Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 198
  • 703
  •   1
Отговори
# 165
I аз да се похваля - в петък ми пристигна поръчката:
Givenchy Very Irresistible Sensual
Wella SP Volumize Shampoo
и едно балсамче - Schwarzkopf BC Moisture Kick Spray Conditionner  Simple Smile

Всичко си е окей, доволна съм много, защото любимото ми Givenchy си е все така трайно, макар и в жегите  Heart Eyes

Мисля да пускам и следваща поръчка. Някой използвал ли е този почистващ крем на Avene: премахнато от медаратор

Отзиви?  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:15 от Reza

# 166
# 167
Здравейте, аз не съм много на ти с професионалната козметика. Можете ли да ми препоръчате нещо за суха коса или за естествено руса, тъй като пък желая и да си поддържам цвета естествения Simple Smile
Благодаря.

# 168
Здравейте, аз не съм много на ти с професионалната козметика. Можете ли да ми препоръчате нещо за суха коса или за естествено руса, тъй като пък желая и да си поддържам цвета естествения Simple Smile
Благодаря.
http://www.enzo.bg/kozmetika/redken/redken-blonde-glam-shampoan- … sashampoo-300-ml/

http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … r-shampoo-500-ml/

И двата са страхотни!!!

Аз да питам какво значеше статус "поръчка уредена"? Демек е изпратена ли?
А на втората ми пише подготвена за отпускане

# 169
  • в 1001-та нощ
уредена май беше, че продуктите са налични  Peace

# 170
Аз я пуснах в сряда и мислех, че днес ще пристигне (нали напоследък идвали по-рано).... Sad
иначе като срок пишеше 18.07

# 171
  • ...край Дунава
Момичета, оправиха ли си Еnzo цените или да? Mr. Green

Пропуснала съм края на старата и тази тема Blush

# 172
  • в 1001-та нощ
цените са подвижни  Heart Eyes

# 173
Жаки° , благодаря ти за продуктите, които ми предложи, мисля да ги пробвам, ама гледам, че единият е за изрусени пишеше, дали е ок и ако си естествено руса?

# 174
Каква им е миризмата на тези Age Supreme? Loreal по принцип имат много готини миризми. От всичките, които съм ползвала само Форс Вектор не ми хареса. Нито като миризма, нито като продукт

Жаки, аз станах досадна с тая маска вече - мирише ми на тор, това е Blush Май само на мене ooooh!  Отива ми половин флакон Л2 за да неутрализирам миризмата  Simple Smile

И за да не е тотален спам, отчитам се с поредна поръчка - 7-ма ooooh! enzo addicted Close

# 175
  • София

И за да не е тотален спам, отчитам се с поредна поръчка - 7-ма ooooh! enzo addicted Close
smile3521

а моята 2-ра току що пристигна, много съм доволна всичко е ок  Flutter

..серум на Лореал, шампоан на Лореал за чувствителен скалп, балсам на Тиджи и 3 парфюма  bowuu

# 176
  • Sofia
Къде в поръчката да видя очаквана дата за получаване  newsm78 Направих я на 14.07. Тези от Спиди обаждат ли се или директно идват. Не знам кога да го чакам  Rolling Eyes

# 177
Къде в поръчката да видя очаквана дата за получаване  newsm78 Направих я на 14.07. Тези от Спиди обаждат ли се или директно идват. Не знам кога да го чакам  Rolling Eyes

Моята последна поръчка е от 13.7. и я очаквам на 20. - обработена е вчера.
Ако и твоята е обработена навреме, т.е. вчера, до петък би трябвало по план да я получиш.  Peace

п.п. На мен от Спииди ми изпращат смс за дата на получаване.

# 178
  • Бургас
много бавно. за 7-10 дни ми идват неща от щатите  Confused
моята от 13,07 е "подготвена за отпускане" днес. при положение, че всички продукти бяха налични  Confused

# 179
Жаки° , благодаря ти за продуктите, които ми предложи, мисля да ги пробвам, ама гледам, че единият е за изрусени пишеше, дали е ок и ако си естествено руса?
Да, четох мнения на жени с естествено руса коса и пишат, че косата им е станала някакси по-светла и бляскава. Прави много хубава пяна и аромата е приятен...нещо цитрусово като грейпфрут. Аз в момента го ползвам и съм много доволна от него. Моята коса е боядисана и е възможно най-светло русият цвят. Като на Пиги от аватара ми  Simple Smile  И въпреки, че никога не ми жълтее в корените, от този шампоан цвета стана още по-изчистен и бляскав.
Интес на Лореал също е много хубав шампоан. Косата става разкошна с него.

Аз да се похваля, че първото ми кашонче днес пристигна. Всичко беше опаковано много добре (този найлона с балончетата ухае толкова готино....на кокос и ванилия) Heart Eyes
Пробичката на Goldwell също беше вътре.
Поръчах си топката на Тиджи и 750 мл. балсам Resurrection. Toпката ми се вижда напълно оригинална. Миризмата е жестока Two Hearts Балсама също ухае невероятно на кокос и ананас. Предполагам, че и той е истински  Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт