Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 202
  • 703
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ти наистина за изчерпателния отговор!! Ще си го взема значи, че иска ми се сякаш още малко да изсветлее, слънцето тази година не ми е достатъчно явно  Laughing

# 181
  • София
Airborne и на мен ми мирише ужасно, и други хора го потвърдиха, не си само ти  Peace Но пък ефекта е страхотен  Heart Eyes
И аз днес получих ампулки ботокс - все още са на доста добра цена

# 182
Изобщо Лореал са си на много добра цена тук, не само ампулите. Рибата още 3 пъти по 10% трябва да смъкнат цените за да си поръчам Лореал от тях. Ако ги смъкнат с удоволствие  Laughing

# 183
Цените наистина са си уникални, аз винаги сварнявам преди да си купя няколко дена! Enzo са фаровит за почти всичко!!

# 184
Даже и цените на Редкен изравниха с тези от Рибката. Преди няколко дни бяха доста по-скъпи.
Дано продължават в същият дух! За сега съм много доволна от сайта. Тази седмица чакам 2-рата поръчка Simple Smile

# 185
Като гледам Керастаз е доста по-изгоден от рибката, Лореал е наистина по-добре,но ако се поръчат повече неща, за да се избие доставката, иначе за един продукт излиза по-скъпо

На Редкен не виждам кое му е толкова по-изгодното, нито на Макадамия, особено пък като се сложи доставка 6 лв. Всъщност гледам, че става въпрос за определени продукти

Манията започва да става малко слабоумна, защото  този сайт е "евтин", ама някои неща накрая излизат по-скъпо.

Аз съм доволна, имам няколко покупки вече, предимно парфюми, но и козметика, но сравнявам с цените навсякъде, защото някои неща въобще не са изгодни.

# 186
.........
Аз съм доволна, имам няколко покупки вече, предимно парфюми, но и козметика, но сравнявам с цените навсякъде, защото някои неща въобще не са изгодни.

А бихте ли ми казали с кои сайтове сравнявате (освен "Рибката"), защото не съм много просветена в изкуството "пазаруване он-лайн"?
И още един въпрос: този код за намаление важи един месец, като според вас в денят, когато изтича месеца ще важи ли, т.е. получен е на 30.06, а на 30.07. ще важи ли? Тъп въпрос, но правя сложни сметки, за да съм налична на място при получаване на пратката, та затова... Или това само Енцо и компания може да каже... Wink

# 187
  • в 1001-та нощ
аз преди сравнявах с feelunique и lookfantastic, но вече сравнявам и с ибей и амазон  Peace

# 188
Аз най-вече с посочените първи два от a.l.e.n.a, вече ми е станало навик

Ето тук продуктите на Редкен all soft , по-евтино излизат. Времето за доставка е същото като от enzo, и двата сайта изпращат от чужбина и не са български.

http://www.feelunique.com/search?csf=true&q=all+soft&go=

Английският няма такса за доставка, но се взима от пощата обикновено, а не я носи куриер.

А недостатък на двата магазина е,че ако искаш да върнеш нещо или да направиш рекламация, трябва да изпратиш обратно продукта за своя сметка съответно Англия или Чехия, което оскъпява и усложнява нещата. Но дано на никой не му се случва

# 189
  • Бургас
Английският няма такса за доставка, но се взима от пощата обикновено, а не я носи куриер.

това пък мен ме устройва. не ми е приятно да дремя цял ден да чакам куриера.
дано се сетят скоро поне да дадат вариант пощенска услуга на еконт - хем е по-евтина доставката, хем не си вързан цял ден да дремеш.

# 190
To въпроса с Енцо е точно кой ден ще получиш продуктите, иначе винаги до обяд са при теб. Едно мога да кажа със сигурност ( от 4 мои поръчки + 3 на моя приятелка=общо 7 ), че ако поръчаш неделя или понеделник - в четвъртък са при теб  Peace Ако това ще ти помогне  Hug

п.п. Имало е случаи, когато няма наличност от нещо (случвало се е със съфорумки) - тогава е най-добре да се обадиш . При мен винаги всичко е било точно

# 191
  • в 1001-та нощ
и при мен е така  Peace

освен това, като получиш СМС-а от Спиди (рано сутрин) - винаги можеш да се обадиш и договориш удобен час за доставка, вземане от офис или доставка на друго място (на следващия ден)  Peace

# 192
  • София
Аз съм си правила и срещи с куриера на улицата. Laughing

# 193
  • Бургас
да варианти има . макар и точният час на доставка да се плаща по принцип допълнително и да трябва пак да се разправяш по телефон. за спиди не знам как е, но с дчл съм си имала разправии за смяна на адреса  Confused
лично на мен ми е по-удобно да си взема пратката директно от офиса на еконт, покрай който минавам по 2 пъти на ден. то почти навсякъде са нацвъкали офиси те. да не говорим, че с по-евтина доставка ще се излъжа да поръчвам по-често  Laughing просто тая доставка за 6 лв и такъв срок на получаване ми вади очите...
ако и утре нямам смс ще звъня тогава.   bouquet

# 194
  • в 1001-та нощ
при DHL не може да се смени адреса, при Спиди може, но идва на другия ден  Peace защото пратката се пренасочва към друг офис и я носи друг куриер

аз не съм доплащала, ако фиксирам час, просто уточняваме кога ще съм на адреса - и за тях не е приемливо да дойдат и да ме няма и пак да се разкарват  Peace

фиксирането на час се заплаща - мисля, ако се прави със самото изпращане на пратката - примерно - изпращам ти нещо и иска да се достави в 10:30; друго е ако ти като получател уточниш часови диапазон, в който ще си на адреса, с мен винаги са се съобразявали  Peace безплатно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт