Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 173
  • 703
  •   1
Отговори
# 120
  • Miami
И аз получих sms с поръчка от събота  Simple Smile

# 121
Ти чакаш емулсията, нали ?  Crazy

# 122
  • Miami
Ти чакаш емулсията, нали ?  Crazy
Да  Laughing

# 123
И моята поръчка дойде днес- няколко парфюма, слънцезащитно мляко за коса на Лореал и така прехвалената Макадамия  маска Simple Smile
Само че на мен моят парфюм нещо ми се видя доста нетраен, а е парюм, не е тоалетна вода  Confused
Имате ли представа къде в нета може да се проверява оригиналността на парфюма по кода, да речем. Имаше преди такова нещо за козметика.

# 124
  • In transit
Аз си пуснах една поръчка от рибата днес. Макадамия, Керастаз и Редкен. Поръчката ми ще пристигне утре сутринта, безплатна доставка и излиза по-евтина от ензото.  Laughing

и аз така, като направих сметката в двата сайта, дойде едно и също и предпочетох да не чакам и да гадая кога ще дойдат нещата, а да заложа на сигурното. А и не ми допадна как вдигнаха цените.. можеше да кажат още в началото, че тези "промо" цени са за определен период от време, така всеки щеше да си прецени кое кога да си го купи, а те просто решиха да ни подлъжат и като захапем здраво и айдеее на новите цени. Мен ме загубиха като клиент.
Имам два кода, които важат до 15-16 мисля, ако някой иска да ми пише на ЛС.

# 125

Имате ли представа къде в нета може да се проверява оригиналността на парфюма по кода, да речем. Имаше преди такова нещо за козметика.

Заповядай http://checkcosmetic.net/

# 126
Благодаря   bouquet
Само че моят парфюм го няма там или поне не с този код. Но направих тук някакъв тест, който прочетох в нета за оригиналност. Напръсках на едно листче и ако стои мокро 2 минути, бил оригинален. Издържа го теста  Simple Smile

# 127
  • Бургас
каква отстъпка дават кодовете?

# 128
  • София
Моят код е за 3%, което на фона на вчерашната ми поръчка е 6.50лв. т.е. покрива ми доставката.
Отстъпката е за продукти които не са на промоция.
И още -40ст. ми закръглиха ...направо съм на печалба Mr. Green

# 129
В неделя вечерта поръчах, днес продуктите дойдоха Grinning Да видим дали ще ми харесат Praynig

Някой да знае сайтза проверка на срока на годност, в който да има Crescina и Eucerin, че в посочения по-горе ги няма Rolling Eyes

# 130
Вдигнаха цените => поръчките намаляха => започнаха да идват по-бързо! Дано наистина поне качеството да са запазили! Peace

# 131
Моят парфюм обаче си е менте. Не може парфюм, а не тоалетна вода да изчезва аромата за по-малко от час  Twisted Evil някой връщал ли  е нещо към тях, защото аз май точно това ще направя.

# 132
И моята поръчка дойде днес- няколко парфюма, слънцезащитно мляко за коса на Лореал и така прехвалената Макадамия  маска Simple Smile
Само че на мен моят парфюм нещо ми се видя доста нетраен, а е парюм, не е тоалетна вода  Confused
Не е достоверно така по кода. Кой е парфюма и какви съмнения имаш?

Благодаря   bouquet
Само че моят парфюм го няма там или поне не с този код. Но направих тук някакъв тест, който прочетох в нета за оригиналност. Напръсках на едно листче и ако стои мокро 2 минути, бил оригинален. Издържа го теста  Simple Smile
Този тест е абсолютно недостоверен. Peace

Супер гадно че е менте. Връщай го без колебания и си вземай парите. Hug  bouquet

# 133
Съдя по това, че след не повече от час, няма и помен, че съм се напръскала. Не ми се е случвало с никой друг парфюм, че и тоалетна вода. Naughty

# 134
В тази жега как да издържи парфюм. Днес се пръснах с парфюма на Мадона и след час нямаше никой. А това е мега силен и тежък аромат. Не се съмнявайте само заради трайността, че са ментета. В момента нито един от парфюмите ми не иска да се задържи за повече от час.

Общи условия

Активация на акаунт