Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 187
  • 703
  •   1
Отговори
# 150
  • София-Лагера
Имам 3 дамски и към 4-5 мъжки парфюма от тук.
Нямам забележки,към тях.
Не очаквайте на 40 градуса да миришат до вечерта. Peace

# 151
С огромно неудоволствие идвам да си призная, че маската Age Supreme получена от feelunique има същият мирис, като тази от enzo! Sick
Т.е. приемаме, че предлаганата от enzo E оригинална.  Което не я прави по-малко смрадлива Crossing Arms

# 152
  • в 1001-та нощ
скица   bouquet поне си спокойна, че не са те изментили, аз имах старата, айдж сюприйм не съм ползвала, но вече и имам едно на ум, иначе новият шампоан е хубав  Peace

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 14:49 от a.l.e.n.a

# 153
Oще не съм си получила 1-вата поръчка, а вече пуснах 2-ра Blush Много мразя такива зарибяващи сайтове Rage
А да питам поръчките от чужбина ли идват или от България? Гледах на разни снимки пише някакво село? newsm78

# 154
Продуктите се доставят от складовете им,които са в Чехия,Словакия, Унгария, Германия и Полша, доколкото ми е известно.

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 16:40 от Анонимен

# 155
  • София
Пратките, които съм получавала, са с адрес на подателя с. Леденик, което е Великотърновско, ако не се лъжа. В Сливен казаха, че им е само административен офис и оттам стока не минава.

# 156
скица   bouquet поне си спокойна, че не са те изментили, аз имах старата, айдж сюприйм не съм ползвала, но вече и имам едно на ум, иначе новият шампоан е хубав  Peace
Хубав е, но мирише като маската. Twisted Evil  Двете в комплект ми правят косата много хубава, да им се не види и смрадливците #2gunfire

# 157
  • Бургас
Здравейте!
Ще ми препоръчате ли крем с висок фактор на защита от слънцето?
Благодаря!

# 158
Toзи ми е любимият: http://www.enzo.bg/kozmetika/vichy/vichy-capital-soleil-zapazvas … face-cream-50-ml/

Каква им е миризмата на тези Age Supreme? Loreal по принцип имат много готини миризми. От всичките, които съм ползвала само Форс Вектор не ми хареса. Нито като миризма, нито като продукт

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 18:49 от Жаки°

# 159
  • София
Откъде ги взимате тези кодчета?

# 160
  • в 1001-та нощ
При първото отваряне на сайта изскача прозорец, който те кани да въведеш мейла си за код.

Ако искаш да се възползваш - трябва да го направиш с мейл различен  от този, който ползваш за поръчки и друг комп и да са разрешени изскачащите прозорци  Peace

# 161
Aз защото имам 3 браузъра от всичките събрах по един код Blush

# 162
  • Бургас
Този шампоан ползвали ли сте го - http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … -shampoo-1500-ml/? Има и още един за боядисана коса. Много ниска ми се струва цената за количеството.

# 163
Привет,

някой има ли идея защо продуктите на Матрикс са само 10-на?бяха над 100 ,сега са останали само тези..?! newsm78

п.п.Сега ми излязоха всичките,явно нещо временно не са се показвали.

# 164
Aз защото имам 3 браузъра от всичките събрах по един код Blush
Когато се изчисти историята на компютъра, влизайки в сайта независимо от кой браузър също излиза прозореца  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт