна новина. Стискам палци за лека и мека бременност и здраво, хубаво бебе на финала.

katerinaatan, как става номера с чупенето? Просто съм любопитна, никога не ми се е случвало.

Днес бяхме на консултация - 7600 гр., 59 см. Сложихме ваксината и сега чакам дали ще има някаква реакция, за да започна и аз захранването. Още се колебая между картоф и праскова.

# 439
  • Sofia, Bulgaria

Днес(24.09-че то мина вече:)) направихме 1 година от както казахме "Да!"  Tada newsm81
Имам най-добрия, разбран съпруг, пожелавам си щастието да не ни напуска и много да ме слуша:) 

Почерпете се:)

# 440
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Към ЛЛЛ от лявата ми гърда непрекъснато тече кърма, дотолкова,че не остава за бебка  Embarassed Embarassed Embarassed Много съм притеснена .Как може да се отстрани това?
Здравей,
Моля те, да ме извиниш, че ти отговарям чак сега.
Би ли разказала повече за изтичането на кърмата- споделяш, че е постоянно. По време на кърмене ли се проявява, когато не кърмиш има ли изтичане? Какво те навежда на мисълта, че кърмата не достига за дъщеричката ти?

Тека си непрекъснато, независимо дали кърмя или не кърмя. Малката, когато хапва от нея е много нервна и след това иска да хапне и от другата, която вече е доста по-голяма поради напълването ѝ с кърма.

Здравей, отново,
Засиленото спонтанно изтичане по всяко време, както го описваш ти, вероятно наистина е неприятно за теб. Опитвала ли си се да разбереш, какво количество изтича по време на кърмене или между кърменията?
Описваш, че дъщеричката ти се изнервя, когато суче от тази гърда. Възможно е причината за това да е свързана с различната по сила струя на кърмата между двете гърди – сучейки от лявата потокът на мляко или да е по- слаб или притокът да е прекалено силен, а не с недостиг на кърма.  Опитвала ли си да предложиш лявата гърда като втора?- първо кърмиш от дясната, после от лявата- по- лесно ли се приема от бебето? Помагали да се намали изтичането на мляко, ако притиснеш леко с длан по време на кърмене?
Ще се радвам, ако споделиш малко повече информация,
 Hug

# 441
  • Варна
Леле ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), честито! Това е чудесна новина. Стискам палци за лека и мека бременност и здраво, хубаво бебе на финала.

katerinaatan, как става номера с чупенето? Просто съм любопитна, никога не ми се е случвало.

Днес бяхме на консултация - 7600 гр., 59 см. Сложихме ваксината и сега чакам дали ще има някаква реакция, за да започна и аз захранването. Още се колебая между картоф и праскова.

Като си играе ги блъска една в друга или като тръгне да пълзи с някоя я удря в земята многократно...

# 442
Brum поздравления за лентичката smile3525. Браво на вас . Много смело Simple Smile. Желая ви много семейно щастие и много да се обичате и една лека бременност newsm10

# 443
Браво  ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯), честито! Това е чудесна новина. Стискам палци за лека и мека бременност и здраво, хубаво бебе на финала.

Честита годишнина на патерици.Да останите все така влюбени както сте били на сватбата,и никога да не свършва вашата приказка.

# 444
  • UK
3-ти ден картоф не ни харесва Mr. Green Държи в устата, мръщи се, и по някое време изплюва леко леко...
Утре реших, момичета, да пробвам с тиква, ако днес успея да намеря на пазара от някоя баба.
jerri666, пробвах картофа и без кърма, ама пак не го искаме... друго си е цицата на мама Mr. Green

Момичета, от кога започва грижата за зъбките /тези които имаме де/??? newsm78

Бръмче,  Hug Ти си знаеш!!! Гуш.

# 445
MissDreamy- говорим за мъже smile3503

# 446
Вчера картофа беше намачкан с вилица и смесен с кърма и все едно отрова ядеше, а днес го направих с пасатора и с водичка и елате да видите. Така й хареса че зяпаше за още. Дадох десетина лъжички, но не пълни. Дано утре пак го хапва.
MissDreamy има едни нектари на ганчев в шише (картоф и морков), по течно от пюрето. Може да му дадеш и току виж му хареса newsm10. За зъбките - на каката започнах да ги мия със силиконова четка без паста когато избиха всичките предни. По късно започнах да ги мия с паста.

# 447
  • UK

newsm10

I.T. и аз все намачкан с вилица го давам, да взема да пробвам като теб с водичка да го разредя и да видим ще яде ли...
Хм... Peace

# 448

newsm10

I.T. и аз все намачкан с вилица го давам, да взема да пробвам като теб с водичка да го разредя и да видим ще яде ли...
Хм... Peace
обаче го направи на гладка кашичка с пасатор ако имаш, да няма бубунки самото пюре

# 449
  • Перник
Момичета да се отчетем и ние - 6 - ти месец 8.900 кг. 69 см. Казаха ни да му давам каша ама каква точно млечна, безмлечна със/  без глутен нищо не уточни педиатърката и кисели ама пак нищо не разбрах!. Нямах възможност да я поразпитам, че много хора имаше а и бебо плачеше заради ваксината. Ако някой вече дава каши ще помоля да ми разясни и ако може да посочи и конкретните производители, че не съм в час. Аз разбира се ще поразгледам, но ми трябва компетентно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт