Бебчо гука и се смее - цяло лято ще дивее!

• 37 876
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И аз да дам отчет- 9кг точно, 74см. Започваме месните пюренца и ще ги редуваме със зеленчуковите. Даде ни и направление за кръв и урина.За кашите на нас ни каза, че още е рано, може би от следващия месец. Но аз мисля да започна с елда и без захар Simple Smile като му дойде времето

# 451
И ние вече започнахме кашите. Слава Богу, тях поне ги харесва, защото цял месец давам зеленчукови пюрета, ама почти без успех - продължава да ги плюе  ooooh!. Само като че ли с броколите и пащърнака гълта по няколко лъжички.
Kaleq , ние започнахме за следобедно хранене  с банановата каша на Humana и много й се услажда - пу,пу. Без глутен е, обаче мисля, че е млечно-бананова.
Купила съм и оризовата на Hipp, но още не съм давала от нея.
Иначе и ние сме вече 8,850кг и 69см.  

# 452
  • Sofia, Bulgaria
Момичета да се отчетем и ние - 6 - ти месец 8.900 кг. 69 см. Казаха ни да му давам каша ама каква точно млечна, безмлечна със/  без глутен нищо не уточни педиатърката и кисели ама пак нищо не разбрах!. Нямах възможност да я поразпитам, че много хора имаше а и бебо плачеше заради ваксината. Ако някой вече дава каши ще помоля да ми разясни и ако може да посочи и конкретните производители, че не съм в час. Аз разбира се ще поразгледам, но ми трябва компетентно мнение.

От 2 дни давам на ХИП елда с плодове. Но аз заместих хранене с 50гр. каша и 125гр.плодово пюре(мешано). Тежички сме, а от кашата се качва много и гледам да слагам по малко. Дори мислех хич да не давам, но...Ще видим какъв е резултата! Правя я с 2 лъжички(ползвам тази от АМ) каша и около 40-50мл. студена вода. Добавям пюрето и затоплям малко. Засища.

# 453
Привет и от мен в този слънчев следобед,
Като ви чета , се радвам за вашите добре наддали бебчета...по 8.800, 8.900 и 9 кг...Браво.
А пък ни сме си 8.00кг ,малко сравнение с вас:)) Rolling Eyes

Иначе сме 69 см.

Ние вчера почнахме Елдата с плодове и страшно му хареса,но той и пюренцата със зеленчук харесва всичко с изкл. на това с тиквички на Хип. два дена се пробутвах да му дам ...не е вкусно.

Днес му правих аз с карфиол, малко морков и картоф и масло. Wink

# 454
  • Варна
Утре ще ни теглят и нас и ми е малко  Embarassed . Сигурно и изследвания ще ни правят и ми е още по-притеснено...

# 455
  • UK
Днес дадох тиква, не беше очарован, но поне не я плю! Mr. Green изядохме със зот 10-15 грама Mr. Green

Мамета, имам питанка. В Плевен сме няколко месеца при нашите. Педито ни е в София. Сега ще ходим на консултация другата седмица и ще пускаме изследвания и ние. Въпросът ми мога ли след консултацията, като взема направлението за кръв и урина, да го ползвам за някоя плевенска лаборатория, за да не разнасям два часа по време на пътуването урина в колектора и чак тогава да я давам... newsm78 newsm78 newsm78

# 456
  • Варна
Мисля,че не е проблем да ползваш на друго място направлението, но при проблем ще трябва да се върнете пак в София....

# 457
  • Sofia, Bulgaria

Мамета, имам питанка. В Плевен сме няколко месеца при нашите. Педито ни е в София. Сега ще ходим на консултация другата седмица и ще пускаме изследвания и ние. Въпросът ми мога ли след консултацията, като взема направлението за кръв и урина, да го ползвам за някоя плевенска лаборатория, за да не разнасям два часа по време на пътуването урина в колектора и чак тогава да я давам... newsm78 newsm78 newsm78

Най-добре питай педи, аз нали се следях цялата бременност в София, а родих в Плевен. Не е имало никакъв проблем и лекарката ми даде всичко необходимо. Никой не ме върна  Mr. Green Мисля, че във всички лаборатории важи!

# 458
  • Перник
Благодаря момичета. Ще започна да давам и аз млечна каша бананова първоначално.
Но да ви питам нещо друго имам страхотен часовник, но започнаха да ми излизат пъпки по ръката от него. Искам да си го нося, но обрива ме сърби и не знам как да го махна или да намажа с нещо часовника не знам. Дайте съвет.

# 459
Здравейте и от нас! Днес почнахме месно-Gerber с пилешко.Ако ни бяхте видели.. #Crazy ще кажете че небеше яла от вчера.Отваря уста и бърза.Реших да не и давам цялото бурканче-ама тя като ревна newsm45 newsm45  .Исках да и дам кърма но отказа,излязах да я разходя и заспа.Сега и го додадох,като невиждала.Горката-месо чакала да яде  smile3521.

почерпетесе 6 месеца

# 460
  • София
Момичета да се отчетем и ние - 6 - ти месец 8.900 кг. 69 см. Казаха ни да му давам каша ама каква точно млечна, безмлечна със/  без глутен нищо не уточни педиатърката и кисели ама пак нищо не разбрах!. Нямах възможност да я поразпитам, че много хора имаше а и бебо плачеше заради ваксината. Ако някой вече дава каши ще помоля да ми разясни и ако може да посочи и конкретните производители, че не съм в час. Аз разбира се ще поразгледам, но ми трябва компетентно мнение.

От 2 дни давам на ХИП елда с плодове. Но аз заместих хранене с 50гр. каша и 125гр.плодово пюре(мешано). Тежички сме, а от кашата се качва много и гледам да слагам по малко. Дори мислех хич да не давам, но...Ще видим какъв е резултата! Правя я с 2 лъжички(ползвам тази от АМ) каша и около 40-50мл. студена вода. Добавям пюрето и затоплям малко. Засища.
И ние понеже сме големички педиатърката каза да отложа кашата Simple Smile
Привет и от мен в този слънчев следобед,
Като ви чета , се радвам за вашите добре наддали бебчета...по 8.800, 8.900 и 9 кг...Браво.
А пък ни сме си 8.00кг ,малко сравнение с вас:)) Rolling Eyes

8.00кг си е перфектно. Борис е 9кг както казах, но на 74см, мисля че и те имат значение Simple Smile Иначе всички го правят на по-голям, всеки се учудва като кажа на колко е  Laughing Аз съм била така като бебе и после като дете, всички са ме мислели за по-голяма и резултата е налице - 178см човек съм   Simple Smile
Miss Dreamy мисля, че няма да имаш проблем. Аз съм вземала направления от друг град и  съм ги ползвала тук, макар и не за малкия, но то е същото

# 461
  • Sofia, Bulgaria
Но да ви питам нещо друго имам страхотен часовник, но започнаха да ми излизат пъпки по ръката от него. Искам да си го нося, но обрива ме сърби и не знам как да го махна или да намажа с нещо часовника не знам. Дайте съвет.

Има лек-спираш да го носиш!  Mr. Green Друг начин няма и аз съм така с всички тенекиики. Не мога да нося обеци, пръстени, дори тока на колан ми "причинява" пъпки Sad Да не говорим, че и ако на чехли или сандали има нещо метално-същата работа! Кофти е, но...

# 462
Здравейте мамчета! Нова съм във форума , да се запознаем Wink Ние сме на 6 месеца . Родени сме на 06.03 .12 г. Simple Smile 9 кг сме и 67 см бяхме в началото на месеца . Папкаме вече зеленчукови пюренца от 4 месец , от 5 месец плодови и сокчета . Вече ядем и месни и кашички.
Хапва всичко без проблем , имаме и 3 зъбчета. кротки сме си ... напоследък мрънкотим като искаме нещо, но все пак е бебче , та мисля,че е нормално  Laughing
Сега ще наваксам с новините покрай вас и ще разгледам другите теми и така  Peace.
Хубава вечер ви желая !  Whistling

# 463
  • Варна
Тъкмо се върнахме от консултация +700гр сме Simple Smile Дадоха ни направление за изследвания, но ще ги пуснем в понеделник във Варна,че тук 2 пъти на мен и зълва ми ни изкарват ниски хемоглобини и какво ли още не. Педи ме учуди със съветите за захранване-май е прочела нова литература Simple Smile След 2 седмици пак сме так за ваксина...

# 464
Като каза изследвания и на Валката му взеха кръв и урина. Всичко е ок. Аз се радвам ,че спираме със заксините до 1 годинка  ooooh!
Имам питане към вас , ние водихме малчо на ортопед профилактично на 2 месеца , та въпроса ми е кога е хубаво да го водим пак ?

Общи условия

Активация на акаунт